Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 4

• 179 663
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 465
Това е декларация,която се подава в нои за това че детето не е дадено за осиновяване, настанено в детско заведене на държавна издръжка и т.н.Понеже аз ходих лично да си нося болничния и я подписах на място.

# 466
Аз подадох документи миналата седмица, би трябвало да съм "заварено положение", или?  newsm78

Да.  Peace

Егати и късмета!  ooooh! Браво! Трябваше и аз да се светна, ама от къде да знам ... Sad Безумие!

# 467
Има ли такова изискване за платени данъци????? Thinking
Абсурд!
Няма такова нещо!

# 468
Абсурд!
Няма такова нещо!

Има!
В Община "Връбница" се развива действието.
Аз няма да си го измислям, казвам ви какво се случи днес там.
Не знам законно ли е или не, но е факт.

# 469
Абсурд!
Няма такова нещо!

Има!
В Община "Връбница" се развива действието.
Аз няма да си го измислям, казвам ви какво се случи днес там.
Не знам законно ли е или не, но е факт.

Имам предвид, че не е законно.и за това написах абсурд! Подобни изисквания няма нито в ЗСПД нито В ППЗСПД

# 470
Имам предвид, че не е законно.и за това написах абсурд! Подобни изисквания няма нито в ЗСПД нито В ППЗСПД

Много хубаво, значи пак ни правят на маймуни!  #2gunfire
А има ли вариант да са си го приели и пробутали сами, както и това с ваксините?
  newsm78

# 471

Много хубаво, значи пак ни правят на маймуни!  #2gunfire
  newsm78
Няма такива варианти! Има закон, който е за всички! Embarassed

# 472
Много хубаво, значи пак ни правят на маймуни!  #2gunfire
 newsm78

Имам предвид дали не са приели нов закон.  newsm78
Както направиха тихо мълком с ваксините.

# 473
Много хубаво, значи пак ни правят на маймуни!  #2gunfire
 newsm78

Имам предвид дали не са приели нов закон.  newsm78
Както направиха тихо мълком с ваксините.

Ееее не са толкоз продуктивни В НС. Новите промени в правилника са от 09.04.ДВ. бр.27 от 9 Април 2010г

# 474
Това е декларация,която се подава в нои за това че детето не е дадено за осиновяване, настанено в детско заведене на държавна издръжка и т.н.Понеже аз ходих лично да си нося болничния и я подписах на място.

А от къде да я подам.От социалните или от работното си място.(Лично в НОИ документи не съм подавала,понеже нашата счетоводителка го прави.)

# 475

А от къде да я подам.От социалните или от работното си място.(Лично в НОИ документи не съм подавала,понеже нашата счетоводителка го прави.)
  Това трябва да ти каже счетоводителката тя трябва да има представа за този формуляр.Формулярът на декларацията ми го дадоха на гишето в НОИ и аз на място го подписах.Просто беше късмет че аз носих болничния, а не счетоводителя.

# 476
Мерси много!
Значи се носи с болничния ли?Тогава трябва да го е подала,защото видях в нета документа и си спомням,че миналия месец го попълвах.Но къде се губи  newsm78Лошото е че сега е в отпуск и не знам какво ще правя.

# 477
  • Бургас
Някой има ли представа дали след като само на едното ми дете не е направена една ваксина,а и може да не успея да я направя,че няма Пентаксим на пазара,другите ми две деца имат право на детски,или ако липсва една бележка и за другите ми спират детските.
Не знам при другите как е,но моята лекарка отказва да даде такава бележка,дано и другите лекари го направят за да има ефект от промяната.

# 478
Някой има ли представа дали след като само на едното ми дете не е направена една ваксина,а и може да не успея да я направя,че няма Пентаксим на пазара,другите ми две деца имат право на детски,или ако липсва една бележка и за другите ми спират детските.
Не знам при другите как е,но моята лекарка отказва да даде такава бележка,дано и другите лекари го направят за да има ефект от промяната.
Ти не си ли в заварено положение?? Или тепърва трябва да подаваш молба за детски?

# 479
Ееее не са толкоз продуктивни В НС. Новите промени в правилника са от 09.04.ДВ. бр.27 от 9 Април 2010г

Добре, какво предлагаш да им каже?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт