Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 4

• 179 963
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 645
  • Linz
Служителките, които приемат документите масово (не всички) са некомпетентни.

# 646
Запис.
Никога не съм вземала  newsm78
Трябва да се поразровя.

# 647
НЕ Е ВЯРНО! Масово НЕ са некомпетентни. Напротив!
Навсякъде обаче, не само в социалната  област има и изключения.

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 22:53 от ogan1

# 648
Навсякъде обаче, не само в социалната  област има и изключения.

Е, тъй де, и Рени е написала, че не всички са такива. Има и изключения.......

# 649
Здравейте,
получавам месечни помощи за дете. Документите съм подала август месец. Трябва ли сега да нося допълнително служебна бележка за  имунизациите на детето или това трябва да стане при следващото подаване на документите т.е. следващия август? Помощите ще бъдат ли спрени до подаването на въпросната бележка?
Извинявам се ако въпроса е задаван много пъти, но е дълга темата и не можах да намеря отговор  Embarassed

# 650
  • Бургас
не, не трябва.  Peace

# 651
аз съм пример за незнаещи закона служителки

# 652
# 653
  • Linz
Навсякъде обаче, не само в социалната  област има и изключения.
Написах "не всички", просто защото не съм ходила във всички клонове на "Социални грижи". Но в Младост- където аз подавам документи, служителките на които имах неудоволствието да попадна, бяха отчайващо зле. А очевидно не само там са така.

# 654
  • Sofia
Този месец ми предстои да подавам молба за детските, моля кажете ми - всяка година ли трябва да давам бележка от банката за номера на банковата сметка или може само да ги попълня в молба - декларацията? Днес ходих да питам за необходимите документи, че наистина съм забравила как беше от миналата година, но не ме удостоиха с внимание, нито пък някъде пишеше какво точно трябва да се носи. От вас разбирам за бележка от лекаря за ваксините, помня че трябваше и акта за раждане на детето, лична карта ама друго.....не се сещам.

# 655
  • Linz
априлска мама, номера на банковата ти сметка го имат и не е нужно да им го пишеш. Трябва ти още удостоверение за доходите една година назад- твоите и на мъжа ти. Попълваш молба-декларация (на гърба й е изброено какво трябва да носиш + бележката от педиатъра). Като гледам ученик още нямаш. На мен ми поискаха и личната карта на мъжа ми (но не знам дали вече искат винаги да се представя или това беше защото се заяждаха с мен).

# 656
  • Sofia
РЕНИ, едно голяяямо благодаря!   bouquet

# 657
  • Стара Загора
Лични карти на двамата родители винаги са искали при нас, бележката за сметката тръгна да ми я връща, но аз й казах, че съм я сменила, веднага я промени жената и в компютъра.
Вчера подавах

# 658
  • София по рождение
Аз подадох най-после Peace, казахами след 2о-на дни да ходя да си взема решенеието. Ако е готово на 26 май, от кога ще започнат да ми плащат?

# 659
  • София
И аз подадох днес и също се чудя от кога ще започне изплащането?!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт