Ще имам близнаци! Тема с продължение....16

• 39 519
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • София
  bouquet  Честито и от нашата банда! Да са много здрави всички в голямото им семейство!

# 31
  • Пловдив
Честити рожбички на мама Мегисан   bouquet Да растат здрави и щастливи дечица! На мама бързо възстановяване Hug

# 32
Мегисан честита радост  bouquet
пожелавам ви много здраве и късмет

# 33
МАМА МЕГИСЪН,   newsm51 newsm51 smile3525
Да са живи и здрави бебенцата и дай Боже на всекиму такава радост. На всички майки желая от сърце здраве и едни хубавки пакетчета на финала. Hug
МАМА ОБИЧАНКА, МАМА МАГИ, как са вашите скъпоценни камъчета? Hug

# 34
Честито  и от мен на  МЕГИСЪН  bouquet,живи и здрави  да са и.ние днес бяхме на ехография.ще чакаме  моми4е и момче Simple Smile.засега всичко е наред,развиват се добре

# 35
Мегисан, да са ви живи и здрави съкровищата!   bouquet Бързо да наддадат и скоро да се гушкате всички вкъщи!  Hug

# 36
Здравейте и от мен,
аз ще си се похваля сама, понеже имам време и съм сама с лаптопа в стаята в болницата.

Моите мишки се родиха вчера - Васил (2450 г и 45 см) и Нели (2250 и 46 см). Не седяха в кувьозчета, но ги захранват със системки засега. Утре ще им дадат млекце и ако го приемат добре, в 12 ч. ще ми ги дадат да ги кърмя.  Praynig Сутринта се опитах на ръка да проверя какво е положението с кърмата и излезе малко коластра, но само това. С помпата нищо не стана, утре ще опитам пак, дано имам - сега ще чета статиите и съветите на Aila и се надявам да се справя.

Днес бях при тях половин час, Васко плачкаше и аз да го погалкам с пръстче - той като го хвана и заспа и не го пусна през цялото време. Не можах да си спра сълзите  Blush

Момичета, желая на всички вас, на които бебенцата още ритат в коремчетата тази радост и еуфория, която ме е завладяла в момента и ме кара да забравям колко ме боли от секциото.
Наистина няма нищо по-прекрасно на този свят!!!

# 37
  • Враца
Честито на всички двойни и тройни мами. Да наддават бързо бебчетата и скоро да се гушкате у дома. По хубав подарък от бебета за Коледа няма   bouquet santa2

# 38
Пасионата, да са ти живи и здрави рожбите!   bouquet много щастливи да растат и много радост да ви носят!!!

Толкова се разчувствах от поста ти, едно такова носталгично ми стана и си спомних моята първа среща с бебките. Спинкаха. Сияна беше намръщена, а Дария спокойна. Когато им заговорих, на Сиянка личицето се отпусна и успокои, а Дария се усмихна насън.

Бързо възстановяване и достатъчно кърма за изключително кърмене на двете бебета ти пожелавам!!! Същото от все сърце желая и на Мегисан - да има кърма за малките мишленца, които имат огромна нужда от нея сега.  Hug

# 39
  • София
  Passionata честити бебченца, да са живи и здрави и много да те радват  Hug
  За изцеждането обикновенно първите дни когато е още само коластра количеството е именно няколко капки. .Важно е да стимулираш гърдите на всеки три часа поне, изцеждането на тези няколко капки е достатъчно  Simple Smile Не отнема повече от пет минутки и може дори на всеки два часа да го правиш. В началото когато е още коластрата се препоръчва изцеждане на ръка, а не с помпа. Ето линк към статията за изцеждане на ръка.
   Вярвам че тази статия ще ти е от огромна полза - http://xedra.wordpress.com/2009/11/14/premie/
   Вътре има снимка на лъжичка с количеството кърма в началото  Simple Smile
   Ако имаш въпроси винаги може да ми пишеш тук, на ЛС или да се обадиш  Simple Smile

# 40
MAMA PASSIONATA, да са ти живи и здрави бебенцата. smile3525 newsm51 Благодарим ти, че сподели радостта си лично с нас.Сега ще очакваме да ни ги покажеш.  Hug Бог да пази нашите бебенца. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 41
 На всички родили майки пожелавам много щастливи моменти с малките човечета.   bouquet
  Впишете срещу ника ми, че очаквам две момченца.

# 42
  • Свищов
Поздравления и от мен за мама Мегисан и мама Passionata newsm51 Наистина емоциите са неповторими и дай Боже всяка от нас се радва на здравички бебчета Praynig.
Ехх като гледам списъка в началната страничка, аз съм една от следващите.  А за Михаела87 май нямаме информация?

# 43
КАЛИМЕРА fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 44
PLANZYY,  newsm05 Честити ти момченца. Аз, ти и Цецилинка май ще сме мъжки мами. Hug

Общи условия

Активация на акаунт