Ще имам близнаци! Тема с продължение....16

• 39 107
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Aila права си предполагам  че в началото  на април  ще ми е секциото.имат време да наддадат още.неискам да са в кувиози . 

# 601
  • София
Julia Yankova , има специална тема за количките, доста подробно са разнищени предлаганите на пазара.

Благодаря ти, но цялата тема я изчетох преди няколко дни и смятам че не актуална...повечето са за модели от 2008 г., които вече ги няма на пазара...но ти благодаря за отговора...  bouquet

# 602
Юле, аз не разбрах само коя от двете колички не ти е харесала Hauck или X-lander??? В темата за количкит е коментирана точно Хаук-а, какот модел 2008, така и 2009 и сегашният - 2010г. Аз на живо я видях и я бутах. Изобщо не е пластмасова.

# 603
  • София
Юле, аз не разбрах само коя от двете колички не ти е харесала Hauck или X-lander??? В темата за количкит е коментирана точно Хаук-а, какот модел 2008, така и 2009 и сегашният - 2010г. Аз на живо я видях и я бутах. Изобщо не е пластмасова.

Мила къде ги гледа...
X-landera е новият модел на Hauck 2010..поне аз така разбрах   bouquet но не се лъжа...а иначе модела Hauck Roadstar Duo е този модел дето снощи го гледах и той е от 2008 г. и е абсолютно пластмаса с изключение на рамката..много зле...аз лично не можах да застопоря предните колела, защото се иска много сила, както и не можах сама да я сгъна...мъжа ми определено е против след като не мога сама да се справям...за него е лесно, но той има сила, а не смятам че постоянно ще е до мен...
Така че ако имаш информация къде мога да видя този, който ти си гледала ще съм ти благодарна   bouquet Hug
Май не го обясних много ясно, но се надявам да си ме разбрала...първият модел от 2010 ми най-харесва, но нямах възможност до сега на живо да го видя и пипна, а аз това искам...

# 604
ЮлеShocked. Чудя се правилно ли чета това, което си писала за Хаука... И ние сме с Хаук, но 2009 модел и определено не съм съгласна с написаното. Съвсем сама се оправям. Сгъвам, разгъвам с лекота, сама товаря в багажника. Всеки ден по няколко пъти и изобщо не е мръднала до момента. Олекотена е конструкцията, да, ама не е пластмаса. Е, има и пластмасови елементи, но те не са от носещите... Заключват се задните колела с изключителна лекота и количката не мърда, даже и под наклон... Абе, аз съм изключително доволна и смятам, че количката многократно си е изплати парите...  Peace

# 605
  • София
Явно тази която аз съм гледала е изключително менте... ooooh! защото бях потресена след хубавите коментари, които прочетох за количката във форумите до момента... и след като я видях... #Crazy
Затова искам да ми изпратиш малко снимки отблизо за да сравня, ако разбира се не ти създавам проблеми...много ще съм ти благодарна...  bouquet
Вече съм почти сигурна че тази която гледах е тотална фалшификация...

# 606
Абе то не е редно тук да пълним темата, понеже си има специално такава за колички за близнаци. Но ето все пак.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 02:29 от zaiobaio

# 607
Ето и още една

# 608
Daniela, да знаеш, че това което ти казват за килограмите на бебетата е приблизително. Не се притеснявай, има още много да растат. Аз нямах никакъв апетит през цялата бременност, чак 2-3 седмици преди датата ми се прияде изведнъж. Усещам как бебетата наддадоха тези последни седмици. Така, че ти имаш време също да ги поохраниш мила.  Hug

Момичета, на мен вече не ми остава много време-точно седмица до 10-ти. Не мога да повярвам как се притеснявах, а ето че бебетата устискаха докрая. Чакам да си ги гушна с нетърпение. Най-много се радвам, че не ми тежи, а и успявам да си поспивам, слава Богу хубава бременност имам. Пожелавам същото и на вас

Добре дошли на всички нови близнашки и тризнашки мами и лека бременност.

# 609
  • Някъде там...
Юле, нещо се бъркаш за Хаука. Яка количка се оказа, такъв тормоз й вкарвам и още държи. Ежедневно я сгъвам и разгъвам, защото я държа в багажника на колата. Заключването на колелата също не е проблем. Досега нямам счупена или напукана пластмасова част, тапицерията също е здрава. Само кошовете за багаж са афиф - от тънка материя са и лесно се късат. И от гумите не съм доволна, защото бързо се изтъркаха. Но и аз много я карам де, даже за офроуд става, по всякакви терени. Аз съм в Младост, ако си наблизо, заповядай да побуташ и да я видиш в действие.
X-landera си е съвсем различна количка. Хаук си имат модел 2010.

# 610
От опит - количката се познава като натежат децата, минат ли 10-11 кг и се усеща разликата от началото.

# 611
  • София
Честит празник  bg!
За количките - аз все още се чудя между Хаука и Арията. То така и така мъжа ми не иска да купуваме количка преди да се родят децата.
Аз вчера ходих за пръв път да ми мерят тоновете. Ама много досадна работа това  Sneaky. Лежах 1 час и нещо - първо едното бебе, после второто...Но за щастие всичко е наред.
А пък за daniela197878 специално да кажа - с докторката, която ме следи си говорихме за коя дата ми е уговорката за секцио с лекаря, който ще ме изражда. Като чу 1 април, заяви, че могло да не издържа до тогава и да не се притеснявам, ако стане по-рано, защото бебетата били "зрели".

# 612
bora66  и аз ще съм  първата седмица на април.на последната ехография ще разберем  с точност  вече как  са бебенцата.вчера ендокринолога ми каза ,че вървят добре на килограми ,но според испанските им  изисквания #2gunfire.според мен едното е добре 1.900 и  нещо,а другото ми  се вижда доста  дребничко 1.600 и  нещо.както каза вчера лекарката ,като  гледам маиката  не се учудвам , че е толкова дребно Laughing

# 613
Ренатка  дано всичко  при  теб   мине добре ,и  да не ни забравиш после . newsm10

# 614
  • Варна
Честит празник и от мен, българчета  Grinning !!!

bora66, Renata2002, daniela197878, стискам ви палци момичета за леко раждане и бързо възстановяване и не на последно място за здрави и сладки бебчета  Hug. Толкова е хубаво, че вече сте почти на финала, дано всичко да мине гладко и бързо да се приберете у дома с пухкави бебоци  newsm51 newsm51 newsm51

Искам да попитам всики бременни и мами за Магнезия, който пият: на мен ми изписаха Nutri Mag (производител Германия). Но дочух, че имало 2 вида Магнезии (т.е. на различни производители) и единият от тях бил по-скъпичък и по-хубав. Масово във форумите виждам, че бременните пият магнерот (извинете ако бъркам името). Имате ли наблюдения?????  newsm78
Питам, защото след като минах на доза 3*1 магнезии пак ме почна стегяне на корема и докторът каза да мина 1 седмица на 3*2 хапчета + 3*2 нош па. А ако не се оправят стяганията не знам какви ще ги пия  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт