Ще имам близнаци! Тема с продължение....16

• 39 116
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ БЪДЕЩИ ДАБЪЛ МАМЧЕТА...ЗДРАВИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!!!

bouquet

# 586
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
ДА СМЕ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ И НЕКА БОГ ПАЗИ НАС И БЕБЕТАТА НИ.
 Praynig baby_neutral

# 587
Честита баба Марта, дабъл и трипъл бъдещи майчета! Да сме здрави, румени и засмени   bouquet
 На всички мами, който ще раждат този месец им пожелавам, леко и успешно раждане и накрая да си гушнат, румени и здрави бебки до сърцето   bouquet

Julia, наистина е толкова ФМ при доц. Марков, благодаря ти Heart Eyes Днес си записах час , за 07.04 и живот и здраве съм решила пак да си ги снимаме за албумчето  Blush
Хубава вечер на всички  Hug Heart Eyes

# 588
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте здрави и силни, да сте бели и червени, да сте весели засмени!

# 589
Честита Баба Марта, мили момичета!
Да сме здрави,всели,румени и бели,щастливи и много обичани!!!

# 590
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН  МОМИЧЕТА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ.днес  бяхме на ехография,последната  вече.засега всичко  е наред.едното  бебенце се е метнало на мен  по  височина като мен нисичко Flutter

# 591
Честита Баба Марта! Бели и червени, здрави и засмени бебчета на всички!

# 592
  • София
Здравейте в днешния дъждовен ден   bouquet много се радвам че утре е почивен ден и няма да съм на работа...ще се трътна пред телевизора и няма да стана цял ден  smile3508
Искам да попитам вас настоящи и бъдещи мами...моля помогнете ми с избора на количка  Praynig...вчера ходихме с мъжлето по магазините...ама то такива китайски боклуци, то едни пластмаси имам чувството че от сега ще се разглоби...харесах си един модел на Hauck - X-lander, ама нещо много бошлав работа тук в България...гледах ги и в сайтовете в Германия /, е нищо общо с тия боклуци тук/ама ако поръчам в E bay е много скъпа доставката до България и всичко се обезсмисля...препоръчайте ми нещо!!! Искам само да е с голями гуми...
Благодаря ви предварително...  bouquet

# 593
Julia Yankova , има специална тема за количките, доста подробно са разнищени предлаганите на пазара.

# 594
Здравеите на вс мами чакащи тризнаци,Аз сашто чакам тризначета.Вече сам в 33 седмица и ми предстои следващата седмица раждане,понеже бебковците вече искат да излизат.Много мие притеснено дали вс ще е наред.Бих искала да си пеша с подобни мами,предварително благодаря и успех на вс

# 595
  • София
 danibani81 добре дошла. Поздравления че си стигнала до 33 г.с. Убедена съм че бебчетата ще се родят големи и здрави предвид седмицата в която ще се раждат, особено за тризнаци. Ако успееш да откраднеш по-късно няколко минутки за компютъра, ще се радваме много да споделиш как е минало раждането и как се чувстват бебчетата. Ако не е тайна какъв им е полът?

# 596
  • София
danibani81 добре дошла  Hug Hug Hug Това направо си е постижение 34 г.с. за тризнаци си е 38 за едно бебе  Peace Peace Peace Леко раждане и мнооого красиви мигове с бебоците ти желая  Heart Eyes Heart Eyes

# 597
момичета много съм  притеснена.едното бебенце тежи 1,600.другата  седмица  ще ми  е последната ехография и  ще планират  секцио.дано да наддаде поне до 2 кг до като стане време за раждане.

# 598
  • София
Стискаме ти палци  newsm10 всичко да е ОК до края, важното е да са зрели бебоците , теглото и после се наваксва  Peace Peace Peace
 Къде ще раждаш ?

# 599
  • София
daniela197878 съмнявам се, ако няма нужда, да ти определят много ранна дата за секцио където живееш. Това означава че имаш над месец преди секциото, а бебчетата наддават доста последните седмици. Както и другата мама е казала, кг не са най-важното, а зрелостта. Тоест ако се родят достатъчно късна седмица, дори да са по-дребни това не е изобщо проблем, много бързо наваксват и наддават, стига да могат да дишат и да се хранят сами без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт