Ще имам близнаци! Тема с продължение....16

• 39 139
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
привет на всички мами- с кореми и без  Hug
Честито на 4елси и на Цецинка-мноого къмет,живи и здрави и ще се сватосваме(нали чакаме 3  4470) Отдавна не съм писала, но като имам време ви чета, просто не издържам дълго пред PC-то,а и много нямам какво да пиша и разказвам.Гледам,че коментирате болниците-аз съм се оринтирала към МД, още като разбрах, че нося 3 бебета започнах да ходя при д-р Дуковски (работи в патологията на МД). Последно бях при него на 15.2 - каза че всичко е ОК и ще ме чака за постъпване на 8.3, а евентуално секциото ще е след 37г.с.  newsm17, което ще се прецени но да се надявам да е след 20.3.
Той ми дава надежда и ме успокоява,че както до сега всичко ще е ОК. Иначе като цяло нямам оплаквания- обичайните задъхване,изморяване, корема ми тежи, и много често будувам,щтото ме заболяват ребрата-като натъртени и като се разбудя край, а и коста м/у краката бая ме наболява.Напоследък все по-често мисля за операцията, дали всичко ще мине добре и дали ще се справя, но гледам да се разсейвам, започнах да пазарувам и да стягам багажа за болницата (при АПРИЛКИТЕ доста хора вече са готови, а ние още имената не сме уточнили Embarassed)
Това е от мен за сега smile3503, на всички хубав уикенд и без проблеми до края fingerscrossed

# 571
Здравейте, коремчета  Heart Eyes
Отдавна не съм писала, затова първо да кажа, добре дошли на всички нови бъдещи двойни и тройни мами   bouquet. Пожелавам ви леки бременелски месеци и на края здрави и хубави бебоци в прегръдките ви  Hug
Честити юнаци и на мама 4elsi, да порастнат здрави и хубави и да направят мама и татко горди и щастливи родители!
Днес бяхме на преглед, пораснали сме вече до 520 и 540гр. слава Богу с много добър кръвоток. Което си ми остава най-голямото притеснение , от както ме оставиха само на аспирин-протект. Продължавам да пия Бромокриптин през ден по 1/2 до 26г.с и после го спирам, така че не очаквам да ми окаже влияние на кърменето , живот и здраве. Малко ми се ''поскараха'',че съм се заформила вече до 92 кг. Embarassed и да внимамвам да не мина 100кг. като дойде време да раждам. Ще трябва да увелича движението и да намаля хлебните сладости  ooooh!
Бях много приятно изненадана, когато  док. ми каза, че ако бебките са главично разположени е, ще си ги раждам нормално   Wink, очаквах док. да държи на секцио и сега много се радвам, че все пак ще имам шанс за нормално раждане.
Ще си записвам час за 3 ФМ при доц.Марков, някой може ли да ми каже колко струва тя при него?
За сега това е от нас, лека нощ на всички  Heart Eyes

# 572
Бре, голямо раздвижване тук, отдавна чакам  Heart Eyes

Ние с маминка се забавляваме, скитаме по магазините(по малко) за да набавим последни неща за бебки. Аз съм добре, но без колан за бременни никъде не ходя. Много помага, така че съветвам мамите след мен да си го набавят. Моя лекар ми казва на последния преглед: " Още ли си бременна?" и се смее. Шийката ми е 3.7см и той каза, че няма изгледи скоро да тръгнат, но знае ли човек. Да ви кажа си мислех, че ще е много по-зле последните месеци- но слава Богу успявам да си поспя, а пък и не ми чак толкова тежко. Мисля че добре беше, че се раздвижвах редовно и бях активна. Чак сега 2 седмици преди раждането ми дойде апетита, странна работа. ooooh!

Челсинка, радвам се че отново се появи. Бях се зарекла по-рано да ти дърпам ушите, че не се записваш поне за малко тук  Hug. Знам, знам че сега е друго и си много заета. Чакай малко с отслабването, нали всичко е още много прясно. Всичко по реда си, мила. Как сте с децата,а Иван и мам и тати?

Зайобайо, много подобно на теб и аз спортувах редовно преди да забременея. Качила съм 16-17кг дотук и на 10ти се предполага да ми е секциото. Програмата ми след ражадането във фитнеса ще бъде(надявам се) горе-долу като твоята, докато маминка е тук. Кожата ми е много еластична и нямам стрии засега, та се надявам да се прибере коремчето поне малко. Иначе бързо свалям килограми от нищото, стига да имам повече движение. Пожелавам ти до рождения ден на зайците да си като манекенка  Heart Eyes

Джулия, ти как си мила?

Елисалоу, къде се загуби?

Даниелка, как е захарта? Някакви новини около бебетата?

На всички двойни и тройни мами, много гуш.

# 573
Рената сега с инсолина  горе-доло е контролирам.то не ти останало вече Hug.дано всичко мине добре.и ние вече ще започваме  с покупките,че нашите баби  ще доидат малко с закъснение, и няма на кого да разчитаме .налага се да си подготвим  всичко предварително.

# 574
  • София
Ей, Миленка, може да се засечем в МД. Пиши един телефон на лични, ако искаш. Моето секцио се очертава края на март, ако устискам.
Рената, при теб не останало. Ама друго си е майка ти да е до теб.
Иначе и аз съм на мнението на fata morgana за дебелеенето - в началото бях стресирана от качването на кг, но сега искам само да родя по-големи и развити деца.
Талията ми вече минава 120см Blush, та се чудя след 1 месец как ще е Laughing

# 575
Momicheta eto ni i nas ,sled kratka po4ivka pak sme tuk .Naistina e nastapilo goliamo razdvijvane i 4akame mnogo bebeta v blizkite 2-3 sedmizi ,iskrenno vi zavijdam 4e ste na finala i vi jelaia bezproblemno rajdane zdravi beb4ta i barzo vazstanviavane.Nie kupihme samoletnite bileti i na 31 mart patuvame za usa,az 6te sam v 22 sedmiza ,dano da nima problem ,za sega dr e na mnenie 4e niama pre4ki .Nadiavam se i moiata maika da doide kato nabliji rajdaneto ,no za sega ne se znae .A tova za kilogramite napravo ne mi se misli ,moite do momenta sa 6 i ve4e ne mi se ka4va na kantara ,iska mi se da se obleka po-elegantno za6toto mi omrazna ot antsuzi ,no i tova ne se polu4ava:))do kade 6te ia dokaram do kraia ne znam ,ie pone imate vreme do liatoto da smaknete po niakoe i drugo kilo ,az 6te se tarkaliam iuli ,dobre 4e v usa ima mnogo debelankovzi Wink

# 576
tanyka, нямаш ли кирилица? Ужасно мъчително е да се чете така.

# 577
БОРА 66 ние с теб май-ще се мъчим  по едно и също време newsm10

# 578
Milena 66, дано да удържиш фронта до датата за секцио, нека да растат бебетата.
Така като гледам доста жени с тризнаци и близнаци са се насочили към МД.
А от теб ще чакаме подробности и разяснения за нас - тези на които тепърва им предстои срещата с бебетата....

# 579
Sajaliavam za tozi vid pisane momi4eta ,no kompiutara mi e ot usa i niamam klaviatura na balgarski ,a ne mi se lepiat po klavi6ie otgor drugi bukvi4ki .Sorry o6te vednaj ,6te se staraia da e pone po razbiraemo ,ako li ne samo 6te 4eta i tova pomaga...

# 580
tanyka, аз пиша с лепенки по клавишите  Mr. Green

Виж тази темичка, там е обяснено как се ползва кредор, има го и във форума, просто трябва да избереш езика горе вдясно при прозорчетата, точно след "архив" и "изход".

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=59215.0

И не се притеснявай да пишеш, все ще те "изтърпим" и с латиницата  Hug

# 581
  • София
daniela197878, дано са ни по-малко мъките и най-важно - всичко с децата да е наред!
Хриси, живот и здраве ще пишем след като минем по този път. Не знам защо за всички болници има теми, само за МД - няколко разхвърляни, в които не се пише редовно. Засега мога само да споделя 2 слуха:
 - целия 7 етаж ще става следродилно, защото са преместили патологията на 5 етаж
 - ще има актуализация на цените от 1 март - точно за нас ooooh!.

# 582
Bora66, ти при кой лекар си решила да раждаш в МД?
Аз тази седмица говорих с д-р Дяволов, но ми каза да отида след месец, за да ме види. Надявам се тогава да имам възможността да погледна и някоя от стаите там, пък дано да има някакви подобрения.

# 583
  • София
Дидре за ФМпри Марков ми казаха 20г.с. 80 рв. + 20 лв., ако искаш диск..май за късната цената е 100 лв., но се надявам да нете подлъжа...на мен това ми казаха от центъра..успех   bouquet
Ренатка, аз съм добре за сега Слава Богу...болките изчезнаха само дето ставам много нощно време до тоалетната...ходя все още на работа, ще видя до кога ще устискам...ти как си? Стягаш ли се вече? Не бързай много...ще стискам палци всичко да е наред... Praynig Hug
Елисалоу ама наистина къде се изгуби? Дано всичко е наред при теб... Praynig

# 584
Здравейте,
Честита Баба Марта! Пожелавам на всички ни здраве, усмивки, лека бременност, леко раждане и леко майчинство!  bouquet

Днес ни е първи ден на градина и аз не можах да отида с детенце, защото пак гърлото ме дразни от няколко дни, а носът ми от два месеца не се е оправял. Лекарката каза, че ще се оправи след като родя Crazy Иначе си взех няколко дни отпуска, заради тръгването ни детска градина, а то какво стана - ще си стоя вкъщи да се лекувам. Дано поне никой друг не го прихване това и най-вече детенце, разбира се. Засега не дава признаци, затова реших днес все пак да я пусна... newsm78
Ходих и на още един доктор за вените и по негов съвет се сдобих със специални чорапи и сега положението е малко по-добре.

Весел празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт