Ще имам близнаци! Тема с продължение....16

• 39 121
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 661
МИЛИ МОМИЧЕТА , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!

# 662
Честит 8-ми март, дами!!!!

Благодаря на всички, които са писали по въпроса с профилактиката на дробчетата. На мен ми е още доста раничко, просто се поинтересувах кога се прави - ако се наложи и кой д-р всъщност я назначава.
 Благодаря ви за подробната и полезна информация  Hug

# 663
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА   bouquet
Много здраве, щастие, късмет и здрави пухкави бебоци... Praynig Hug

# 664
Честит осми март, бъдещи майки!
Лека бременност и здрави бебенца!
Обичайте и бъдете обичани, желани и ценени!

# 665
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪДЕЩИ ДАБЪЛ МАМЧЕТА   bouquet
ЗДРАВЕ И СИЛА НА ВСИЧКИ ДА ГУШНЕМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА СИ  Hug

# 666
  • Варна
Честит празник, момичета!
Бъдете заобиколени от много любов, щастие и детски усмивки!

newsm51 smile3525 newsm51

zaiobaio, благодаря ти за успокоението относно Нутри Маг-а. Честно казано имам доверие на лекаря си, но се чувствам малко несигурна (първа бременност ми е). И затова се опитвам да намеря някакво обяснение за твърдия корем и кой препарати са най-добри. А на мен ми казаха да пия Феро-Фолгама през 2 часа отстояние от Нутри маг-а....
Чувам много противоречиви мнения за този "твърд корем". Някой майки ми казват, че и те са били така и дори са ходили на работа, други ме съветват, че  е опасно и буквално "да не ставам от леглото"  #Crazy...... Аз така или иначе предимно лежа.... но все пак го има и претеснението дали всичко ще е ОК.

Желая весел празник на всички!  Kissing Heart

# 667
Здравейте мили мами,

Честит 8-ми март! Желая ви весели мигове през този ден и много слънчеви усмивки!

Вече нямам търпение да си видя мишочките. В сряда- 5 следобяд ще ми бъде секциото. Моля се всичко да бъде наред. Бъдете мислено с мен и ми давайте сила.  Hug. Мисля ви постоянно, дано и при всички вас нещата се развиват добре.  Hug

Юлия, мила, благодаря че не ме забравяш.

Челсинка, ама ти се появи пак. Къде пишеш сега повече, че не сме се чували отдавна? Радвам се, че с бебетата сте добре.  Hug

Инструктирала съм съпруга да пише няколко реда тук след като се появят малките и да ви уведоми. Дано да успее и снимчици да прикачи, че се очаква да сме в болницата 3-4 дни. До скоро.  Hug Hug Hug

# 668
  • София
Честит 8 март!
С пожелание за много здраве и споделена любов!

Renata2002, много, много, много късмет! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 669
Честит празник, момичета!

# 670
Рената, стискам палци секциото да мине бързо и леко, всичко с бебчетата да е наред и ти  да се възстановиш бързо!!!

# 671
Renata2002- стискам палци и аз  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover късмет и леко раждане .  Praynig  Hug

# 672
Ренатка всичко  ще мине добре Hug

# 673
Рената, присъединявам се и аз към групата на стискащите палци.
Всичко ще е наред и скоро ще се похвалиш с прекрасните си дечица. Grinning

# 674
  • София
Ренатка, мила всичко ще е наред .... имаш много стиснати палчета...всички ще сме с теб...дано Бог да бди над теб и дечицата ти  Praynig Вярвам че скоро ще си горда мама на newsm32 newsm32 сладурки...
Моля те, пиши скоро та да си отдъхнем че всичко е наред   love001

Общи условия

Активация на акаунт