Ще имам близнаци! Тема с продължение....16

• 39 519
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Много се развълнувах още 5 нови бебенца
Честито на гордите майки герой Рената и Милена      bouquet baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 736
Здравейте мили момичета!Честито на всички имали повод да се радват,да са Ви живи и здрави рожбите!
Моля да махнете името ми от първа страница,приеха ме в болница на 8 март и след дълга и сложна операция оцеля само едната от двете еднояйчни бебки!Не искам да ви натоварвам повече,пожелавам ви от цялото си сърце здраве и късмет и нека Бог да пази вас и бебетата Ви!
Молете се за нас с бебека да издърим!На добър час на всички!

# 737
  • София
elisalou искено се надявам да е най-успешната бременост от тук насетне   Hug Hug
Да сте живи и здрави и мноого щастливи с бебка и цялото ти обкръжение , мноого да се обичате и подкрепяте в този труден момент    bouquet  bouquet  bouquet
Съжалявам за загубата на другото плодче , но важното е вие да сте добре останалото е божа работа   bouquet  bouquet Praynig Praynig

# 738
elisalou,  Hug Hug Hug

# 739
# 740
  • София
 Praynig Praynig Praynig

# 741
elisalouPraynig  Hug  Praynig

# 742
elisalou, Hug Cry Бъди силна и дано всичко бъде добре оттук нататък!  Praynig

# 743
  • София
elisalou   action032 толкова съжелявам мила  Sad Cry
Дано всичко се оправи за вас с малката от тук нататък  Praynig Praynig Praynig
Искрено ще ти стискам палци всичко да се тръгне добре... Hug
Мола те бъди силна за другото бебче...аз вярвам че ще му се радваш и гушкаш....
Прегръщам те силно  Hug
Успех

# 744
  • София
Момичета кой ще пусне новата ни темичка?...май свършва вече  newsm78
Аз не разбирам как става това

# 745
elisalou вярвям, че всичко ще бъде наред мила Hug и помни,че това което не ни убива ни прави по силни
Милена, Ренана честити ви рожби - бъдете много всеотдайни майки на здрави и прекрасни слънчица  bouquet

# 746
Ели ,съжалявам за случилото  се  Cry..незнам какво да ти кажа в такъв момент  Tiredсега мисли за другото бебче Hug

# 747
  • Пловдив
Здравейте на всички Simple Smile!
Все не смеех още да пиша и само ви четях..., но сега имам един въпрос към вас и затова ето ме  wavey !На 36г. съм. Имам една дъщеричка на 10г.И когато най-сетне се решихме на второ бебоче..., се оказа че са дори две  newsm53 Разбира се, всички сме много щастливи!!! Двуяйчни са и засега всичко е наред с тях и с мен. Освен редовната ЖКонсултация, ходила съм на ФМ в 12 седмица. Планирала съм и 2-ра ФМ в 16-тата, 3-та 2 20-тата. За по-нататък още не знам. Само да е живот и здраве  Praynig  Praynig  Praynig
На ФМ Доктора ми каза, че щом съм с близнаци не се прави БХС. И аз така си разсъждавах, чисто логически, без да разбирам кой знае какво...
Но в ЖК Доктора ми каза, че в края на месеца ще ми пусне изследвания -БХС.Аз го попитах, а за близнаци прави ли се?Той се замисли и каза, че ще попита. Седмица по-късно ми каза, че е питал и правили.
И сега съм в голяма чуденка!?!?Не за друго, а защото се страхувам от грешни резултати, които би могло да дадат двата бебока..., та нали хормони и всичко в кръвта няма да е в границите за 1 бебе, а подсилено , като за 2...  newsm78
За това ви моля, споделете при вас как е било... !?!?
Благодаря ви предварително и пожелавам слънчеви и успешни пролетни дни Simple Smile))

# 748
В България не се прави БХС на многоплодни бременности Grinning

Защо ти е втората ФМ в 16г.с.? По новата номенклатура се прави в 11, 19-20 и евентуално 28г.с.

Да сте живи и здрави и все така щастливи Hug

# 749
  • Пловдив
Благодаря newsm53 !
Миии... Simple Smile, Доктора на 1-вата ФМ ми каза, в 20-тата седмица ФМ ми е задължителна, а в 16-тата е по мое желание. И тъй като се притеснявам и съм на 36г. искам да ни огледат и в 16-тата  Rolling Eyes
И значи, да откажа ли да ми правят БХС в ЖК?!В България съм.

Общи условия

Активация на акаунт