Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 485
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕНИчКА! ( на патерици)

# 106
  • София
Честит рожден ден на Деничка!

Бети , няма да стигна скоро до София Прес, моя син се отказа от влакчето / леко го разубедих, че в момента няма къде да го сложим/ и понеже е "глупавичък" си поръча Робораптор  Mr. Green Ако искаш звъни в Феликс тойс и ги питай дали в магазина на София прес има Остров бакуган и на каква цена е, мисля, че там ще е най евтин  Peace

Имам и едно питане от къде мога да купя хубава изкуствена елха на прилична цена и хубави играчки. Решила съм да сменя нашата, защото е доста стара и вече на нищо не прилича.

# 107
Честито със закъснение на всички празнували имен и рожден ден! Hug

# 108
Честит рожден ден на Дени и имен на вчерашните именици!  Heart Eyes  bouquet
Ели, бакугани последно гледах на книжарницата "Пламък", на главната, близо до ресторант "Космополитън" .  Wink

# 109
  • Burgas
Честито на всички които са празнували през изминали те дни.

# 110
О, момичета , пропуснала съм да честитя радостни събития! Не съм влизала във форума няколко дни.
Да са живи и здрави ,всички които са имали поводи за празнуване!
Ирка ,големи сладурки са и двете ти дъщери!

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 03:19 от pepa georgieva

# 111
  • Русе
   Да са живи и здрави всички именници и рожденници.
Събота и неделя успяхме да прескочим до планината, малко но винаги полезно и приятно - връх Васильов е малко връхче, тъкмо като за Светослав, който не е по продължителните изкачвания. Силата му е във артистичната програма вечерта, както обикновено обра точките и е стана приятел с всички.

# 112
  • Русе
Амбър, кутията ти е пълна и не мога да ти пратя ЛС.

# 113
  • Чикаго / София
Amber на хижа Васильов ли преспахте? Хижарите там са ни много близки.  Heart EyesНие всяка година, почти, ходим там лятото най-малко за по седмица. Тази година пропуснахме, но децата докато си бяха в Бг, отидоха с баба им и дядо им.  

Да ви кажа, легото е много занимателно. Вчера цял ден сме редили крепости, самолети, камиончета.  Дени се справяше много по-добре от мен! Laughing Но на мен ми беше не по-малко интересно. Wink Ако още се чудите за подарък!

Аз след РДто съм в тотална чуденка какво да подарявам за Коледа. Тя събра толкова хубави подаръци, че всичките ми идеи бяха реализирани. Сега пак трябва да мисля, а тя не ми помага, не знаела какво иска! Като ви чета какви списъци ви дават децата ви, чак се чудя на моето!

Вчера украсихме елхата. Има още някои лампички да наслагаме из къщи и сме готови с подреждането.

Дени има да учи някакво стихче за Коледното им празненство. Естествено е на английски. Направо си е мъка за мен, не за нея. Тя се справя много добре, ама на мен това стихче ми е далчено и чуждо някак. Rolling Eyes Естествено нейното й е трудно да го научи, ама това на сестра си вече го знае. Е, то е и по-лесно!

# 114
  • Русе
   irka, празнувахме именния ден на хижаря, и ние се познаваме с него.Мъжът ми беше в Академик и са строили Ехо.

Легото си е май най добрата игра. За мой ужас писмото на дяда Коледа е с чудовищата на Бен 10. Не съм му фен. Тази вечер изиграхме едни карти с таласъмите на Бен 10, обаче Светослав много лъже.

Имаме поредно зъбче, което силно се клати и ще падни. Кръстил си го е Пипи и редовно проверяваме как е Пипи.

Утре имат тържество. Струва ми се доста ранна и неудобна дата. Но важното е да се забавляват.

В къщи започнахме да изрязваме снежинките, но гланцовата хартия свърши и не мога да намеря наоколо големи гланцови блокчета.

# 115
  • Чикаго / София
O-хооо, A m b e r, ама ние и на Ехо сме ходили. Страхотна хижа, закътана, чудничка.   Simple Smile  Другия път като ходите драсни една бележка, да им пратиш много поздрави от нас. Ние наистина сме много близки с тях. Особено мъжа ми и родителите му. Simple Smile Ех, много мило ми стана! Simple Smile

# 116
Честит рожден ден на Лого5ка!!!  Heart Eyes   bouquet

# 117
  • Русе
Честит рожден ден,  Лого5ка! Здраве, щастие и любов  Hug

# 118
# 119
Честит рожден ден,Лого5ка!
Здраве,късмет и много успехи във всичко!

От вчера и ние си имаме украсена Коледна елхичка. Party
Днес снимат малчовците за календарите,а другата седмица ще им е  Коледното тържество.(17.12.)
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт