Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 502
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на Лого5ка!Много здраве и любов!Весело изкарване на празника! Hug

# 121
Честит рожден ден,  Лого5ка! Здраве, щастие и любов  Hug
и от мен,и от мен...  bouquet

# 122
  • Русе
  Весел прадник на рожденници и на студенти - бивши и настоящи.
Винаги отбелязваме този празник по запомнящ се начин. Тази година обаче май ще пропусна. Но то не се знае.

Иначе съм готова за довечера, заради тържеството в градината ще се приберем рано. Приготвила съм филмова вечер с филм за Коледа, осигурила съм навреме поредния брой на Пътешествие из Човешкото тяло и шоколадови бисквити с мед, масло и какао. Кутиите и гирлянди и украси са извадени, може и до тях да стигнем.

# 123
Весел празник на всички бивши и настоящи студенти!   bouquet
Ех, спомени от безгрижни дни.   Wink

# 124
Лого5тка, честит празник! Бъди жива и здрава!
Честито на всички студенти, настоящи, бъдещи и бивши!

Ние украсихме едната елха, казвам едната, защото предстои да купуваме нова, голяма елха за дневната, а старата заминава в детската. Следователно, Кристиян си я украси по свой вкус, очарователно беше да го наблюдавам в това му начинание. Писахме писма  до Дядо Коледа, правихме картички, изобщо - коледното настроение е подобаващо. Даже правих меденки за първи път в живота си.  Mr. Green
Празникът в градината ще е на 17-ти, без родителите.

# 125
И нашето тържество е на същата дата без родители.  Hug
Аз вече съм на вълна отпуск. Утре последно съм на работа и следа това - чак догодина. Сашко също ще изкара дълга ваканция с мен от деня след празника.  Hug

# 126
Честит рожден ден ,Лого5ка!Много здраве ,любов и късмет.
Честит празник на всички студенти!

# 127
  • Бу-у-урга-а-ас
Благодаря, ви! Много сте мили!

И да си похваля отрочето с каква хубава картичка собствено ръчно написана ме посрещна. Баба му му написала текста, а той с прекрасни и равномерни печатни букви си го преписал.
Писмото за Дядо Коледа обаче все още е само бъдещ проект и хич и не се впечатлява от заплахата, че ще остане без подарък.
Смята до 13 с плюс и минус, но все още с активно ползване на пръсти. Сричкува по малко и успява да попрочете някои неща в зависимост от мотивацията, но не е много амбициран.

# 128
  Честит празник на всички бивши и настоящи студенти! Ееееееех,хубави времена бяха! Но да си пожелаем и нашите деца да стигнат до този празник някой ден, живот и здраве!
   Честит рожден ден на Лого5ка!Много здраве и всичко най-,най-хубаво!

И мен ме е обхванало коледно настроение.Предни години,когато работех и имах други грижи, всякаш ме обхващаше в по-късен етап.И ние украсихме в къщи, сега се подготвяме за коледното тържество в градината, което е на 16.12.

# 129
  • Русе
  Irka, ще се обадим когото ходим. Николай е страхотен човек.  Светослав му вика дядо Коледа.

Все пак отбелязахме 8 декември с една приятелка

Светослав сложи няколко гирлявди тук таме. Добре се справи. Ще продължим следващите дни.

Тържеството мина добре. Чудех се защо ще играе ръченица,  отказа се от танцовия състав, където игра народни танци 2 години, вместо да пее, след като е солист във вокалната група, обаче много добре се справи с ръченицата. Жалко, че баща му завлече фотоапарата да снима разни глупави машини на командиравката, и не можах да го снимам.

Лого5ка, много ти е разсъдливо детето, като не бърза с избора. Моето всеки ден различни глупости се сеща, и сега се чуди какво ще стане ако получи повечето чудовища на Бен 10, преди дядо Коледа да му ги донесе. За награда днес му подарих един такъв звяр, и той започна да се замисля, дали е избрал най доброто си желание за писмото до добрия дядо.

# 130
  • Бу-у-урга-а-ас
Ба, разсъдливо...Ама майка му нали не е, се подаде на първия му импулс и отпреди месец е поръчала зъболекарската глава.  ooooh!

# 131
Бре,Лого5ка,завиждам ти!Бъдещ заболекар си отглеждаш,а на мен ми се падна футболист.
Да ви се похваля момичета,синковеца снощи за има-няма 10минути украси сам елхата.Голям мерак беше,макар че тази година старата изкуствена елха му се видя по-малка.Не отчита,че той е порастнал,а не елхата се е смалила.
Вчера не остави баща си и за 5минути.Играха на шах,карти,домино,оцветяваха,смятаха.Но,най-забавно му беше диктовката и четенето на собственоръчно написания текст.
От днес имаме елха в градината.За тържество никой не говори,но предполагам,че като всяка друга година ще бъде затворено за родители.

# 132
Честит рожден ден на Даниел на Ellypr!
Здраве и весели игри!  Heart Eyes  bouquet
Ние тази вечер със Сашето ще правим традиционна сурвакница - с пуканки, сушени плодове и подобни, както е обичая. За утре му искат в градината. Явно ще репетират с тях за тържеството другата седмица.  Hug

# 133
Честит рожден ден на Дани!

И нашето тържество е на същата дата без родители.  Hug

а другата седмица ще им е  Коледното тържество.(17.12.)
Както писах и по-рано... Wink

# 134
Честит рожден ден на Дани!
Честито и на Logo5ka! (на патерици
Embarassed)

Тържеството с Дядо Коледа ще е на 21 дек, а това с родителите - на 23 дек.

Общи условия

Активация на акаунт