Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 291
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Каква стана тя, уж зимата на Атанасовден си тръгвала, а при нас се развилня с пълна сила.
Да, но народът е имал предвид стария стил.  Hug Много е красиво, като се гледа отвътре на топличко зимната картинка.  Hug

# 616
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на Кристиян!

newsm59  ura  bigdance2  ura newsm59

Да е здрав, щастлив и късметлия!

Честит Имен Ден на празнуващите вчера и днес! Много здраве и късмет!

# 617
  • в края на града
Честит Рожден ден на Кристиян (на патерици), да е здраво и щастливо дете!
Честито и на именниците днес!

Вчера бихме ваксината на 6г. (нали е декемврийче), изтърпя стоически момчето. Сестрата (по заместване) беше се чалнала нещо и постоянно повтаряше да му държа здраво ръцете и краката и да не гледал в спринцовката, явно някое хлапе се е бунтувало скоро Mr. Green. Обясних и, че няма да я удари и че винаги гледа в спринцовката, тя не ми повярва много и му я би толкова набързо ... добре че не се поду, ама го боли  Sad Мериха го на ръст и тегло - 122см, 22кг. Махам по 2 и от двете, че беше с ботуши и доволно навлечен, 120/20.

# 618
PetiaK,къде ви биха ваксината,в крачето или ръката?Нашата я биха чак октомври,а не април,когато навърши 6 в ръката.Беше супер спокоен и през цялото време гледаше как му я бият.На приятелката в градината я били в крачето и покуцваше артистично няколко дни.Сестрата,която ви е била ваксината с държанието си допълнително е сресирала детето.Иначе мерките ви са като нашите. Peace

# 619
на Дани му я биха в крачето и накуцваше няколко дни.Казваше,че го боли мускулчето.
Иначе онзи ден го мерих,че скоро не бях и е 128 см.вече.Мислех,че е 126.Не съм го теглила,че с тази болест е станал кожа и кости.

# 620
Да ви почерпя за моята малка кукла, днес става на 1 годинка.   bouquet

# 621
Честита първа годинка на малката кукла,Ада!
Да расте здраво,щастливо и усмихнато дете,
за радост на мама, татко и батко Арда!

# 622
Честито на Ада!Да расте жива,здрава и щастлива!
Кога мина една година.леле.Simple Smile

# 623
murvet77,честита рожденничка!Пожелавам ти,да е жива и здрава,много да радва мама,татко и батко!Весело изкарване! Peace

# 624
Честит първи рожден ден на Ада! Мюрвет, да ти е жива и здрава!   bouquet

Да, нали? Сякаш вчера и честитихме за бебе.

# 625
  • в края на града
murvet77, да ти е жива и здрава куклата, много да ви слуша и много да ви радва!

deyzi, в крачето я биха, на бедрото. Няма видим отток, но като се пипне си се усеща лека бучка, те мускулните инжекции затова се пуска по-бавно течността да не стават бучки, ама тц... Той не се и оплакваше, ама привечер явно му се схвана крачето и помрънка малко... Нищо, довечера сме на рожден ден, на боулинг - за първи път ще ходи, сигурно ще му хареса много и ще забрави всякакви вчерашни тегоби.

# 626
  • в края на града

Да, нали? Сякаш вчера и честитихме за бебе.

И аз имам чувството, че едва ли не преди няколко месеца честитихме за бебе, а то минало 1 година... Така е, децата растат, ние остаряваме  Mr. Green

# 627
murvet77, честита ви рожденичка! Да ви е жива и здрава, много щастлива и с много късмет!
  Аз напоследък съм се отдала на четене на книги и не ми остава много време за писане, но следя какво се пише. Naughty
    Hug Hug Hug

# 628
Честит рожден ден и от нас!  bouquet

Ваксината я поставиха на крачето, имаше бучка известно време, слагах компрес с риванол. Бавно се разнесе.
При нас нищо ново, приготвяме се за бебето. Светлин ходи на градина, малко трудно го будя сутрин, но тръгва с мерак при децата.

# 629
  • Русе
  Да е жива и здрава рожденничката   bouquet

Заведох Светослав на тренировка. Каза, че днес имал намерение да бде послушен на тренировката. И сигурно щял даже да успее . (да е послушен де) Ама ще видим тренера дали ще разбере  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт