Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 289
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, момичета!

Благодаря ви много за пожеланията за РД на Свилен!
В събота беше купона с децата в детски клуб НИК,  празнуваме вече за 4-та поредна година там. Този път беше поканил много приятелчета - 19 дечица, забавляваха се много и съответно получи много подаръци, което много го зарадва.

Иначе, аз  съм на вълна 'избор на училище',  засега съм се спряла на 107-мо, но знам, че за това училище ще е по-трудно записването и може би ще е добре да измисля и резервен вариант.

Честито на всички именници и рожденици!  bouquet

# 631
Честито на всички мили рожденици и именици!
Нека са много здрави и да растат много весели и пакостливи Wink Simple Smile

Ние още сме без ваксина, нашата педиатърка нямаше и тия дни трябва да го заведа, че минаха 3 месеца, откакто навърши 6 г. При нас ще има драми, защото изпитва ужас от лекари и престилки.

Момичета, търся жена, която да взима Али от училище (предучилищна). Пуснах обява и тук във форума и във вестник, но ако някой чуе нещо или някой, моля ви да ми драснете на лични Simple Smile
Алекс е в 121 СОУ в жк. Гоце Делчев/Мотописта и е до 18.00 ч. на занималня. Трябва ми жена, която да го взима, води в къщи и да ме изчаква от работа до 19.00-19.30 ч. Блока ми е точно до училището. Много съм притеснена  Tired...имам проблем с шефа  ooooh!, свързан с излизането ми от работа и това ме побърква.

Поздрав на всички  Hug

# 632
  • София
murvet77  Да е жива и здрава, и много радост да ви носи малката принцеса

Много здраве и весели игри  на всички рожденици  Hug

На нас ваксината ни я биха в ръчичката.

Училището го избрах още миналата година тогава бях луднала на тази тема и сега ми е супер , че като гледам какво става по училищния форум  Mr. Green

Деси ти избра ли училище.

# 633
  • Русе
Мюрвет, да ти е жива и здрава принцесата  Hug

# 634
Мюрвет, да ти е жива и здрава принцесата  Hug
Мнго да ви радва порасналата сладурана!   bouquet 

# 635
Добро утро,момичета!
Днес си имаме рожден ден!Алекс на sass навършва 7 годинки!Честито и весел празник желая! Peace

# 636
Добро утро,момичета!
Днес си имаме рожден ден!Алекс на sass навършва 7 годинки!Честито и весел празник желая! Peace
Честит рожден ден на Алекс.Много здраве и късмет в живота му желаем. smile3525 newsm59  bigdance2

# 637
  • Русе
  deyzi , да е жив и здрав Алекс и да ви радва все повече.   bouquet

Ние днес станахме трудно , много му дойде явно натоварването. Обаче докато стигнем на бегом до градината се разсънихме. Само дето майка му не разбра успя ли да се среше или не  newsm78 .
През цялото време ме следеше да не стъпя в " белия блестящ сняг" и много внимавахме. Добре, че тази година кмета си е свършил работата и има добре почистени пътеки.

Въпрос към мами от София, нашия тати ще завърши командировката си в София. Исками се да избере по интересен подарък, а не от поредната бензиностанция каквото види. Има ли  детски хипермаркети в района на летището, гарата, Надежда.

# 638
 newsm59 на Апекс!   bouquet
Весел празник!   ura

# 639
  Има ли  детски хипермаркети в района на летището, гарата, Надежда.
Май не...Той с кола ли е?

# 640
  • Русе
  С кола е, обаче магазина трябва да му избоде очите, за да спре.

# 641
  С кола е, обаче магазина трябва да му избоде очите, за да спре.
АКо не му е далеч,може да отиде до Хиполенд,който се намира до Метро Люлин.Поне е на главен път и няма как да го подмине.Иначе в този район няма големи магазини за играчки.

# 642
  • Русе
  Благодаря Деси, сигурно няма да му е далеч, знам, че роднините ни, на които ще гостува имат магазин в Люлин, така че сигурно ще е близко, ама най вероятно ще мине през Русенското Метро, че и без това от там му е пътя

Днес е Петльовден. Да са ни живи и здрави момченцата.

# 643
   Днес е Петльовден. Да са ни живи и здрави момченцата.
Много да ви радват наборчетата.  Hug Heart Eyes

# 644
Честит рожден ден на Алекс!Много здраве и щастливи усмивки. happy bd bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт