Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 270
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Памполина, при нас също нямаше ревност, не се настройвай предварително. Кристиян стана по-лигав за известно време, но не смятам, че е ревнувал. Иначе е любвеобилен като твоето дете и все още не е започнал да се дърпа от гушкане и целувки.
В крайна сметка децата са различи и по различен начин показват емоциите си. Не бих си обяснила определено поведение задължително с ревност.
Иринка, като гледам снимката на голямото ти момче (много ти е хубав) и ми става едно такова особено... Много бързо минава времето, просто неусетно.

П.П. В градината на Кристиян има Морбили.  Rolling Eyes

# 676
А стига бе, морбили! То тук в Сливен бяха обявили епидемия по едно време, ама за циганите. Нали не са имунизирани половината. Останах с впечатление, че другите деца не ги засяга болестта. Thinking Само морбили ми трябва на главата!
Клото, ти беше от Ст. Загора нали? Явно братята роми са ви донесли армагани ooooh!

# 677
  • София
Клото, и на мен ми е особено...и хубаво.
Чудесно е да видиш как твоето бебе е станало мъж. Голям, отговорен и изключително разбран.
А като ги гледам тримата като аптекарски шишета и ми става едно хубаво, хубаво. Неописуемо е. Heart Eyes
Предполагам, че всички вие разбирате.  Wink Hug
Кимболина,   bouquet
Прясна новина  Wink: Почерпете се за леко и безаварийно на нашето бате, което вече е шофьорче.  bowuu

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 13:01 от *Ирина*

# 678
 HugПривет момичета.
В това лошо време и настроението ми е много сдухано.Иначе при нас нищо ново да чукам на дърво и двамата са здравички.
Ето снима от коледното тържество на мойта снежинка http://yanakrai.snimka.bg/children/r-d-gabi.455960.17051491

Ирина честито на шофьора.  bouquet

# 679
  • София
Много нежничка снежинка!  Heart Eyes Hug

# 680
  • София
Ирина лека и безаварийна на баткото  Peace

Ние си идваме от лекарката и сме болни, с доста възпалено гърло, изкара 4 дена на училище и се разболя , писна ми от тези боелсти през седмица  Tired

# 681
  • София
Кимболина, бързо оздравяване!  Hug
Ние днес най-накрая сложихме на Павел ваксината. Нали ви бях казала, че като си изби зъбите пред РД му бяха сложили тетанус. И понеже е една от съставките на тази ваксина, трябваше да минат поне 6 месеца, за да я поставим.  Confused Е, най-после отметнахме и това досадно задължение.
Той Павчо утре и вдругиден е на плуване. Личната е казала, че няма проблем да си ходи. Да видим как ще е крачето утре.

# 682
Иринче, безаварийно шьофиране на баткото.  Praynig
Яна, чудесна снежинка.  Heart Eyes
Кимболина, бързо оздравяне на детенцето.  Praynig
С морбили само неваксинираните ли се заразяват?  newsm78 Затова бума е при "братята" роми?  Thinking

# 683
Памполина, в Сливенима над 1000 болни от морбили и поне пет смъртни случаи.Направи ми впечатление,че по телевизията показаха и бъгарчета в болницата.И доктори има болни.  Cry
Иринче,вече си имаш шофьор!Честито,лека и безаварийна! Peace
Яна,Габи е много феерична снежинка! Flutter
Кимболина,бързо оздравяване желая! Peace

# 684
  • Русе
Ирина, честито ти шофьорче! Безаварийно и безпроблемно да е!

Яна, много ти е сладка снежинката  Heart Eyes
Кимболина, бързо оздравяване  Praynig

За морбилито: може да се разболее и ваксиниран, но я кара много леко ( нали бебето хвана декември та съм запозната  ooooh!). Усложненията морят не самата шарка. Най-често е пневмония. А че нашата болница беше пълня със събратя и то все болни няма да казвам. Бяхме само две бели майчета с бебета та много ни се чудеха от къде сме го хванали това морбили.

# 685
Ирина, честито ти шофьорче! Безаварийно и безпроблемно да е!

Яна, много ти е сладка снежинката  Heart Eyes
Кимболина, бързо оздравяване  Praynig

Hug

# 686
Честит рожден ден на Виктория и Ники !Много здраве и щастливи усмивки.

# 687
Честито на всички рожденици!
Кимболина,вързо оздравяване,че тия болести са....
За училището-73-то или 104-то ,защото не сме се преместили,а те са ми квартални у уж елитни.

# 688
  • София
Честито на рождениците, много здраве и всели игри  Heart Eyes

И тази седмица ще пропуснем школото , дано после навакса , че доста пропуснахме.
Дайте идеи за книжки за вкъщи с които да се занимава от типа на предучилищната подготовка.

# 689
  • sofia
kimbolina, например "Моливко" за 6-7 годишни. По БЕЛ има пълен и олекотен вариант и Математика , а има и книжка Логика. Има ги в повечето книжарници. Аз такива съм взела за вкъщи на Пепи макар, че в ДГ учат по с помагалата "Приятели" на Анубис.

Общи условия

Активация на акаунт