Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 274
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
  Ихааа deyzi , не можеш да се оплачеш от внимание- А когато е от нй любимият мъж съм сигурна, че ти се разтапя сърчицето  Grinning
  Ние пък в градината слушаме, а у дома просто не чуваме. Иначе винги казва Добре мами, и продължава да си кара както си знае  Grinning

# 661
  Ние пък в градината слушаме, а у дома просто не чуваме. Иначе винги казва Добре мами, и продължава да си кара както си знае  Grinning
Сашо е същия  - на градината слуша, у нас щурее. И никак не е любвеобвилен. Не дава да го докоснеш, освен ако той не пожелае.  Joy

# 662
Хора,моя син е пощурял,докарва ме до истерия.Вече не знам аз ли съм причината,бебето ли,какво да предприема??!!Направо се виждам в чудо.Всеки ден говоря,повтарям,опитвам се да водим диалог,той се държи като невменяем.Друго дете е станал.Леле-мале.Confused

# 663
  • Русе
Деси, да не го е хванала ревността  newsm78
И у дома е така. Алекс е пощурял тотално  ooooh!

# 664
  • София
Наистина, след някоя година въобще няма да ни допускат в стаите си.  Joy
Потвърждавам! Нашият голяяяям батко е точно така. А като че ли вчера и той беше бебенце. Е, вече е мъж. Категорично е абсурд да го докопам да го целуна. Освен като го издебна много.  Wink
Ама той е толкова голям: http://media.snimka.bg/5357/016969024.jpg
На снимката е с трите ми най-добри приятелки, които го знаят от бебе и нямаше мърдане.  Wink
Що се отнася до Павел - той още отсега не ми дава да го прегръщам и целувам.  Crossing Arms
Остава бебето. Горкото.  Heart Eyes Wink
Деска, може и да е ревност. Може би му трябва малко време, за да свикне. Душичка. Всичко ще си дойде на мястото. Стискай зъби.

# 665
  • Русе
Да ти е жив и здрав баткото Ирина, кога и нашите ще стнат такива богтири, да ги сгащваме поне за някоя снимка  Simple Smile

# 666
  • София
Да ти е жив и здрав баткото Ирина, кога и нашите ще стнат такива богтири, да ги сгащваме поне за някоя снимка  Simple Smile
Абе сгащвам го аз и по-често. Даже има случаи и да не се дърпа....много.  Особено ако току-що е говорил с гаджето и е много на кеф.  Mr. Green

# 667
Деси, да не го е хванала ревността  newsm78
И у дома е така. Алекс е пощурял тотално  ooooh!
Ми не знам,може и това да е,ама няма явна връзка.Питам го защо-не знаел.

# 668
  • Русе
Деси, в "Децата" имаше тема за ревността. Ако имаш време хвърли й едно око.

# 669
Добро утро момичета,
плашите ме с тези работи с ревността. Crazy, засега малчо е много доволен, че ще става батко. Относно гушкането - голям си е Гушко, постоянно търси при кого да се залепи. Вечер да се погушкал преди лягане, сутрин - преди градина. Измислил си е някакъв специален ритуал с целувки по 2-те бузи, брадичката, носа и челото и вечер се почва подред.  Crazy
Снощи ми каза, че с този корем съм приличала на влака стрела, нали са такива едни заострени и заоблени отпред.
Весел ден на всички!

# 670
Добро утро!
Иринче,как ти завиждам за юнаците!
Памполина, и твоето е от обичливите! Peace
Деска,сигурно е в труден период баткото!Нашият Петьо обожава малки дечица и много им се радва,но едва ли ако стане батко ще минем без ревност!
Хубав ден ви желая! Peace

# 671
  • София
Памполина, споко. Не се тревожи предварително. Не е задължително да се появи ревност. При нас нямаше такова нещо. Нито от големия батко към двете малки братчета, нито от Павчо към бебето.  Peace Но пък, Деска, това не означава, че и реакцията на вашия батко не е СЪВСЕМ нормална.  Heart Eyes
deyzi  Hug

# 672
Хубав ден и от мен. Тук е ужасен студ.  cold  Добре поне, че няма вятър. Допързалкахме се успешно до градината и работата.  Joy

# 673
  • тъгата в мен
Хич и нямаше да го водя на градина,ама то,милото,станало в 7,облякло се,измило се-седи и чака   Shocked Трябвало да се учи,та да сполучи.А шепите му?Пълни с бакугани,естествено Mr. Green

# 674
  • София
Здравейте  Hug и ние обичаме да се целуваме, Памполина и при нас го има този ритуал от доста отдавна преди лягане се почва едно целуване по бузите, нослето, челото, и каквото се сети първо той после аз трябва да повторя по същия ред и сутрин като се разделяме в училището пак така се целуваме ама само по бузите  Peace и все гледа да се гушне в мен  Heart Eyes , за разлика от сестра му която мрази да я гушкат целуват и т.н.

Иринче голям мъж си е баткото, да са ти живи и здрави всичките и много да те глезят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт