Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 287
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Как сте днес сладури?  Wink
Усмихнат снежен ден ви желая.  Nature Snowman  Nature Sun With Face

# 646
  • Русе
  Днес, умираме за сън. май тази седмица се проточи. Даже и Светослав нещо се излежава сутрин и не скача със Спортакус, обаче иска и аз да му правя компания в леглото и след това за 15 минути правя закуска, давам му я в устата, щото е зает да гледа Спорткус, обличаме се двамата някак си и препускаме за градината, до която има още 15-20 минути  Sad

# 647
Здравейте!
Днес съм недоспала и ми е лееекинко студенко.
Какво му стана снощи на нашият Петьо не знам.От вратата ме хвана да си играем-сгроихме кораб,редихме пъзел,чете ми приказка,писа ми писмо,решавахме задачи и за капак ме матира на шах.
Вчера госпожата поставила къщичка за птици на едно дърво и нахранили птичките.Сутринта искаше да храним птичките от квартала.Браво на нашата госпожа!
Петьо снощи ми се хвали как три от момиченцата го обичали и го целували по двете бузки и "почти по устата,ама не точно".
Хубав ден ви желая! Peace

# 648
И на мен ми се спи много.Дойде зимата и заспахме като мечки.Simple Smile

# 649
И на мен ми се спи много.Дойде зимата и заспахме като мечки.Simple Smile

hahaha Бройте и мен към спящите мечки.  Joy Сашо в последно време в работните дни не заспива преди 23,00 часа. Явно си подремва на градината на обяд и вечерта няма умора.   ooooh!

# 650
  • Русе
  deyzi , тази енергия от целувките ще е дошла. Леле като тръгнат по сериозно, какви ли геройства ще видим  Laughing

# 651
  deyzi , тази енергия от целувките ще е дошла. Леле като тръгнат по сериозно, какви ли геройства ще видим  Laughing
Колко ли кафета има да правим на кандидат "снахи"? Joy
Сериозно,напоследък постоянно иска внимание,не ни оставя и за пет минути.Преди с часове се заиграваше сам,а от няколко месеца иска дори да оцветяваме заедно и когато играе на електронната игра да седим до него и да го гледаме.Снощи и на бакугани играх.Постоянно ходи след нас и повтаря,че му е скучно и пита какво искаме да правим заедно.Въображението ми се изчерпа вече.

# 652
deyzi, и у нас е същото. Аз снощи играх на карти Ю-Ги-О със Сашо и на криеница.  hahaha

# 653
deyzi, и у нас е същото. Аз снощи играх на карти Ю-Ги-О със Сашо и на криеница.  hahaha
Аз праблема знам какъв е-има нужда от другарче,но изпуснахме момента! Tired

# 654
  • Русе
  И ние сме като мартеници, навсякъде трябва да съм съпричастна с дейността му.Това често изтощава, обаче като си помисля, че ще е само няколко години и след това, ще ми затръшне сигурно вратата под носа, гледам сега да се радвам на всеки миг  Simple Smile

# 655
Amber, напълно те подкрепям.И аз много пъти се опитвам да обясня на Ева,че немога винаги да бъда в роля и да се вдетенявам в нейните игри,защото просто сме големи.Обичам да редя с нея пъзели,играем на семейни игри,четем и т.н.,но ми е изморително да играя с куклите,понитата и тя постоянно да ми подсказва какво трябва да кажа.Но наистина,че ще дойде един момент, в който те ще имат собствени интереси и ние големите ще си спомняме с носталгия за тези отминали моменти.
    Ето една снимка от коледното тържество в градската библиотека:

http://children.libruse.bg/gallery/image_full.php?id_alb=33& … a9e23ce59d0f5ad28

За сега приятен ден от мен!

# 656
  И ние сме като мартеници, навсякъде трябва да съм съпричастна с дейността му.Това често изтощава, обаче като си помисля, че ще е само няколко години и след това, ще ми затръшне сигурно вратата под носа, гледам сега да се радвам на всеки миг  Simple Smile
Точно това обяснявам на мъжа ми,да се радваме докато можем.Детето се е метнало на мен-много е общителен,приказлив,емоционален и за него е много важен физическият контакт и изразяването на емоциите с думи.Постоянно се обясняваме в любов,постоянно има прегръдки и целувки.Мъжът ми от друга страна е по-спокоен и сдържащ емоциите си човек.
milenda,голяма сладурана си имаш! Peace

# 657
milenda, много е сладка госпожицата.  Heart Eyes
Наистина, след някоя година въобще няма да ни допускат в стаите си.  Joy

# 658
  • Русе
  milenda, да ти е жива и здрава хубавата българска мома  Simple Smile

deyzi, и ние сме така. Поне 50 пъти чувам на ден Мамо обичам те. Ама толкова те обичам, че чак ще се пръсна. Което не значи, че ме слуша. Това е една съвсеееем друга работа.

# 659
Amber,вкъщи слуша,т.к му обръщаме внимание и реагираме веднага при непослушание.Виж,в градината за съжаление не е така,но при 33 деца няма как да е различно,учителките са хора не роботи.
Сутринта ми каза,че съм сладка като ягодка и обожавал бузките ми!Имал най-страхотната мама на света! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт