Отчет на набор 2003 - 53!

• 29 290
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
 newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 и от нас! здраве и много щури игри
Ирка, и аз не знам кога мина времето, скоро ще духаме свещичка... Heart Eyes с второто е по-лесно мога да кажа за себе си, някак си си по-спокоен.
Арда също от време на време подрежда стаята си, но в повечето време аз врещя... Crossing Arms
Деси, бързо оздравяване.  Hug
Ели, Алекс ме уби направо, ех че родители има.  Joy
Арда днес имат дискотека в градината.

# 76
  • София
Здравейте!
Ходих сутринта на открит урок по математика. Беше страхотно. Госпожата ни е много добра - така интересно си представи урока, че децата бяха като запленени, нито едно не отлепи очи от нея, всички вдигаха ръчички и отговаряха правилно.
Бяха подготвили и танц накрая,  да ги видим(нали няма да бъдем на коледното тържество, т.е. 2 в 1 Laughing). Всяко момче покани дама -после играха един танц с пляскане, руски танц, после валс, танго...страхотни бяха.
Ужасно ме е яд, че не взех камерата.

# 77
Етиа, браво на дечицата.  Hug
murvet77, наистина, времето минава страшно бързо.  newsm78

# 78
Честит празник на всички де чица,които са  имали повод ,както и на семействата им!
Моята Дани всичко умее да прави у дома,ноооо много го мързи.По 100 пъти повтарям едно нещо,докато се свърши.Като се роди бебето чистеше с прахосмукачка и миеше с парцал всеки ден.Даже каза,че много му харедвала домакинската работа.Точно за една седмица му мина меракът и сега няма ентусиазъм да обикаля с прахосмука.Simple Smile Стаята перфектно си я подрежда като го навикам едно хубаво.Simple Smile

# 79
  • Burgas
Моника също много помага и прибира,но само когато реши,ако я карам повечето случаи не го прави,но кагато има желание много добре се справя.

# 80
Имаме мама на връстниче рожденичка.  Wink
 newsm59 на atlantica!   Heart Eyes  bouquet

# 81
Честит рожден ден на Atlantica!Много здраве и щастие.

# 82
  • Русе
Честит рожден ден на Atlantica! Много здраве, щастие и любов!   bouquet
Етиа, браво на дечицата и госпожата!

Стискайте палци. Утре започвам великото пазаруване на Бакугани и всякакви актуални чудовища. Уж съм направила списък на желанията. Дано намеря всичко  Praynig После ще докладвам.

# 83
Аз ще оставя голямото пазаруване за края на другата седмица, когато излизам в отпуск.  Hug Вече съм проучила къде да намеря желаните подаръци и няма никак да се мотая из града.  Joy

# 84
  • Burgas
И аз тази събота и неделя смятам да обиколя някои магазини за да видя къде какво има и да набележа някои неща,пък може и да купя ако нещо много ми хареса.

# 85
Привет на всички. За подаръци си говорите- на моята щерка списъка е доста дълъг и все с играчки от 100 лв. и нагоре ooooh! Всичко що се рекламира по ТВ го иска,дори и бакугани.  Аз вече започнах с обмислянето и купуването на някои неща,че всичко наведнъж ще ми дойде множко.А така ми се иска да направя един голям коледен шопинг  smile3508, но ще го карам май по-скромно  Weary. С предимство ще са децата и племеницата,а за възрастните каквото остане.

# 86
Моят син си е поръчал само една кола - Форд. Не мога да открия никъде по магазините точно такава.
За рождения му ден купихме детско Монополи и много го хареса. Вечер като се прибере от градината е първа китка за игра. Laughing
Някой беше писал за дискове и цени - нашият ще е 6 лв.

# 87
Миленда,съшата работа.Вчера каза,/срамежливо/,че му харесва и искал бебе Додот,дето го рекламират по тв.Което яде и ака после. Simple Smile

# 88
Честит рожден ден на Деничка!Много здраве и щастливо детство.

# 89
Честит рожден ден, Дени!
Много подаръци и вкусна торта!

Общи условия

Активация на акаунт