Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 58 283
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • на плажа
 Доннка, ужасно!
 Спиролина, това интервю е пускано вече няколко пъти. Мисля, че го имаше и на първа страница в някоя от темите. Докато не се изправи някой с името и авторитета си, всичко това минава в графа Световна конспирация. Малко хора вярват. Sad

# 571
Доннка, ужасно!
 Спиролина, това интервю е пускано вече няколко пъти. Мисля, че го имаше и на първа страница в някоя от темите. Докато не се изправи някой с името и авторитета си, всичко това минава в графа Световна конспирация. Малко хора вярват. Sad

Сериозно ли? За първи път ми попадна. Извинявам се.
Ира Мира, колко честни хора са се изправяли с името и авторитета си, и какво: Биват застреляни на някой ъгъл и дотам. А овцете продължават да блеят и викат: Дайте ни авторитети! Дайте ни авторитети! Sick

# 572
Повторението е майка на знанието.И аз повтарям по 1000 пьти разни неща и винаги някой чува,когато е готов. Wink

# 573
# 574
Мале, направо съм като попарена, не че не знаех, че ваксините са кофти и, че може да са по-опасни от болестите, които уж предотвратяват, но това интервю направо ме заби в земята (ако е истина, това, което пише в него). Днес трябваше да сложа морбили, заушка и паротит на сина ми (1,1г.).
Отказах, защото бях говорила много с една приятелка на тази тема, а й вече имам лошо усещане ... отложиха я за 04.02! Интервюто прочетох сега, след като отказах ваксината под предлог, че детето ми е имало Т вчера.
Направо ще се побъркам! Какво да кажа на педиатърката???????? Обаче това, което прочетох е покъртително!!! Ще лъжа, ще отлагам, но до кога? Как ще ходи на ясла, градина, училище?
Нещо ще трябва да измисля, все пак това са едни подписи! Ще отида да говоря с нея насаме! Кажете вие какво правите???

# 575
.............. Кажете вие какво правите???
Подписала съм отказ от ваксиниране и не се занимавам с лекари!
Ваксините се изискват само за ясла; за градина и училище - не.

# 576
nenaatoa, благодаря за бързия отговор.
Подписах петицията, потвърдих с майл, но това според мен не е достатъчно!
Днес роднини ми обесняваха как съм била луда да поставям под съмнение ваксините и, че после съм щяла да бъда виновна, ако, видиш ли, се разболеело детето! Казах, че ще си поема всичката вина на този свят, но кой ще поеме отговорността, ако на моето дете му стане нещо от "вездесъщите" ваксини.
Аз, че имам проблем с т.нар. "авторитети", имам, НО не мога просто така сляпо да се доверявам, на нещо на чиято опаковка са изписани хиляда ужасни странични ефекта, да не говорим за това, което НЕ е написано!!!!!
Бясна съм #Cussing out #2gunfire
Няма да забранят ваксините, т'ва си е бизнес за милиарди в каквато валута ви харесва, но поне да ни дадат право на избор!!! Който е навит да бие на детето си, ако ще 100 ваксини, по 5 на месец, но аз НЕ ИСКААААААААААМ!

# 577
Днес роднини ми обесняваха как съм била луда да поставям под съмнение ваксините и, че после съм щяла да бъда виновна, ако, видиш ли, се разболеело детето!

Колкото те са луди да вярват в Системата, толкова и аз съм луда да не вярвам в нея!!!

Както казва Дейвид Айк - Ние сме мисловна полиция един за друг....

# 578
Ние сме мисловна полиция един за друг....

Така е. Като се приближиш прекалено много до ръба, тоест достатъчно далеч от "комфортната зона" и другите викат" Дръжте го. Той е луд!" Confused

# 579
За съжаление Спиролина е права, аз вече съм се отказала да говоря на тази тема с приятелки, защото меко казано ме гледат така  #Crazy и се започва " ти си луда да вярваш на това което пише в интернет, в този форум майките  са се побъркали" и т. нат.

# 580
Често казано, бих искала ние да бяхме побърканите, лудите и каквито там ни нарекат, а другите да са прави, но уви, случаят наистина не е такъв! Съжалявам! Аз съм длъжна да спася своето дете от тази отрова. Бих искала и други да предпазя, но ако те не разбират и не могат да осъзнаят с мозъците си риска, който поемат чрез ваксината, аз какво мога да направя. Сещам се само за лоботомия. Съжалявам, че съм толкова крайна, не бих искала да бъда такава, но обстоятелствата го налагат. Хората не обичат и ги мързи да се замислят. Ще перефразирам Йовков - Боже, Боже колко мързел има по този свят, Боже! Мързел да си използваш мозъка!

# 581
Mama-Mia ,дано не съм права ,и дано не се случи с теб така...но  в повечето случаи ще те обявяват за луда, че ище те одумват после  #2gunfire
лично аз ,съм се отказала вече...пък и имам изрична забрана от страна на мъжа ми- после са му казвали колко не съм в ред  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 582
Ние с мъжа ми пазим мълчание по отношение на неговата рода, че иначе ще настане драма. Моите роднини преживяха нещата и сега само цъкат с език колко е здраво е детето, но разбира се, никой не последва нашия пример

# 583
Moите роднини пък са напълно съгласни с мен по отношение на ваксинирането, а приятелките ми, които си ваксинират децата не ме смятат за ненормална и ще си пускат децата да играят с моето неваксинирано. Но пък и аз проявявам разбиране към техния избор и не им натяквам постоянно с "каква гадост и отрова" си инжектират децата. Достатъчно интелигентни са да преценят сами.
Mama-Mia, защо пък да забраняват ваксините? Това би било ограничаване на избора на ваксиниращите, откъде накъде?

# 584
Ако всичко, което говорим в тези теми е вярно, ваксините всъщност би трябвало да се забранят. И една от страните с най-висок жизнен стандарт в света - Япония е направила стъпки в тази насока - там ваксините са препоръчителни, но са забранени за деца ненавършили 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт