Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 58 245
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
Аз съм намерила това знание за себе си  и затова нямам колебания и терзания.
Ако не е тайна, кой е вашия метод?

Въпросът не е към мен, но искам да отговоря - моят метод се нарича Германска нова медицина!

Това е и моят метод.
От време на време ползвам и кл. хомеопатия. 
Колебания и терзания нямам никакви.
4овек трябва просто да се информира. Тогава вси4ко става логи4но и не създава главоболия.  Hug

# 346
  • в матрицата
Честита Нова 2010г!! Нека да сме здрави и да преборим системата за ваксините  Laughing!!!
Сега относно избора за ваксиниране и алтернативите за лечение, първо да попитам- че кой ви каза, че ваксината предпазва на 100%?? Дори и да ваксинираш, никой дори и лекар няма да ти каже, че НИКОГА няма да се разболееш от това за което си ваксиниран....., което автоматично означава, че разболееш ли се, трябва сам да се оправяш с лечението, държавата просто ще вдигне рамене и ще запиши поредния случай " на заболяване" . Моя начин и алтернатива на медицината се нарича хомеопатия и знам, че не само може да се излекувам с хомеопатия , но мога и да предотвратя редица заболявания, като рака например. Да ви кажа, сега след 2 години, се чудя как изобщо някой може да види полза от ваксините, на мен така ми се преобърна представата за съвременната медицина, че освен една голяма машина за пари, друго не виждам в нея. Разбира се ,има много кадърни и качествени лекари, но те са една шепа.....

# 347
ЧЕСТИТА 2010 и от мен, пожелавам на всички да постигнат мечтите си и както казва Суза, дано преборим системата за ваксините.
Да ви питам знаете ли дали сме подписали Лисабонския договор? Като имам време ще се поразровя, но тук четох, че скоро всички ще се "подчиняваме" на новият европейски президент или Евразия се завръща, нещо в този смисъл. Това значи, че нашата парламентарна система не важи и законодателството ни е само  проформа.

# 348
Ооо, подписали сме го и още как. България е една от малкото страни (не знам дали въобще има друга като нас), която го ратифицира без референдум. Българският народ е твърде тъп, за да бъде допитван за нещо толкова важно. Наскоро правиха анкета в парламента. Всички депутати, кото показаха не знаеха какво е това Лисабонски договор. Честито!

И за много години!!! Да са ни живи и здрави дечицата, и ни е също да си ги гледаме! Дано те доживеят до по-читави времена!!!

# 349
Това за българският народ го написах със сарказъм. Аз лично смятах, че трябва да има референдум и хората да бъдат обстойно и подробно информирани що за животно е това и защо трябва или не да го приемаме.

# 350
Loreto, аз където четох пишеше че и през другите страни е минал без референдум от страх да не бъде отхвърлен както евро конституцията то е едно и също ама само името са му сменили. Сетих се за анкетата малееееееееееее те щом не са го чели, то малко като информираното съгласие при раждане, подписваш без да си информиран. Отклоних се от темата.

# 351
http://www.monitor.bg/article?id=227269
http://www.monitor.bg/article?id=227311

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 10:30 от Fanni

# 352

"През 53 седмица на 2009 г. са регистрирани 3 случаи на вирусни менингити и менингоенцефалити. Отклонението от предходната седмица е (2). По категории съобщените случаи са вероятни. От началото на годината в страната са съобщени общо 233 случая. За същия период през изминалата година са регистрирани 385 случая. Отклонението от предходната година е (-152). "

Това е официалната информация на Националния център по заразни и паразитни болести. Всеки може да го провери, информацията се публикува всяка седмица в интернет. Доколкото виждам през изминалата година случаите са със 152 по-малко от 2008. Това е малко по-малко от 50% намаление.

# 353
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Весела засмяна и неимунизирана нова 2010 година! Дай Боже да направят ваксините незадължителни!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Снощи по новините похвалиха новите ваксини! По-малко приеми, ни с повече защита!  Sick Mr. Green

# 354
О да, и аз видях репортажа. Петвалентна ваксина за всичко плюс още една за пневмококи май беше. Петвалентната включва и хепатит Б. Стават задължителни. Честито на печелившите!

# 355
Г-жа Силвия Николова-авторката на статиите:
http://www.blogger.com/profile/13810751284771947719

Чудя се какво общо има господ с ваксините?Хем кръвта трябва да се пази чиста,хем  господ праща такива благини... newsm78

# 356
Много мразя да чета такива статии като в Монитор. Написани са като за малоумни телета. Но се изненадвам колко голям брой хора смятат, че има ваксина против менингит! Не им хрумва дори колко различни причинители може да има, знаят си - това е срещу менингит.
И ме дразни още нещо - ваксинират се децата, родени след определена дата, а останалото население - не. Откъде накъде моето дете ще трябва да понесе още ваксини, докато предното наборче минава метър? Никой не отговаря на това, само "имунизациите са спасението" - ми ваксинирайте цялото населие тогава, не само бебетата  Close

# 357
Янечек, ми то твоето е облагодетелствано един вид. Твоето е родено във времена в които е открита поредната живото спасяваща гняс, приеми го че сте с привилегии. То никак не е редно да се шегуваме с тези неща, ама ...

# 358
  • в матрицата
Не веднъж съм казвала, че като видя името на тоя Мънгъров някъде, побеснявам. Защо , когато се говори за ваксини, винаги му се споменава името??? Който иска да вярва и да си боде детето с каквото пожелае, ама ние трябва да направим така, че тия отрови да не са задължителни!! Най-хубавото , е че хората започнаха да мислят и да задават " неудобните" въпроси и за това, такива статийки са пишат с цел да се хвърля прах в очите, ама да видим,  колко ще се трогнат......

# 359
  • В друго измерение
Здравейте момичета!  Hug

ЧЕСТИТА НОВА 2010! Много здраве, щастие и късмет!

И аз да се включа в темата, че ме интересува. Не съм чела до тук, макар, че много ми се иска. И двамата с мъжът ми сме против ваксините, както и много други хора тук, които са информирани. Живеем в Канада, в провинция, където са препоръчителни и слава Богу, защото тук се бият коктейли от ваксини на един път на горките бебета, заявявайки, колко е безопасно.

Ние с мъжът ми изчетохме доста книги, а наскоро гледахме и филма на Мари Токко, с който тотално се довършихме и разбрахме, че сме направили най-добрия избор за детето. Сузи е права, ефективността на ваксините е под въпрос. За мен лично заключението е следното: фармацевтични компании нямат сметка от здрави хора, защо тогава ще ваксинират за да предпазват? Всичко е игра на пари, а те печелят от лекарства, целта е да се срине имунната система на бебетата...да не говорим, че за болестите, от които боледуват нашите деца днес няма ваксини...

Ние и двамата подписахме петицията за информирания избор за ваксините. Дано стане, защото от догодина имунизационния календар на Бг започва да наподобява тези на западните държави, с малката разлика, че там са по избор.

Общи условия

Активация на акаунт