Ваксини - Дискусия за вредата от тях (6)

• 58 249
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
# 421
според мен е хубаво човек да знае как ... сам да се лекува - успешно!

Злодей. Twisted Evil Искаш да оставиш толкова лекари без работа.
 Joy

# 422
според мен е хубаво човек да знае как ... сам да се лекува - успешно!

Злодей. Twisted Evil Искаш да оставиш толкова лекари без работа.
 Joy

ОЧЗ, а Stuck Out Tongue

# 423
Вери, един въпрос към теб: Маги имаше ли всички ваксини, когато заминахте за Канада? Искали ли са изобщо на детето имунизационем паспорт/статус? Свекър ми живее в Канада и му е голяма болка, че без ваксини Никола нямало да може да го посещава. Не ми звучи като да е вярно, а?
Маги имаше всички ваксини по ЗК до 2 годинки. Когато дойдоха документите за медицинските ни прегледи, имаше един лист/формуляр, който трябваше да го попълни ЛЛ на детето за сложени ваксини до момента на заминаване.
Тук като дойдохме никой не ни е искал този формуляр. Той е необходим за родителите, които искат да ваксинират децата си по Канадския имунизационен календар и съответно за медицинските лица, които ще ги поставят.
В една от трите детски градини, в които Маги ходеше, искаха да напиша какви ваксини са сложени. Но беше чисто информативно. Тя тукашен имунизационен паспорт няма и нито в градини, нито в училище са ми правели проблем за това. По митниците също никой не ни е искал този документ- формуляр или паспорт.

Не е вярно това, че Никола няма да може да посещава дядо си като е без ваксини. Свекър ти в коя провинция е? Може и на ЛС.

# 424
по новините пак плашат с това морбили

# 425
Благодаря, Вери. В Квебек е. Освен това Никола е канадски гражданин, защото и мъжът ми е такъв, та се съмнявам един канадски гражданин да не може да влезе в "родината" си Simple Smile
Колкото повече мисля, толкова повече си затвърждавам мнението да не фалшифицирам нищо по картона на Нико относно ваксините и да си търся правата. Имам и някои идеи, така че ще се боря Simple Smile

# 426
Здравейте момичета , аз съм нова по тази тема ,но съм на 100% . Радвам се ,че има хора ,които да ти помогнат да "прогледнеш" . Ще ви следя с  интерес.

# 427
Благодаря, Вери. В Квебек е. Освен това Никола е канадски гражданин, защото и мъжът ми е такъв, та се съмнявам един канадски гражданин да не може да влезе в "родината" си Simple Smile
Убедена съм, че няма да има проблеми. Тук обичат хората да си търсят правата и да уважават решенията им. Това са моите наблюдения.

# 428
  • София
  Christian сигурно този разказ може да е от полза на някой, но няма да описвам на мен как ми повлия.
  Четох за ГНМ, разпитвах и така и не открих как бих могла да помогна на майка ми... Какъв е смисъла да знаеш че рак на белия дроб е страх от смъртта например или от задушаване... Незнам вече няколко месеца тя се бори със същото, но не виждам нито подобрение нито начин да и помогна.
   Ето ти отново си писал, че ако е знаела за ГНМ е можела да помогне на мъжът си. Кажи ми точно как според теб? Аз не мога да се превърна за няколко дни в лекар по ГНМ... Пишеш че ти трябва скенер, но аз не мога да я вдигна от леглото за да я заведа... и какво ще покаже скенера? Нали диагнозата е известна, все пак и правиха и биопсия...
   Незнам, но аз лично съм се предала... Съжалявам ако звучи малко остро или обвинително, не искам, но наистина се предавам....

# 429
Относно ГНМ за рака и др. подобни изключително тежки болести и състояния.....аз лично не смятам обясненията там за адекватни....не може някой да ми твърди, че рака бил страх от нещо си, на подсъзнателно ниво и т.н. и т.н. Да, възможно е донякъде и да е така....но не и изцяло.....
Чували сме, гледали или чели за случаи, при които хора са се "излекували" с нетрадиционни методи....но за мен това е по-скоро в процента на истинските късметлии....отколкото че като си внушиш, че нямаш рак и той ще изчезне....

# 430
Mirama, ние си нямаме и идея на какво е способен мозъкът ни..... ooooh!

# 431
Mirama, ние си нямаме и идея на какво е способен мозъкът ни..... ooooh!

Да, така е.....възможностите наистина могат да бъдат безгранични....но за съжаление не знаем как и не умеем да ги използваме.

# 432
Айла - много съжалявам за всичко, през което преминаваш, много ми е мъчно Confused На въпросите ти може да отговори адекватно Кристиян, аз съм лаик в областта, макар че ми се иска да ти напиша нещо смислено и да ти дам отговорите, от които имаш нужда Sad
Мирама - истината е, че ако не се информираш предварително кое какво е, защо е - много трудно можеш да се справиш със ситуацията, когато вече се е случило всичко. Човек има нужда да осмисля ежедневно случващото му се, да привикне с мисълта, че всичко, което става с организма ни, е плод на емоциите и мислите ни. Когато преобърнеш мисленето си в тази посока, започваш да приемаш нещата според ГНМ и всичко става по-лесно и по-просто. Освен това - когато предварително си запознат с вързката между конфликт и орган, си подготвен какво може да ти се случи и се опитваш по-леко да приемаш проблемите си, защото знаеш какво те очаква иначе Simple Smile малко като заплаха звучи, но честно казано, откакто научих за ГНМ - гледам да съм "шапка" - не ми дреме особено от глупави проблеми, а сериозните гледам да решавам бързо, да не ми се отразява на психиката.
Малее, много дълго стана и не особено по темата... Embarassed

# 433
  Christian сигурно този разказ може да е от полза на някой, но няма да описвам на мен как ми повлия.
  Четох за ГНМ, разпитвах и така и не открих как бих могла да помогна на майка ми... Какъв е смисъла да знаеш че рак на белия дроб е страх от смъртта например или от задушаване... Незнам вече няколко месеца тя се бори със същото, но не виждам нито подобрение нито начин да и помогна.
   Ето ти отново си писал, че ако е знаела за ГНМ е можела да помогне на мъжът си. Кажи ми точно как според теб? Аз не мога да се превърна за няколко дни в лекар по ГНМ... Пишеш че ти трябва скенер, но аз не мога да я вдигна от леглото за да я заведа... и какво ще покаже скенера? Нали диагнозата е известна, все пак и правиха и биопсия...
   Незнам, но аз лично съм се предала... Съжалявам ако звучи малко остро или обвинително, не искам, но наистина се предавам....

Айла,
Знам как се чувстваш.Безпомощна.И не само.Доколкото помня не ми писа подробно на лс,може би си била заета и силно обезпокоена.
Ракьт на белия дроб е активен тежьк конфликт,който ако не се реши бьрзо....няма хубав изход.Традиционната медицина сьщо не предлага адекватно лечение особено в последен стадйи.
Така и не разбрах майка ти знае ли за ГНМ и за болестта си какво означава?Мина известно време и не помня какво е било сьстоянието на майка ти и защо сега е на легло.Лекува ли се с нещо изобщо и какво са й казали лекарите?
Ти си се борила,а е трябвало и майка ти да се бори.Не можеш да се бориш за човек,който сам се е предал.
Не губи надежда все пак.Никой ,никога не може да предвиди една промяна.Ако искаш ми пиши на лс.
Тук в темата никой не лекува никого.

# 434
Аз следя и двете теми - за ваксините и за ГНМ, но понякога имам чувството че отварям едната , а чета другата!   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт