ДЕКЕМВРИ вече настана, и аз скоро ще съм мама!!!!

• 32 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Габрово
Здравейте! Честито на всички майки за бебенцата им!

Много бебета вчера бе ... искаше ми се и аз вчера да бях родила, че много ми допадаше датата, но това диване не иска да излиза още ... от сега ми върти червата. Mr. Green

Днес пак ще ходя да видим тоновете, все още нямам оплаквания, дори колкото повече време минава като че ли се чувствам все по-добре ... нямам никакви оплаквания, почти не ми тежи. Вчера така се бях загледала в един филм, че чак когато звънна телефона и понечих да скоча се сетих, че съм бременна. Crazy

Времето тук е ужасно, днес няма много да се мотая навън и ще ви следя. Wink
Леко раждане на всички раждащи днес!

# 661
добро утро и от мен
аз вече закусих,опрелено днес си е доста студеничко ,но то си е и нормално,а аз смятам и да излизам че нещо не ме свърта в къщи.

айде засега пожелавам поне колкото вчера и днес толкова бебета да има Praynig

# 662
  • тук
Ехеее, вчера не успях да вляза и гледай ти какъв хубав дъжд  Grinning

ЧЕСТИТО Йоанна на Pamivo, Лилия на Marleen, София на Ава,Григор на Devil_de,
Елма на Bibi2202  и Веда на Аluin

да сте живи, здрави, бебоците - усмихнати и по-малко ревливи, а мамите - щастливи и спокойни.
Много се зарадвах, че така бързо започна да се умножава по 2 нашата банда Simple Smile

И да ви се жалвам - Али започна да хърка и сумти, което е ужасно неприятно и ми навява страхове за стафилококова инфекция, която сме си взели от ТК. Сега по-консервативните може и да ме заклеймят, че просто съм го простудила като го извеждам от 4-ия ден, но аз не вярвам. Утре сутрин ще ходим да му вземат секрет, за да знаем какво е. Стискайте палци, че тези гадове се лекуват само с антибиотик и ще е голям кошмар - Лия ми е на 9 години, не е пила АБ, ако трябва да дам на 22дневното си бебе, ще  изперкам #Crazy
Иначе продължавам да съм влюбена в него, но ако не е детегледачката да го поема за няколко часа и баща му вечер за няколко, сигурно ще започна да му се карам  Blush Това мъжете са лигава история - една минута да не стоиш без някой да те гали и да ти говори, какво е това, ако не е мъжка работа Wink

хубав ден, момичета и успех на раждащите днес

# 663
Здравейте и от мен!

mavi , не си сама !
Вече се шегувам, че бебка е от тези бебета, които не вярват в живота след раждането  Rolling Eyes

portman, дано изследванията са добри !

# 664
Честито на всички мами и техните бебоци...Да са им живи,здрави и много да ги радват...
Аз ако мога да си изпрося-да гледам снимчици(някаква парола) или съм много нахална... newsm78

# 665
Добро утро!
Имаме си много бебенцаааа!
На всички нови мами да са ви честити милите душички, да ви радват и слушкат!Здрави и щастливи бъдете!

Ние имахме доста неприятна нощ SadМалкия дойде в леглото ни около 2ч, повъртя се малко, помрънка, питах го какво има-каза, че не можел да заспи TiredСлед малко се събуждам отново, него го няма, чувам го в кухнята как плаче (а той плаче много рядко!), отивам, питам какво му е-боли го зъб.Ужас! CryДадох му сиропче, погушкахме се и заспа след известно време.Сега са на зъболекар с таткото, но малкия е направо неудържим на зъболекарския стол.Не дава да го пипнат!Дано се върнат с добри новини, че иначе не ми се мисли.Колко зъболекари сме сменили, какви ли не магарии сме правили той НЕ и НЕ!Опита да се измъкне, имал трохичка в зъба и вече я бил махнал, не го боляло...бла, бла, ако може да отърве зъбаря...

Иначе аз съм си все така.С подути крака, безсъние, тромава и очакваща Grinning

# 666
Честито на всички мами и техните бебоци.Да са живи и здрави.Да са радост на мама и тати.  bouquet
Пиши общо защото загубих на кого съм честитила и на кого не.Много бебета се появиха вчера и се така да бъде за напред.
Аз вчера бях на доктор всичко е ОК,бебчо е 2663кг,ще видим колко ще реши да излези. Heart Eyes
Приятен ден за сега. Hug

# 667
Честито на всички мами и техните бебоци да са им живи и здрави!
Аз още съм в болницата след секциото ,но утре ме изписват и сега трябва да решим  с таткото какъв стерилизатор и какви и колко шишета ни трябват-знам че въпроса е банален ,но ако може малко помощ  Hug.
Също така се чудя дали да давам вода на бебето-знам че новородени не се дава,но тук винаги носят шише с вода и бебето като заплаче между храненията му предлагам и изпива доста.
Толкова съм объркана -преди раждането мислех да правя едни неща-да кърмя от самото начало без изкуствени храни и вода но кърмата ми тръгва бавно и нямах друг избор.
И последен въпрос-краката ми последните дни са ужасно подути направо са двойни-кога ли може да се очаква да придобият нормален вид или да си търся нов номер обувки  Laughing

# 668
Ей,ама вчеря верно беше голям ден за декемврийките!
Честито на всички обебили се мами!  bouquet
Оска,радвам се,че вече сте на линия с Емчо! Heart Eyes Как е вкъщи?Кърмата дойде ли ти?Разказвай!Лошо,че Васко и татко им не са вкъщи...Но стискам палци скоро да сте всички заедно! Hug
Милейди,що така те е налегнала депресия? Hug Недей!Важно е да сме живи и здрави,всичко друго-майната му!Не че и аз не рева за най-малкото,ама... Laughing Дано скоро ни мине!

Аз да кажа за кг. на бебоците.Мен като ме гледаха на видеозона 2 дни преди секциото и една докторка в ТК ми вика-не е голямо бебето-около 3кг.,+-100грама! Crazy И като го извадиха и казаха,че е дебела и аз  Shocked -Дебела ли?!!Почти 500 грама не познаха! hahaha А пък и Лизи се роди 2,780кг. Аз съм била 3,850.Абе при нас никаква връзка няма!

Иначе снощи беше първата по-кофти нощ от раждането. Tired Вечерта я изкъпах малката,нахраних я,ама не заспива,пъне се,пъшка...Тъкмо заспа,легнахме и ние с Лизи и тъкмо заспивах и Ади ревна.Взех я,давах й да суче,сменяхме пампа,пак яде... Crazy Но не заспива или по-точно не иска в леглото си.Мъчих се до 1 и 30 и накрая я взех при нас,но съм спала в такава поза,че не е истина. ooooh! По някое време я оставих в леглото и в 6 и 30 пак ревна и пак я взех.Абе кофти! TiredМалко ми е Лизи,дето си спим двете,ами сега и малкото! ooooh!

# 669
Здравейте  Hug
Портман стискам палци всичко да е наред и да няма нищо на малкия човек. Искам и да те питам за капките против колики Колийф, мъжа ми снощи ходи да купи, че и нас ни почнаха коликите и направо взел от тях, но се чудя защо точно в 15 мл кърма трябва да се слагат капките, не е ли достатъчно да се разтворят в една лъжичка? Предварително ти благодаря  Hug
Гъбка, за стерилизатора само мога да кажа че е хубаво да е една марка с тази на шишетата, а аз лично съм с такъв на Авент за микровълнова и съм страшно доволна още от каката ми е  Peace
За даването на вода аз знам че е добре за бебето, но всеки решава сам за себе си и детето  Peace
Лек ден на всички и стискам палци на 2 в 1 мамитата  Peace

# 670

Хайде на закуската и кафето, нищо че вече е обед  Wink
гъбка скорошно прибиране у дома ти пожелавам, а за водата колкото и спорен да е въпроса и да мислих да не давам, аз лично давам по мъничко от време на време. Малчо не я обича, но мисля че е редно да се изплаква устичката,  а и с тези гъбични инфекции много се  #Crazy сега пък смених водата с чай за коликите
pebs и при мен така се получава със спането, докато сме скачени, държим се или е на моето легло си заспива без проблем, като тръгна да го местя и се почва едно щтраклеене кокорене, църкане не ще  инатото стрелче и това си е... нека поотминат коликте и ще видим как ще се справям че с тези безсънни нощи не е работа  Tired
portman дано не се стига до АБ!
Милейди толкова чакаше беба, какви са тези депресивни състояния сега, наслаждавай се пълноценно на тези първи мигове, незаменими са!!! Присмял се хърбел на щърбел, не че и мен не ме хващат разни такива състояния, но като видя бебо и ми става толкова мило, че забравям всичко останало!  Сподели и какво даваш за колики!!
Абе да се оплача- още не мога да свикна да се обръщам към мъника по име, все си го наричам с разни други именца, които ползвах и преди да се роди.
Днес сме на консултация, дано вс е наред! На всички пожелавам един усмихнат ден и леко на раждане на всички, на които им предстои такова, а болните да оздравяват!

# 671
  • Велико Търново
Честито бебче Веда на Аluin и гордия татко!

Благодаря на всички за пожеланията за Ани!

Относно водата и аз давам след ядне да си  изплакне устичката, но и Ани не иска да пие. На ден да изпие максимум 20,25 мл.

Портман дано всичко е наред и се разминете с антибиотика и инфекциите.

# 672
Да е жива и здрава пухкавата Веда на Aluin i Gnomut! Да бъде жизнена, красива, любвеобвилна и късметлива!

# 673
Честито на всички родили вече мами - да са ви живи и здрави бебчетата и мнооооого да ви радват. Аз да се включа с един такъв въпрос към вече родилите - снощи по никое време започна едни такива белезникави течове, че вдигнах таткото на крак, че и доктора също Embarassed обаче без контракции. Като пристигнахме в болницата доки ми каза че още нищо съществено не се случва, започнал бил процеса ама още трябвало. Били частици от тапата. Та питам и днес продължава по същия начин - нормално ли е и колко време ми остава до старта. Направо ме е срам от себе си че за такава глупост вдигнах човека по никое време, ама като ми е за първи път, а термина ми е другата седмица на 16-ти

# 674
Евита,не знам защо така ни разиграват тия малчугани.Все си мисля,че не може едно бебе да прави подобни неща целенасочено. Thinking Една мама в болницата си оставяше бебето да реве с часове,щото я бил манипулирал да го гушка. #Crazy На мен ми звучи абсурдно,но пък знам ли... newsm78
Вода не съм давала,но вчера направих чай за колики и пийва по малко.Иначе на каката не съм давала и до ден днешен не иска да пие вода,само сокове,та смятам на малкото да давам.Ако иска да пие,ако не иска здраве да е. Wink
Портман,дано не са тия гадове! Praynig
yas_min_a,при мен започна на 27-ми някъде,а към полунощ на 28-ми започнаха контракции,но си мисля,че това е индивидуално,не знам! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт