МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 23 988
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Джеми само как се бъзика с Макбуля  Joy

# 586
 Една жена вчера ми разправя ,че била в Турция ,освен с всичко друго и с няколко поръчения.Едното било за лекарства,че там са по-евтини,другото за бръснарски ножчета от старите.Хубаво,ама там аптека не е аптека и на фармация не риагирали.Как мислите питали хората да ги упътят?Илач дюкян и бербер чикия  Laughing Laughing LaughingМисията била изпълнена успешно  Sunglasses
 Кръстникът пък на едни други изпил едно кафе и два чая и щял да умре  Laughing Човекът получил сърцебиене,разтреперили му се краката.... Laughing

# 587
  • СТАНДАРТНО.
 Ама наистина тоя Кенан е ега ти "конските паци"  ooooh! ooooh! ooooh! Таки не се сети, че става въпрос за бебето на Ламия. То не бяха намеци, не беше чудо и той пак не стопля. Оппааа, сбърках  Mr. Green току що завря  Laughing

БряФ, не мога да публикувам  Shocked много пишете  Hug.
Чичо Гугъл рече, че аптека на турски е eczane, а за бръснарско ножче ми даде jilet  Joy Joy Joy Joy

# 588
Ееее, Кеньо почва да стопля май малко по-малко

# 589
  • КиТ
Ееее, Кеньо почва да стопля май малко по-малко

Бавно му стопля реотана Laughing Laughing Laughing Laughing,ще речеш,че е Български Thinking,но важното е че загрява Peace

# 590
Много късно се сети Кенан  hahaha....
Много е странно!
Тази Гюля къде се опитва да мами, когото не трябва  hahaha Тръгнала срещу Джеми хм... ама каква е грозна  Sick Sick Sick  Mr. Green Mr. Green баща й пък какво я удря... то не си личи много много да й е баща... даже май не съм ги виждала да разговарят и изведнъж пляяяс! Сега се сетил да й бъде баща.
И Макбулето станала много горда и се надула като тесто за втасване... ама и Ламя не е добра приятелка според мен  newsm78

# 591
  • КиТ
И Макбулето станала много горда и се надула като тесто за втасване... ама и Ламя не е добра приятелка според мен  newsm78

Тя като видя,че с Джем всичко е опечено вече и............ХВЪРЧИ,но скоро идват епизодите където лудва Laughing Laughing Laughing Laughing

# 592

Тя като видя,че с Джем всичко е опечено вече и............ХВЪРЧИ,но скоро идват епизодите където лудва Laughing Laughing Laughing Laughing
майко майко....  #Crazy искам вече да идват.... да има забрана да се доближава до Джеми  Naughty

# 593
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
За пръв път от много време имам чувството че се е върнал духа в темата. Laughing Пишете една след друга! Crazy

# 594
 Лека нооощ!Студено ми е и се надявам,че като си легна ще се стопля.Да ми препоръчате някой,който може да ми помогне в това начинание  Whistling ?
 До утре! Hug   bouquet

# 595
  • КиТ
За пръв път от много време имам чувството че се е върнал духа в темата. Laughing Пишете една след друга! Crazy

Макар,че не съм много отдавна и аз имам такаво чувство newsm10,не мога да сваря да ви прочета  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 596
Аз много се радвам, че съм тук при вас  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile в Джемилкьой

# 597
Лека нооощ!Студено ми е и се надявам,че като си легна ще се стопля.Да ми препоръчате някой,който може да ми помогне в това начинание  Whistling ?
 До утре! Hug   bouquet
ето ти един  Mr. Green

# 598
  • КиТ
Лека нооощ!Студено ми е и се надявам,че като си легна ще се стопля.Да ми препоръчате някой,който може да ми помогне в това начинание  Whistling ?

То е ясно КОЙ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
С доставка ли го искаш  Whistling Laughing Laughing Laughing Laughing или направ в леглото Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 599
Аз не мога да слагам снимки и картинки все още, но и аз ти пожелавам от сърце Джеми да те топли (за сега поне в сънищата ти)  Sad

Общи условия

Активация на акаунт