МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 23 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
За пръв път от много време имам чувството че се е върнал духа в темата. Laughing Пишете една след друга! Crazy

Макар,че не съм много отдавна и аз имам такаво чувство newsm10,не мога да сваря да ви прочета  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Преди ми се е случвало докато пиша коментар по някоя от сериите да ми изписва-
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 20 нови отговора Без да преувеличавам.
Сега не е чак така,но е много по-добре,имаше дни в които писахме по 2 страници на ден.

# 601

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug      Ей т'ва е!Друго не ми трябва!Ще си го ползвам и за възглавница и за одеало  Laughing Laughing Laughing

Благодаря на всички и ви пожелавам една гореща нощ!

# 602
За пръв път от много време имам чувството че се е върнал духа в темата. Laughing Пишете една след друга! Crazy

Макар,че не съм много отдавна и аз имам такаво чувство newsm10,не мога да сваря да ви прочета  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Преди ми се е случвало докато пиша коментар по някоя от сериите да ми изписва-
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 20 нови отговора Без да преувеличавам.
Сега не е чак така,но е много по-добре,имаше дни в които писахме по 2 страници на ден.
На мен ей сега ми пишеш 10 отговора...  Simple Smile

# 603
  • КиТ

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug      Ей т'ва е!Друго не ми трябва!Ще си го ползвам и за възглавница и за одеало  Laughing Laughing Laughing

Значи тая вечер,няма да те мислим Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Wink

# 604

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug      Ей т'ва е!Друго не ми трябва!Ще си го ползвам и за възглавница и за одеало  Laughing Laughing Laughing

Значи тая вечер,няма да те мислим Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Wink
Аз всяка вечер си мисля  за него хаха  Mr. Green Харесат ми много устните му ... и усмивката му... не са хубава двойка с Макбулето

# 605

Немой пиле,не ме мисли LaughingУтре рано ранила,ще съм при дедо поп  Blush на изповед .

# 606
  • КиТ
Аз всяка вечер си мисля  за него хаха  Mr. Green Харесат ми много устните му ... и усмивката му... не са хубава двойка с Макбулето

Момиче да не те изтървем Laughing Laughing Laughing,тъко виж през лятото си отпрашила към Острова да дириш ЕРГЕНА-само дето е доста голям Rolling Eyes

# 607

Немой пиле,не ме мисли LaughingУтре рано ранила,ще съм при дедо поп  Blush на изповед .
Кой е този дядо поп и защо е дядо поп  newsm78  hahaha съжалявам, че питам, но...

# 608
  • КиТ

Значи тази вечер много грехове ще вършиш Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 609

Момиче да не те изтървем Laughing Laughing Laughing,тъко виж през лятото си отпрашила към Острова да дириш ЕРГЕНА-само дето е доста голям Rolling Eyes

Mr. Green Mr. Green  Laughing Grinning Grinning
Ей, като каза острова... бащата на Джавидана купва острови... тука... а хората няма какво да ядът, защо не вземе да дари пари малко на бедните  newsm78 и Джавидан се мисли за повече от другите явно... другите бедни хорица не са на нейното ниво... всеки да си знаел мястото!Мислих, че не е такава, а просто е изискана богата жена, а тя.... излезна голям балон!

# 610
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 611
  • КиТ

Кой е този дядо поп и защо е дядо поп  newsm78  hahaha съжалявам, че питам, но...

Нали си имаме село Бланка ни е кмет,Сид е кръчмаря,Марица ни е лекаря
а lacunababe е попа Wink
аз съм собственик на изтрезвителя Sunglasses

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 22:07 от plami89

# 612
Аз всяка вечер си мисля  за него хаха  Mr. Green Харесат ми много устните му ... и усмивката му... не са хубава двойка с Макбулето
Тя е малка,но вече знаеее Wink

lacunababe е попа на Джемилкьой и при нея ходим кога кривнем от правия път Embarassed Всеки от нас си има длъжност в село.Аз съм селският идиот - приятно ми е да се запознаем!
 А сега вече наистина изчезвам ,че  Sick

# 613

Нали си имаме село Марица ни е кмет,Сид е кръчмаря
а lacunababe е попа Wink
аз съм собственик на изтрезвителя Sunglasses

ооо супер сте го измислили  hahaha hahaha

# 614
  • КиТ

Mr. Green Mr. Green  Laughing Grinning Grinning
Ей, като каза острова... бащата на Джавидана купва острови... тука... а хората няма какво да ядът, защо не вземе да дари пари малко на бедните  newsm78 и Джавидан се мисли за повече от другите явно... другите бедни хорица не са на нейното ниво... всеки да си знаел мястото!Мислих, че не е такава, а просто е изискана богата жена, а тя.... излезна голям балон!

Споко ще стане още по-голям балон-дори и ще се пръсне Wink SunglassesКато осъзнае,че Кен никога не я обичал Peace

Общи условия

Активация на акаунт