МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 033
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Такива доказателсттва не се показват обеществено
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 466
Плами, къде ти даде автограф "Буракчо"? Дай линк  да видим...

Такива доказателсттва не се показват обеществено  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes(не виждаш ли,че се шегувам Wink)

Плами прочетох  Peaceама аз мислих за друго място newsm78 Пуснаха ли ти сиемата

Бтв синема ли? -Не Cry Cry Cry Cry аз съм на Кейбъл тел #Cussing out,а при теб...как е положението

П.с За кое място си помисли Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing
Как за кое за морето много ясно Joy И аз я нямам БТВ синема ама без това от малкия нищо не мога да гледам освен детските телевизии hahaha

# 467
  • СТАНДАРТНО.
 Да ви почерпим и от нашата си торта Simple Smile

# 468
  • КиТ
Да ви почерпим и от нашата си торта Simple Smile

Късметче  Hug Hug Hug Hug многа хубава торта,ти ли я прави? Rolling Eyes
Какъв сладур само Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 469
  • СТАНДАРТНО.
  plami89 , не, мила, купена е  Rolling Eyes Laughing

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 18:59 от късметчето

# 470
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
късметче,много хубави снимки и бебо е много сладък! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 471
Късметче,да ти е жив и здрав и все такъв сладур манЕнкия! Tada

# 472

Да почерпя!Днес си взех шофьорската книжка Laughing

# 473
  • СТАНДАРТНО.
 emely, честито! Пожелавам ти спокойно и безаварийно шофиране!

# 474
 Имам питане към запознатите:с няколко камери ли се снима една сцена или я разиграват няколко пъти,сменяйки ъгъла на снимане?Прави ми впечатление,че ги монтират с голяма точност(е,не винаги  Wink)Например:Джемил вдига ръка към лицето си ,жестът продължава,но вече е сниман откъм гърба.Много често го правят при заснемането на диалог.Не ми се вярва да изиграват едно и също нещо едно към едно.Не биха били така естествени ако трябваше да съобразятат какво са правили всеки миг преди това.А на снимките от снимачната площадка не се вижда втора камера  newsm78.Между другото в сцената , когато Джеми и Пашата отидоха в кьошка и Кенан ги посрещна закопчавайки се а Ламия беше в стаята,ясно се вижда,че са снимки от няколко дубъла.Позициите на тялото на Джеми,докато се смееше са различни.

Ооо emely,честито!Имаш ли кола или скоро пак ще имаш повод да черпиш?

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 20:29 от azzazzell

# 475
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
emely, честито!  bouquet  bouquet  bouquet

# 476
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
днес сте се разпрали от почерпки Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Първо,да цуна малък дани по мърлявата с торта муцунка Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДани,нали се разбрахме,никакви болести повече

И второ да честитя на емели книжката  bouquet  bouquet  bouquetБраво бейби ти си наша гордост.Желая ти само хубави емоции,кат  шАфьор newsm01

и да ти купят ей такава колица

# 477
 Джеми да натиска Макбуле  Shocked?Това не го помнех нито от първото гледане,нито от второто.Сигурно утре пак ще съм го забравила.Явно мозъкът ми ме щади Mr. Green.Едно от качествата на паметта - услужливост Grinning

# 478

Ето тази си пожелавам Джемито да ми докара Mr. Green
Закъснях с писмото до Дядо Коледа,но се надявам великденското зайче да ми донесе кола.Дотогава ще карам на милото Laughing
П.П Мисля,че снимат с няколко камери.

# 479
 Emely, подписът ти е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт