МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 034
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • КиТ
Емили браво  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet сега да караш бавно покрай полицейски коли Wink и бързо по магистралата Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тази кола да ти я донесе великденския заек  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 481
# 482
От мен ЛЕКА НОЩ!

# 483
  • КиТ

azzazzell4е лека
Hug Hug Hug Hug Hug

# 484
azzazzell лека нощ Hug

# 485
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ази лека Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 21:21 от lacunababe

# 486
Много ми е интересно как ще стане така, че Макбулето да не се омъжи за Джеми...  newsm78  и най - вече кога... омръзна ми ... да му се натиска и да го целува по устните....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 487
Много ми е интересно как ще стане така, че Макбулето да не се омъжи за Джеми...  newsm78  и най - вече кога... омръзна ми ... да му се натиска и да го целува по устните....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Душицата тя!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Гледай, не си разваляй удоволствието!  Sunglasses То повечето серии са написани да ти се струва, че аха-аха и ще стане нещо, ще се разплете, ще се разбере, а вместо да се разбере, се заплита още повече или се случва нещо друго. Ако почнеш да питаш, ще има да питаш до края на филма НЕПРЕКЪСНАТО  Laughing, или втори вариант - да изгледаш края. Аз така направих, та си седнах на задника, но не ти го препоръчвам.  Laughing

Емили, честита ти книжка. Браво, кога изкара курса, ние нищо не разбрахме. Явно я взимаш от раз, умнице...

Ази, и аз не помня чак пък толкова да са се натискали с Макбулето. На второ гледане по-голям любовник ми изглежда Джемката... Но за мен хитът е от миналата седмица - свободен цитат:
Тя: Сами сме вкъщи.
Той: Да пуснем телевизора!

Лакуноооо, ще те съдя за домашно насилие! Нали разбра, че ще променят закона... Връщай се бързо у дома в Джемилкьой, че ще ме накараш да ти докарам Джем.

# 488
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Много ми е интересно как ще стане така, че Макбулето да не се омъжи за Джеми...  newsm78  и най - вече кога... омръзна ми ... да му се натиска и да го целува по устните....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Гледай не остава толкова много,да не т разваляме изненадата. Wink

Бланка,писали сме заедно.

# 489
Много ми е интересно как ще стане така, че Макбулето да не се омъжи за Джеми...  newsm78  и най - вече кога... омръзна ми ... да му се натиска и да го целува по устните....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Душицата тя!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Гледай, не си разваляй удоволствието!  Sunglasses То повечето серии са написани да ти се струва, че аха-аха и ще стане нещо, ще се разплете, ще се разбере, а вместо да се разбере, се заплита още повече или се случва нещо друго. Ако почнеш да питаш, ще има да питаш до края на филма НЕПРЕКЪСНАТО  Laughing, или втори вариант - да изгледаш края. Аз така направих, та си седнах на задника, но не ти го препоръчвам.  Laughing

Емили, честита ти книжка. Браво, кога изкара курса, ние нищо не разбрахме. Явно я взимаш от раз, умнице...

Ази, и аз не помня чак пък толкова да са се натискали с Макбулето. На второ гледане по-голям любовник ми изглежда Джемката... Но за мен хитът е от миналата седмица - свободен цитат:
Тя: Сами сме вкъщи.
Той: Да пуснем телевизора!

Аз съм гледала от 65-70 та серия сериала, не помня точно  Simple Smile
Аз не мога да разбера как Макбулето не вижда , че Джеми не я иска... той се дърпа като ожилен тя като се доближи до него, никога не я целува, не й се обажда пръв... той направо не я понася... как може да мисли, че я обичааааааааааа  newsm78 newsm78

# 490
  • КиТ
Много ми е интересно как ще стане така, че Макбулето да не се омъжи за Джеми...  newsm78  и най - вече кога... омръзна ми ... да му се натиска и да го целува по устните....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Имам чувство,че гледам епизодите от 1 път ....толкова си сладка Wink Hug Hug Hug Hug Hug
Кой октюор по-ти допада не говорим визуално : Джемил или Кен

# 491
Ами те са 75 серии! Значи си гледала последните 5-10. Гарантирам ти, че нищо не си разбрала. Колко още ще има да го омотават... не е истина просто. А на Макбулята не се чудя - човек като иска нещо да е истина, ако трябва си внушава, че е истина. Човекът й плясна две "насила изпросени" целувки и крачката й омекнаха - л И б о Ф!

Сидче,  Peace То напоследък сме си като близначки - нали помниш: Добро утро, поклон, лека нощ, поклон. Я сипи едно, че не ми се спи...

# 492

Имам чувство,че гледам епизодите от 1 път ....толкова си сладка Wink Hug Hug Hug Hug Hug
Кой октюор по-ти допада не говорим визуално : Джемил или Кен

Аз бях казала и преди, че много обичам Джемил. Всъщност аз го мразех и сериала мразех и един ден само казвам на мама колко много мразя Джемил и поглеждам към тв и осъзнавам колко е хубав  hahaha ВЛЮБИХ СЕ тогава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ти май беше едната Кенанка?  newsm78 или бъркам

# 493
# 494
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Сидче,  Peace То напоследък сме си като близначки - нали помниш: Добро утро, поклон, лека нощ, поклон. Я сипи едно, че не ми се спи...
 Hug newsm10  Hug

Какво предпочиташ да ти сипя Бланче? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт