МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 23 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ооофф,ама и Кенан е толкова досетлив ooooh! Вчера,когато му казаха,че детето на Ламия ще продължи името на майка му все му казаха,че е негово дете а той... ooooh! Съмнява се ,че е от кого ли не ,само за себе си не се сети.Ето това не го разбирам,как не се замисли нито веднъж,че може да е от него?

lacunabae  Hug , ето това е вече картичка  smile3525
Да, това е мн странно ... не е възможно да не се досети

# 571
Наистина сте много критични днес. Да не сте спали следобед и да сте станали с дупетата нагоре?  Laughing Laughing Laughing Laughing На мен ми харесва и първата картичка, и втората. Но първата е по-коледна, а на втората има повече Джем. Така че може би нещо средно...
Забравих да кажа - щерка ми вчера случайно мерна ДжеМилка и като полудя по нея... Разнася я из училище  Embarassed

За бременността на Ламия - няма обяснение защо Кенан не се досеща, освен за да стане филма. Например снощи на масата Макбуле каза, че на Ламия вече не й се гади, след като са минали първите месеци. Кенан трябваше да стопли, че бременността й е напреднала и да сметне - ако трябва с календарче в ръка, че тогава са били заедно. Но го има и това, че Кенан подозира Ламия в паралелна връзка от времето, когато бяха заедно. Но пък той се увери, че е девствена... Абе, Кенюва работа. Кажи му Кеню и не го обиждай повече.

# 572
Забравих да кажа - щерка ми вчера случайно мерна ДжеМилка и като полудя по нея... Разнася я из училище  Embarassed
Като започне да разправя,че мама е кмет,тогава ще му мислиш  Laughing Laughing Laughing
 Прави ли ви впечатление,че перлите са на особена почит в Турция?Най-вече като обеци,но и гривни,по-рядко колиета.Никога не бих си купила перли.Къде ще нося такова нещо?А и не на всеки отива.

B la n c a ,там е работата ,че Кеню нито веднъж не сложи себе си в сметката,което е ......(без думи)

# 573
 Confused Cry при вас си е най добре, тия в темата за Аси саааааааа, направооооо  Close

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 574
И на мен втората картичка ми харесва повече - заради Джемил, естествено  Grinning
Ох, тая Макбуле и покривчици почна да слага вече в "имението"  hahaha

# 575
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Що бе Синеоча пак ли те наритаха Hug Hug Hug Hug Hug

благодаря за оценките,ей така се ражда истината.вече имам по-ясна визия   bouquet

И аз не харесвам перлите,златото и много камъняци и блескунки

А за Кеню кво да ви кажа,може да мисли че щъркелите ги носят,като знаем ква майчица  си имаше,не би трябвало да се учудваме на енцефалитното му мозъче Sick

# 576
 Аз нали съм с професионално изкривяване Sick Иит има много хубави вени на ръцете-да дупчиш,да дупчиш,с кеф да му точиш кръвчицата Heart Eyes Още от филма за къщата като ги фиксирах си викам, тоя ако попадне в ръцете на някоя група стажантки има да го бучат до припадък Mr. GreenКато си знам как им се изреждат на такива и как сме се редили на опашка Mr. Green

# 577
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз нали съм с професионално изкривяване Sick Иит има много хубави вени на ръцете-да дупчиш,да дупчиш,с кеф да му точиш кръвчицата Heart Eyes Още от филма за къщата като ги фиксирах си викам, тоя ако попадне в ръцете на някоя група стажантки има да го бучат до припадък Mr. GreenКато си знам как им се изреждат на такива и как сме се редили на опашка Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

и аз имам такива

напускам ви за малко,малкия ще си пуска игрицата

# 578
  • КиТ
В момента пиша по скайп и нямам време много да ви чета...........

Само да обележа,че втората картичка не я одобрявам......АМА хич Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
В нея пробладава предимно Джем Crossing Arms

# 579
 Joy Joy Mr. Green Това за дупченето на вените е малко гадничко. Мене понеже много ме дупчиха напоследък и малко ме втриса от самата мисъл за вземане на кръв.

# 580
  • СТАНДАРТНО.

Мога само да му завиждам. При второто секцио не ми остана вена ненадупкана по ръцете  Cry Като някой пишман наркоман ходех с едни огромни синки по ръцете. Окачествиха ме като човек с "много лоши вени"  Crossing Arms А как боли запушен абокат  ooooh! Айде съвсем се отклоних от темата  Mr. Green.

# 581
 Моля за извинение   bouquet ,както казах-давам на късо.

# 582
  • СТАНДАРТНО.
Моля за извинение   bouquet ,както казах-давам на късо.

Hug Hug Hug hug love001

# 583
# 584
  • КиТ

Това прозвуча леко като-садо мазо или на мен таки ми звучи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
"Ще го дупча ли ...дупча" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing
Само не се доближавай до Кен с иглата Praynig Praynig Praynig Praynig

П.с А за това,защо Кен не свърза 2 и 2-може да е защо наистина си мисли-че е от любимия и когата,Гюлай беше на гилотината newsm78

Общи условия

Активация на акаунт