МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 008
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Монтажите не са чак толкова добри, защото си  личат, вижте сиянието на Джем и на другото момиче от втората снимка

# 556
Монтажите не са чак толкова добри, защото си  личат, вижте сиянието на Джем и на другото момиче от втората снимка

Обаче телата си пасват идеално - говоря само за снимката с Джем. Вижте и това, от същия автор, тук няма сияния...

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=528511& … bid=1221401789600

а също и това:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=528511&id=1665624695&a … bid=1221401869602

# 557

Обаче телата си пасват идеално - говоря само за снимката с Джем. Вижте и това, от същия автор, тук няма сияния...
Е да, като се намерят подходящи снимки всичко е възможно,  но понеже много често правя такива монтажи на  децата ми и затова съм доста критична може би

# 558
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Лакунче,сложила си кръчмата на картичката! Hug Hug Hug Hug Hug

# 559
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ох,легнах да погледам сериалите следобяд по нова и съм отнесла плувката Mr. Green Mr. Green
старост нерадост Joy Joy Joy Joy Joy
относно монтажите-няма такава отврат,пълно некадърие,без да преувеличавам
и за моето гов.о мога да кажа почти същото.снимките не съм ги подбирала прецизно,просто като схема,мотив и идея исках да видя дали ще ви хареса.като започна да го правя,ще гледам да е като света.и сидова ко са чудиш за кръчмата,нали всяка вечер сме в нея.
аз нещо не съм разбрала,за новите анализи върху темата,що е то турски сериал и има ли почва у нас hahaha hahaha hahaha hahaha

# 560
  • КиТ
и за моето гов.о мога да кажа почти същото.снимките не съм ги подбирала прецизно,просто като схема,мотив и идея исках да видя дали ще ви хареса.като започна да го правя,ще гледам да е като света.и сидова ко са чудиш за кръчмата,нали всяка вечер сме в нея.

Давай...ще чакаме с нетърпение Rolling Eyes....Наблегни повече на Кен Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 561
  • СТАНДАРТНО.
 Тъй кът седях и си мислех, седях и си мислех и накрая само седях  Mr. Green, ми просветна, че в началото на сериала не бях нито кенанка, нито джемилка, още по-малко пък ламиянка. Кенан ми беше мазен женкар още в 1 епизод. Джемил го възприемах като разглезеното хайванче на тати, което не знае какво иска от живота, съответно интерес към него 0. За Ламийка пък да не говорим - дивото зове  ooooh!. В последствие обаче бях бавно, но сигурно спечелена от Джемил  Mr. Green.
(малко ми е безсмислен поста, ама ей тъй реших да споделя с вас)

# 562
 Добър вечер! Hug
 Много загубена жена е Ламия.Не вярвям в живота някоя майка да лиши детето си от истинския му баща(и то при условие,че се обичат)за да не му провали живота.Простотия  Crossing Arms

# 563
Добър вечер! Hug
 Много загубена жена е Ламия.Не вярвям в живота някоя майка да лиши детето си от истинския му баща(и то при условие,че се обичат)за да не му провали живота.Простотия  Crossing Arms
Точно...

# 564

Давай...ще чакаме с нетърпение Rolling Eyes....Наблегни повече на Кен Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хаха... по - скоро на Джемил  Mr. Green

# 565
Оооооо Азазела Езелова е тук при нас Hug Hug Hugтряс,бум пляс

късметова представих си те ,като "мислителят" на Роден и около тебе щъкат децата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
умрем да се смея с теб

да ви затормозя с още един проект

# 566
  • СТАНДАРТНО.
 Оооо, кравата ДжеМилка  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  ura
 Супер е проекта, само някои от снимките са малко размааазани  Mr. Green, но като е по-малък размер картичката, са добри.

# 567
 Ооофф,ама и Кенан е толкова досетлив ooooh! Вчера,когато му казаха,че детето на Ламия ще продължи името на майка му все едно му казаха,че е негово дете а той... ooooh! Съмнява се ,че е от кого ли не ,само за себе си не се сети.Ето това не го разбирам,как не се замисли нито веднъж,че може да е от него?

lacunabae  Hug , ето това е вече картичка  smile3525

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 20:44 от azzazzell

# 568
 Много са ми странни-станали дърти магарета а не ги оставят сами.Тати да пази честта на щерката.А Макбулето се нагласила,пък Джеми "..иди се преоблечи" Laughing
 Тази вечер май съм го ударила на критика Mr. Green

# 569
Ох на това- иди се преоблечи как се смея всеки път hahaha hahaha hahaha
Макбуля какъв поглед вади Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт