МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 016
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Благодарско на МАТАKOSMATA за това Peace
http://info.rozali.com/tema/c11955_40.html

# 541
  • СТАНДАРТНО.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

досега четох старите ни глупости за трети сезон,луди жени и тва си е

Луди, ама убави (тва кат Стара чанта, ама лачена) Mr. Green

Я дя си апнем и пийнем, другото е лъжЪ.

Дано няма бременни  ooooh!

# 542
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
направих нещо като картичка,но малко кича ми дойде в повече,но искам да видя кое ще ви хареса и кое не Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 543
късметовааааа,направо се уля Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

талията ми конкурира екватора,тя по десет ястия на ядене сервира

не можа ли да намажеш две филии типов хляб с лютеница

# 544
Ех,Лакунче....Ти как мислиш...Коя ми е харесала повече Mr. Green

# 545
Не е вярно Късметова,шъ знаиш-това за екватора на Лакуна.

# 546
  • КиТ
Здравейте     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

направих нещо като картичка,но малко кича ми дойде в повече,но искам да видя кое ще ви хареса и кое не Hug Hug Hug Hug Hug Hug

На мен ми харесва главно горната половина Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Heart Eyes,може да махнеш тея 2-те малки в горния десен ъгъл(с тях става наистина натрупано)и така ще можеш да оголемиш снемката на Кен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 547
  • СТАНДАРТНО.
СПЕЙШЪЛ ЗА lacunababe  Mr. Green

късметовааааа,направо се уля Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

талията ми конкурира екватора,тя по десет ястия на ядене сервира

не можа ли да намажеш две филии типов хляб с лютеница

Ам....уча се от серЯлите, най вече от как`Маджиде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 548
  • КиТ
Момичета има нашественици #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 549
Плами кой е правил тия монтажчета

късметова мерси за лютеницата

# 550
  • София
Здравейте мацки, изкефих се снощи как подредиха онази кукумявка щерката на Маджиде /тю забравих и името/. Ма си го търсеше упорито.
Виждам че сте видели поста ми в Розали. Писна ми да ни втълпяват че не сме стока след като харесваме сериалите. Всякакви псевдоинтелектуалци се пънат да доказват /ама май на самите себе си/ колко сме заблудени. Ми нека съм заблудена важното е че ми е приятно не само пред телевизора а и тук при вас.

# 551
  • КиТ
Плами кой е правил тия монтажчета

От фейсбук ги изрових Rolling Eyes...незнам кой ги е правил,но доста добре се е получило ooooh!

# 552
Момичета, като чета тези направо националистически изказвания за турските сериали, и ме хваща срам. Наистина ли сме толкова тесногръди, толкова враждебни, все още ли живеем в миналото? Аз пък не съм забелязала чак толкова да знаем и да пазим жива историята си, ама стане ли дума за турци... започваме да се изказваме и никой не може да ни спре. Тези от цитираната дискусия в Розали, ако ги питам кога сме паднали под турско робство, няма да знаят, ама ... То и аз се включих в една такава дискусия преди време, но разбрах, че няма смисъл. Тези, които най-много викат срещу турските сериали
1. не са гледали и говорят по принцип
2. нямат никакво инфо нито за отражението им върху българите, нито за самата им същност
3. не са прочели една книга от турски автор
4. мислят абсолютно първосигнално от рода на "Те ни държаха 5 века под робство, ние сега ще им гледаме сериалите...Че и ще ги харесваме, какво унижение!"

# 553
Лакунче, картичката е вРъхтЪ! Ама точно защото е кич. Има само един недостатък - не е достатъчно натруфена. Бучни още малко елементи и ще стане пИрфектнУ. Освен това снимката на Джемката не ми допада, а и е с по-лошо качество от тази на Кенан.  Laughing
Аз пък днес се наканих да правя онзи клип за Джем - големият пич. Сядам, запрятам ръкави и... няма ми го Вегаса.  Joy Joy Joy Joy Joy

Фотомонтажът, който пусна Плами, е доста сполучлив. Особено на снимката с Джем. И аз искааааааам! Шшт! Тихо! Да не чуят противниците на турските сериали.  Laughing

# 554
  • Благоевград
Сериала е супер,включвала съм се при вас преди  и съм споделяла мнението си. Когато излючваха сериала по нова не ми беше удобно да го гледам, заради часа, сега го следя редовно и разбирам колко смислен и завладяващ е този сериал. Дори и мъжа ми полудя по него и сме заедно всяка вечер, коментираме. А той как ми се присмиваше само, заради страста ми към сериала.

Общи условия

Активация на акаунт