МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Къде се губиш? Ще правим ли нещо Коледно?
Как да намеря онази песничка от хавайската снимка? Компа ми се позакрепи, макар че още куп неща не са му наред и доста ме дразни. Но мисля да пипна нещичко... все пак...

# 526
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
е сега ще ти пусна линк да я свалиш Hug Hug Hug Hug Hug

Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=be6740038f

# 527
Взех го.  Hug
Ясно обаче, че клип с тази песен ще ми го свалат и от фейса, и от Ютуба. Като пехливаните... с тях само неприятности - забележки, предупреждения... мани-мани.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 10:26 от B l a n k a

# 528
  • СТАНДАРТНО.
 Добър ден!  Hug Hug Hug Благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes! Вчера наредих аз бай Дан да го снимам с тортата и батЮ му и онова дребното хайванче като си напъха и двете ръчички в тортата  Joy. После баткото му хвана ръчичките, обаче то не се предава - наведе се директно да си захапе калинката  hahaha hahaha hahaha. Накрая му дадох да си близне от крема, пък то като се настърви....
 Хубав ден ви пожелавам   bouquet

# 529
пък то като се настърви....

Брей, опасен бил този Дани. Следващия път ще го снимаш как яде торта и готово! Grinning

# 530
Взех го.  Hug
Ясно обаче, че клип с тази песен ще ми го свалат и от фейса, и от Ютуба. Като пехливаните... с тях само неприятности - забележки, предупреждения... мани-мани.

ми ще го качиш в докса,после линк ние си го сваляме и гледкаме ,а отворените да го .........
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 531
Взех го.  Hug

ми ще го качиш в докса,после линк ние си го сваляме и гледкаме ,а отворените да го .........
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Умното си е умно! Попе!

# 532
Аре ся да ни съ гивизим Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Кметеееееееее,нямам никакви идеи за коледни творения
направих вчера нещо по твоята идея,но не ми хареса изпълнението и го унищожих.Много натруфено ми идва newsm78

# 533
направих вчера нещо по твоята идея

Ако е онази за морската картичка, и аз после реших, че няма да стане, щото ще трябва да са много ситни образите и няма да изпъкват.
Лакунче, идват сериите, които не можах да открия в нета - 32, 33 и 35-та. Как мислиш, да помолим ли някой да ги запише? Ти от Марица май така и не получи цялата 5-та, или се лъжа? Заради трансфера се колебая... Или още да търся... то аз така си набъках компа с троянци, сега не смея пак да ровя под страх от смъртно наказание.

# 534
morela allan poe като ти гледам аватара Ламия как се е проснала  мъртва все си представям че това е продължението на филма  Joy Разбрала за Кенан и го последвала в отвъдното Joy Joy

ААА, Джеми ще страда за нея... по - добре да не умира  Simple Smile

# 535
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
направих вчера нещо по твоята идея

Ако е онази за морската картичка, и аз после реших, че няма да стане, щото ще трябва да са много ситни образите и няма да изпъкват.
Лакунче, идват сериите, които не можах да открия в нета - 32, 33 и 35-та. Как мислиш, да помолим ли някой да ги запише? Ти от Марица май така и не получи цялата 5-та, или се лъжа? Заради трансфера се колебая... Или още да търся... то аз така си набъках компа с троянци, сега не смея пак да ровя под страх от смъртно наказание.
Ако другите които записваха преди нямат възможност аз мога да запиша сериите,но качеството не е перфектно и сигурно няма да има смисъл. newsm78

# 536
Ми ще помолим Марица,стига да е свободна,може би ще си идва и насам за празниците.Пета серия не успях да я взема,защото не можех да си влизам в скайпа.Тази сутрин успях,ако днес се появи ще започнем отново

# 537
качеството не е перфектно и сигурно няма да има смисъл. newsm78

Мерси за предложението.  Hug Вярно, че качеството е най-важно.
На Марица записът е отличен, ама пътуването до Бг... жива мъка, по добре с камили да го прати...  Laughing Всъщност, не съм виждала Марица от поне 1 седмица... То и други не влизат много-много. Ех, Джемиле, селото ти опустява и това си е.

# 538

Ти на колко си години,че ми стана интересно Wink

Аз съм на 17, а ти Simple Smile  Simple Smile

Подозирах,че си малка затова реших да те попитам Wink аз съм на 20 Sunglasses Wink

Не много по - малка от теб  Simple Smile Simple Smile  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти коя роля би изиграла?

П.С. мама иска Нимет  hahaha  #Crazy
hahaha  Аз като играхме преди бях Нимет,ако поискаш погледни някъде в тези теми играхме.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427581.225
Мерси  Hug Hug

# 539
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

досега четох старите ни глупости за трети сезон,луди жени и тва си е

Общи условия

Активация на акаунт