МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 48: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 24 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Плами, на теб кой ти допада повече Simple Smile
Аз помня, че очаквах да остане с Кенан... и гледах края на турски и Джеми и Ламя се женят и  аз просто рева от яд и не мога да повярвам и си мисля, че Кенан ще дойде и ще развали сватбата  hahaha hahaha hahaha
Този сериал ми харесва и заради неочаквания край Simple Smile толкова е по - различен от другите сериала... ама тва е благодарение на Решат Нури... ако не беше той едва ли щеше да е толкова хубав Simple Smile Аз не разбирам защо всички се суетат върху Перла и 1001 нощ... Никой сериал до сега не съм харесвала както този, при все, че не съм го гледала целия все още  hahaha

# 496
  • КиТ
Много ми е интересно как ще стане така, че Макбулето да не се омъжи за Джеми...  newsm78  и най - вече кога... омръзна ми ... да му се натиска и да го целува по устните....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Имам чувство,че гледам епизодите от 1 път ....толкова си сладка Wink Hug Hug Hug Hug Hug
Кой октюор по-ти допада не говорим визуално : Джемил или Кен

Аз бях казала и преди, че много обичам Джемил. Всъщност аз го мразех и сериала мразех и един ден само казвам на мама колко много мразя Джемил и поглеждам към тв и осъзнавам колко е хубав  hahaha ВЛЮБИХ СЕ тогава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ти май беше едната Кенанка?  newsm78 или бъркам

Да не бъркаш...тъкмо си помислих,че ще станем три, а ти ....пак се подхлъзна към Джем Laughing Laughing Laughing Laughing

# 497
Много ми е интересно как ще стане така, че Макбулето да не се омъжи за Джеми...  newsm78  и най - вече кога... омръзна ми ... да му се натиска и да го целува по устните....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Имам чувство,че гледам епизодите от 1 път ....толкова си сладка Wink Hug Hug Hug Hug Hug

Аз бях казала и преди, че много обичам Джемил. Всъщност аз го мразех и сериала мразех и един ден само казвам на мама колко много мразя Джемил и поглеждам към тв и осъзнавам колко е хубав  hahaha ВЛЮБИХ СЕ тогава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да не бъркаш...тъкмо си помислих,че ще станем три, а ти ....пак се подхлъзна към Джем Laughing Laughing Laughing Laughing

еее недей де  Hug Hug просто си обичам Джеми... с тия сладки усмивки, много ми е миличък... толкова силно се нуждае от любов, искам да го гушна даже и като братче, е не излъгах  hahaha ама съм малко малка за него

# 498
  • КиТ
Сидче,  Peace То напоследък сме си като близначки - нали помниш: Добро утро, поклон, лека нощ, поклон. Я сипи едно, че не ми се спи...
 Hug newsm10  Hug

Какво предпочиташ да ти сипя Бланче? Mr. Green

Плиемате ли и мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Емили пак да не обвиниш в пиянство Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

еее недей де  Hug Hug просто си обичам Джеми... с тия сладки усмивки, много ми е миличък... толкова силно се нуждае от любов, искам да го гушна даже и като братче, е не излъгах  hahaha ама съм малко малка за него

Това ми хареса,че си искала Кен и Ламя да се оженят Hug Hug Hug Hug Hug Hug значи първоначално си била Кенанка,ама тоя Джем с лукавата усмивка те подмами Sunglasses Laughing
Давай в същия дух  Hug Hug Hug Hug Hug

# 499
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Сидче,  Peace То напоследък сме си като близначки - нали помниш: Добро утро, поклон, лека нощ, поклон. Я сипи едно, че не ми се спи...
 Hug newsm10  Hug

Емили пак да не обвиниш в пиянство Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Как няма да те приемаме? Hug Кажи ти какво искаш да ти сипя?

# 500
 Hug newsm10  Hug

Това ми хареса,че си искала Кен и Ламя да се оженят Hug Hug Hug Hug Hug Hug значи първоначално си била Кенанка,ама тоя Джем с лукавата усмивка те подмами Sunglasses Laughing
Давай в същия дух  Hug Hug Hug Hug Hug

хахах ... не ме клевети пред Джеми  Confused Confused
Аз тогава бях гледала още по - малко серии и мислих, че е нормално така да се развие сериала... мъж и жена около 100 епизода се разделят, карат, сълзи леят и най - накрая се женят ...   newsm78

# 501
Поздрав за малкия Дани и майка му!!! Да е голям късметлия, радост и гордост на близките!!!
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

Емели,ЧЕСТИТО!!!   travel  car003 cheers

# 502
  • КиТ

За начало една биричка  beer2

хахах ... не ме клевети пред Джеми  Confused Confused
Аз тогава бях гледала още по - малко серии и мислих, че е нормално така да се развие сериала... мъж и жена около 100 епизода се разделят, карат, сълзи леят и най - накрая се женят ...   newsm78

Това е главно в латино сериалите  Laughing Laughing Laughing Laughing.....Но пък какво пречи един добър финал на целия объркан пъзел който ни показаха Wink

Ти на колко си години,че ми стана интересно Wink

# 503

За начало една биричка  beer2

Наздраве! 

# 504
Сидче, и за мен една бира, моля!
 Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Споко, Плами! Ние всички някога сме били Кенанки! Ама ти какво се оплакваш - по-малко конкуренция, по-добре. А конушмата си я прави с нас, какво ти пречи!  Laughing
Ставам за малко мъжо да пипне клавиатура...

# 505
Сидче, и за мен една бира, моля!
 Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
И за тебе една! Наздраве!

# 506

За начало една биричка  beer2

хахах ... не ме клевети пред Джеми  Confused Confused
Аз тогава бях гледала още по - малко серии и мислих, че е нормално така да се развие сериала... мъж и жена около 100 епизода се разделят, карат, сълзи леят и най - накрая се женят ...   newsm78

Това е главно в латино сериалите  Laughing Laughing Laughing Laughing.....Но пък какво пречи един добър финал на целия объркан пъзел който ни показаха Wink

Е, той края си беше добър, макар че ми беше тъжно за Кенан и пророних някоя друга сълза на дивана на чичо.Много обичам Решат Нури   Heart Eyes Heart Eyes   Аз съм на 17, а ти Simple Smile  Simple Smile
Може ли в сериала аз да играя Джавидан или Макбуле  Simple Smile

Да ви кажа чинка ми беше Кенанка, но впоследствие стана Джемилка, а чичо остана верен на Кенан  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 507
  • КиТ
Споко, Плами! Ние всички някога сме били Кенанки! Ама ти какво се оплакваш - по-малко конкуренция, по-добре. А конушмата си я прави с нас, какво ти пречи!  Laughing

Подозирах,че сте имали такова начало........ Hug Hug Hug Hug Hug Hug
А на мен не ми пречи ама въобще  Laughing Laughing Laughing Laughing,ние сме си разделили Кен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesс Мечтание, а ако дойде някоя друга за нея цигулката остава Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 508
  • КиТ

Аз съм на 17, а ти Simple Smile  Simple Smile

Подозирах,че си малка затова реших да те попитам Wink аз съм на 20 Sunglasses Wink

# 509

Аз съм на 17, а ти Simple Smile  Simple Smile

Подозирах,че си малка затова реших да те попитам Wink аз съм на 20 Sunglasses Wink

Не много по - малка от теб  Simple Smile Simple Smile  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти коя роля би изиграла?

П.С. мама иска Нимет  hahaha  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт