Отговори
# 105
Aleksi, пренесох се в обстановката - много сладко е било празненството! Едно Коледно ми стана и на мен Hug

denisimo, какво по-хубаво от 2 именни дни? И с Мария винаги отбелязваме и двете Богородици Wink

Хриси, дано е по-добре вече Кики Praynig Не се плаши, че не яде - важно е течности да поема достатъчно.

neci, браво и на теб за салсата! Аз бая трябва да поочупя бастуна, който съм глътнала за да стигна до там. Виж за хорцата бастунчо не пречи Wink

Ламичке, ходих до Джъмбо вчера - не видях къде е този кораб... Намерих цяла редица с неща на ФП на долния етаж, имаше дребни фигурки за добявяне към комплекта (напр. 2 камили и 2 пилета), но самия Ноев ковчег го нямаше...  Там ли си го гледала или на друго място също има ФП неща???
Ара, съжалявам, че не си намерила! виждала съм Ноев ковчег именно в Джъмбо, беше на ФП. Наистина много съжалявам! Напълно съм сигурна, защото се чудех дали да го купя, заради бейби Айнщайн

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=lpproduct&pid=37173 - беше нещо подобно

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 13:45 от Ламята неСпаска

# 106
Ламче, страхотно изглежда този Ноев ковчег! И аз се запалих. Ара, ако откриеш къде се продава, и аз се записвам като желаеща да го купя.

Алекси, много ми е приятно да чета постовете ти. Защо си мислиш, че досаждаш? Яд ме е, че почти не ми остава време да отговоря... Начинът на протичане на коледното тържество при Вас е още едно доказателство, че сте избрали правилното място да отглеждате децата си. Много вода трябва да изтече в БГ, за да се доближим до Вас...

Мелодия, съгласна съм с Ламичката, че е много рисково занимание това с чукчето. Ама няма как и да не поваля Петърко за сръчността. Нашият батко имаше на около 4 годинки един много хубав комплект за правене на картинки чрез зачукване на цветни късчета с малки пирони към коркова дъска... Сега ще го потърся... Беше нещо подобно като това на стр. 27 горе в дясно на каталоха на Хиполенд:
http://hippoland.net/ck2009_hippoland.pdf

Хриси, как е Криси? Има ли развитие в положителна насока?

Момичета от Варна, утре смятам да резервирам маса в "Пицикато" за 19.12.2009г. Колко места и от колко часа? Хайде, девойки, няма време! До тук сме: Страчка + Гури, аз, Денисимо, Христина, Лина, Танчето и ...

Ели, какво стана с баба ти? По - добре ли е? И аз се загледа в кухните на Тефал, ама много място, бре! В къщи е тесничко.

# 107
  • София
Явно вече са свършили.... Confused
А ако знаете как ме погледна учудено девойката на рекламации като питах за Ноев ковчег... Shocked Та тръгнах да разказвам библейската история.... не разбра.... Накрая помолих да пита колегите си за кораб с животни Wink

# 108
Здравейте, момичета!
Редовно ви чета, но все не ми остава време да пиша.Пък и ми е едно тъжно в последно време.

Ара, ще се разровя в и-бей за Ноев ковчег и ще ти пиша, ако намеря нещо.  Hug

Поли, на мен ще можеш ли да пратиш календара?  Hug

====
Намерих   Party
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&am … ee-All-Categories

# 109
Пате, разбира се. Пропуснала съм те без да искам.

# 110
Sve_dim Hug Дано успеем утре-другиден да отскочим до магазина Simple Smile.

# 111
Явно вече са свършили.... Confused
А ако знаете как ме погледна учудено девойката на рекламации като питах за Ноев ковчег... Shocked Та тръгнах да разказвам библейската история.... не разбра.... Накрая помолих да пита колегите си за кораб с животни Wink
Ара, ходих до Джъмбо да търся Гуфи. Питах специално вътре консултантите за Ноевия ковчег, но не бяха много компетентни. Много съжалявам, че те подведох и че няма Noa's ark! 100% съм сигурна, че точно там съм виждала. Сега има ферми с животни

Днес съм в комуникационна дупка - звънях на Смут, Страчи, Ели, Илит - по няколко пъти и нито една не ми вдигна! Shocked Добре, че не беше на живот и смърт!

Денисимо, ще ти пиша лично

# 112
Ламята, е не че ти ми вдигна след 5 минутно звънене, след като видях неприетото повикване от теб   Hug

# 113
Ламята, е не че ти ми вдигна след 5 минутно звънене, след като видях неприетото повикване от теб   Hug
Нямам неприето повикване, Лилс! Лудница в комуникацията!

Целувки

# 114
  • Beyond the Frontiers
 Ха сега....Ламичке, съжалявам, забравила съм личния в къщи....
Просто ми пуши в работа глава. Като доста хора и при нас сега е натоварено, пък и имам една група днес в Банско и само простотий правят от хотела и  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 115
И Смут каза, че си е забравила телефона. Казвам ви, днес денят не става за разговори по телефона!

# 116
Тази вечер ми се обади жената от "Приказка без край". Искаше да уточним как ще се раздават подаръците. Според нея и предвид времето с което ще се разполага било най-добре подаръците да са опаковани и надписани за кое дете ще са, за да може Дядо Коледа да ги вади от чувала и да вика детето да му го даде. Даже искаше да ги занеса утре още, но то няма как да стане. Така, че не мислите ли, че все пак ще е по-удачно всеки да си купи подарък за детето и да го надпише, иначе как би  могло да стане?

# 117
Аз все пак си мисля, че е по-добре като миналата година: на подаръците пишеше "От Александър за..." и така ставаше ясно, че подаръка НЕ е за Саши! Ако всички предпочитат и е по-лесно да са надписани за собствените ни деца, ОК! Peace Но при миналогодишния вариант задължително трябва да има Снежанка от нашите мамчета, защото познава децата, т.е. Страчката вече да се готви!
Сашко вече е с почти излекувана хрема, но аз съм с доста течащ нос и сега се боря с разни бабини илачи! Дано не стане по-зле до неделя, иначе ще пращам само мъжете! Sad
Алекси, супер тържество е било. Ще видим нашето в понеделник как ще е! Confused
Ламичке, защо не ми звънна на мен, щях да ти вдигна! Wink

# 118
Незнам, както прецените, аз просто ви предавам какво каза жената. Аз доколкото разбрах ще има Снежанка, заедно с Дядо Коледа. А как тогава ще стане надписването на имената?

# 119
Поли, аз съм купила подарък не за Амалия, а за някое друго детенце.
Мисля, че всички се готвихме за такова раздаване на подаръците.
Предлагам, Поли, просто да й кажеш, че сме се уговорили по този начин - все пак сме доста хора, ние си организираме празника и имаме традиция. Освен това има Снежанка, която може да помогне при подаването на подаръците.
А и времето ще стигне, предполагам, за всичко.

Сигурна съм, че ще бъде чудесно и няма да имаме никакви проблеми.

пиша разпокъсано, защото Амалия всъщност е цар Тритон и ми се кара защо пиша писмо на Дядо Коледа Joy

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 22:09 от Ламята неСпаска

Общи условия

Активация на акаунт