Ами аз го измислих....хаххаха, ако малката не е в час мога да се измъкна и да дойда да ви видя сама

Ще се радваме да ни подготвиш 1 бр. А3 ламиниран, ще мина да го взема от фотото! И този път ще се обадя 

Мисля, че добре ще направиш. Дано Аля да е добре, да я видим и нея, че сме се затъжили

, а ти как си? Минали ли ти вече
Почуква ли мъничето?
Почти не спахме.Цяла нощ детето се въртя,пъшка.Носа му се задръсти и започна да диша само от устата.Вчера беше много зле.Заведох го при педка.Каза,че гърлото е доста червено,но дишането му е грубо от едната страна и ни прати на снимка.Оказа се,че няма нищо.Слава Богу!!Но ни каза,че не иска да се меси в схемата на лечение на хомеопата ни и каза,че е най-добре да изчакаме докато е на смяна,т.е. днес от 16 часа
Но като сме се хванали на хорото,решихме да чакахме.Снощи ноща беше отново неспокойна.Днес и вчера Кик беше с тати си в къщи поради мои неотложни ангажименти на работа.реално,от вторник температурата ни по никакъв начин не пада под 38 градуса.Ад е.Детето е изяло една супичка и е пило малко мляко и сокчета за това време.
Отбелязахме РД с наздравица в къщи, с картичка от децата и татко им, и една дружно направена торта. Кеф голям. А пък на басейна имах честта да ме хвърлят и бутнат с все дрехите.
и им даде по едно пликче с мандаринка, мънчко шоколадче джудже и стафидки. И те от щастливи по щасливи.

Не се плаши, че не яде - важно е течности да поема достатъчно.