Отговори
# 90
Мерсаж!
Ами аз го измислих....хаххаха, ако малката не е в час мога да се измъкна и да дойда да ви видя сама  Laughing

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 00:48 от emily_ska

# 91
  • София
Дейзи, Да ви е жива и здрава кака Габи!
Алекси, ЧРД и на теб!!!!
Със здраве да си носи името Ани! Дени Hug

Лина, радвам се за щастливата развръзка! Наистина страхотен подарък!

Неци, голямо благодаря за прекрасния календар! Убедена съм че ще ни е толкова любим както и миналогодишния!

Поли, на теб предварително благодаря за материализирането на красотата Hug Ще се радваме да ни подготвиш 1 бр. А3 ламиниран, ще мина да го взема от фотото! И този път ще се обадя  Embarassed

Като на Оскарите го раздавам... Ама като затрих темата...

Мами и мишлета, весело изкарване на Коледното парти! Ще чакам снимки!

Ние заминаваме към Банско с фирмата на половинката - та ни чакат разходки, плуване, кънки и хорца Wink
На дърти години се уча да играя народни танци, че голям срам... даже правото трудно докарвах. За 2 урока вече знам 2 и половина хора и се надявам ентусиазма ми да не секне бързо. Голяма е веселба!

Междувременно в моята работа ни работа, ни заплати... та се чудя ще го бъде ли Thinking ooooh! Thinking

Някой може ли да даде жокер - иска ми се да намеря от името на дядо Коледа играчка Ноев ковчег (чудесно ще се връзва с едни книжки, които им взех). Освен един безумно скъп и голям на плеймобил в чужбинските сайтове друго не откривам.... Моля за идеи????

# 92
Мерсаж!
Ами аз го измислих....хаххаха, ако малката не е в час мога да се измъкна и да дойда да ви видя сама  Laughing

newsm10 smile3521 Мисля, че добре ще направиш. Дано Аля да е добре, да я видим и нея, че сме се затъжили  Hug

# 93
Момичета, лесно ли се стига до клуба? Ходили ли сте?
Монко е болен още , но се моля до неделя да е "в час", че така ми се иска да ви видя и вас и малките още повече.
Лина добре завърнал се на баша ти , дано никога да не се сблъксвате с такива проблеми.
АлексиЧРД на патерица, да си жива и здрава, много обичана и все така позитивна .  bouquet
ara75
Весело изкарване ви желая. За хорцата , браво, аз от 1 година вече ходя на уроци по салса и почти не съм пропускала, повече от страхотно е и се забавляваме мнооого.

# 94

Алекси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много здраве, късмет, любов и радости! Съжалявам за поздравлението на патерици

ara75,
гледах в Джъмбо на щендерите на Фишър Прайс - нещо подобно на Ноев ковчег - добра изработка с животни!
приятно прекарване в Банско и весели празници!

# 95
  • БГ
neci , мерси , че ни добави. Peace
Алекси- честито със закъснение и от мен!  bouquet
в яслата такива ужасни снимки са направили,че ме е яд, за календарите. ще правим нова домашна фотосесия в неделя явно .Поли ако те тормозя с пращане на календара можеш д ами пратиш файла на готовия на мейла, аз ще си го разпечатам, ако не-разпечатай и за мен пак като миналата година,мерси за което Hug
Подарък - купих бебе Аморе, това ще е подарък в яслата ,макар да няма да си ги виждат там подаръците.
Стихче за празника - научихме стихчето, ама Елина е от срамежливите и го казва само като повтаряме ние .голям майтап  Joy
мами и дечица-весело коледно парти и от нас, ще чакаме снимки Hug

# 96
  • Чехия
Maмчета привет... нещо нямам настроение тия дни, пак почна зверски да ми се гади, и сутрин дежуря на мивката. Иначе с Верето правим коледни нещица та малко се разведрявам, но като цяло нещо ми дивно едно тъжно и далечно.

Алекси, Честит празник , пожелавам ти изпълнени желания като небе пълно със снежинки.

Све тази книжка никак не ми хареса, знам ли не заради написаното в нея повечето неща съм ги чела вече, по-скоро стила на автора е супер хаотичен и уж казва нещо, всъщност къде отиде идеята. newsm78

Криси, тия дни си мисля за вас, как е Кико след хомеопата?

Melodiya, майката му е заключващ се килер... там аз си държа и разните перящи и миещи препарати.

Марини за новата темичка Hug , а ти как си? Минали ли ти вече  Sick Почуква ли мъничето?

# 97
Календарите са отпечатани, остава да ги ламинирам.
Отпечатала съм за всички, които са написали, че искат. За Варна, или ако иска Страчи да ги вземе или да ги пратя както миналата година. На Линофрина и tevolere, също мога да ги пратя както миналата година.
Живот и здраве в неделя ще ги раздам на Коледното парти на софийската група.

# 98
Алекси, макар и на патеричка Честит рожден ден! Много здраве и щастие!    bouquet

Иве, мъничко остана. Погали тумбачето от нас с Рая Heart Eyes

Лина, много се радвам за татко ти! Ето че на Коледа се случват чудеса. Hug

Поли, докато пиша, ти ме изпревари. Ще продължа на лични. Wink

# 99
  • гр.Варна
Здравейте!
Иве,Мерси за загрижеността!Дано неразположенията ти отминат скоро,а на лошите мисли и настроения не се отдавай толкова...много скоро ти предстои такова хубаво събитие:)Чак ти завиждам благородно:)
Ние сме болнички и Кики здраво ни плаши!Всичко започна с едни безобидни сополки в петък.Взех го от яслата с леко мокър нос.В събота вдигна 37.4,но я свали много бързо.В понеделник и вторник беше много добре-нито кашлиц,нито Темп и носа спря.И изведнъж във вторник вечер както си играеха с баща си ми вдигна 38.8 Темп Rolling Eyes #CrazyПочти не спахме.Цяла нощ детето се въртя,пъшка.Носа му се задръсти и започна да диша само от устата.Вчера беше много зле.Заведох го при педка.Каза,че гърлото е доста червено,но дишането му е грубо от едната страна и ни прати на снимка.Оказа се,че няма нищо.Слава Богу!!Но ни каза,че не иска да се меси в схемата на лечение на хомеопата ни и каза,че е най-добре да изчакаме докато е на смяна,т.е. днес от 16 часа #Crazy #CrazyНо като сме се хванали на хорото,решихме да чакахме.Снощи ноща беше отново неспокойна.Днес и вчера Кик беше с тати си в къщи поради мои неотложни ангажименти на работа.реално,от вторник температурата ни по никакъв начин не пада под 38 градуса.Ад е.Детето е  изяло една супичка и е пило малко мляко и сокчета за това време.
Днес ходихме ппри хомеопата.Прие ни първи.Изписа ни лекарста.Взех и коластра.Ходихме да понапазаруваме и се прибрахме...и това дете като живна,седна с нас да вечеря...брех,зарадвах се...но за кратко.В момента са с тати си в леглото с 39.2 температура.Дано това да е реакция от хомеопатията и утре да сме по-добре....а така се бях зарадвала:(
Наоплаквах Ви се! Rolling Eyes
Лина.радвам се,че нещата са се решили при баща ти!Страхотен Коледен подарък е завръщането му!
Страчка,само да сме добре,другата седмица с радост ще споделя съботната си вечер с вас с Гури!
Све,брой ме за Пицикато.Аз съм фенка на това заведение,както знаеш!
Хубава вечер на всички,а за нас,дано е Rolling Eyes спокойна!

# 100
  • Попово
Поли, за получаванто на моя календар има малка промяна, сестра ми ще си пътува утре вечер и няма да може да дойде да го вземе от Коледното парти в неделя, за това ще дойде до фото-то предполагам сряда и четвъртък, ако е удобно да ми напишеш адреса  Peace

# 101
Pepena, няма проблем когато реши. Ето адреса:
http://photo-place.org/page.php?id=4

# 102

Ето една дооста закъсняла почерпка за миналия вече имен ден на Ани, много е мило, че сте се сетили за нас!

Ние бяхме решили да празнуваме на лятната света Анна, защото тогава е кръстена, ама не можехме да не отбележим и сега празника и занесохме почерпка в яслата и се почерпихме вкъщи с бабите. Пък лятото живот и здраве само да имаме възможност  Twisted Evil (че да се оплача нещо частният бизнес много не върви, хеле декември досега е супер трагедия )

Хриси стискам палци Кико да успее да се пребори и този пък, пиши утре как сте или мини де се видим. Ето ние пихме антибиотик предната седмица, аз съм супер против, но наистина кашляше много лошо, нощем горкото с часове не можеше да спре и много бързо се разви всичко и аз се съгласих да и го изпишат и просто не посмях да ни е го дам. Еми то от тия антибиотици даже и ясленските сополи не се изчистват като хората  Twisted Evil, замазват само положението и до следващия път. Педката като и споменах за изследване на секрета в носа (и то принципно, не за веднага) подскочи до тавана, все едно нещо от джоба и откраднах - "да бе да за всяка хрема секрет ще изследваме". То на нас досега не ни е изследван нито един пък де, но явно ще трябва на частно да стане. Само дето ще ги третираме тия бактерии и после пак ще си ги прихване от яслата и каква ще е ползата не знам. Залагам уж все на усилване на имунитета, ама понякога милото не успява да се пребори, уж сега са все здрави деца в яслата, пък все си прикачват по нещо.

# 103
Хриси, дано да е спокойна, и утре вече Кико да е свежарка!

Денисимо, ние пък си имаме 2 именнички на 9ти, и никога не съм чувала за лятна света Ана, май трябва да прочета чърковния календар, да ги изненадам с честитка лятото  Mr. Green Дано и Ани да не прихваща нищо от яслата.

Иве, дано мине скоро това неразположение. Много гадно, баш накрая. Но пък най-хубавото предстой.

Благодаря ви много за пожеланията! Hug Отбелязахме РД с наздравица в къщи, с картичка от децата и татко им, и една дружно направена торта. Кеф голям. А  пък на басейна имах честта да ме хвърлят и бутнат с все дрехите.

Днес бяхме на Коледно тържество в яслата на Борис, вчера бяхме на КАлина, на Коледно уютно събиране. А любимата учителка, не само на Борис, на всички, днес беше на работа, след близо 2 седмици отпуска. И Ники ми разказва - влизаме сутринта, Борис само като чу гласа на Сузане, и се ухили до ушите, и викна "Сузанеееееее" Влезли в стаята, и всички деца , от двете групи (защото стайте са им с обща игрална, и всички деца почти всеки ден си играят заедно), я накачурили и всеки гледа да я пипне. И всички диви и щастливи.
А на тържеството пяха една песничка (санта Лусия), всички, облечени като малки бели ангелчета, със свещичка в ръка, обиколиха елхата, после и ние заедно с тях, изпяхме 2-3 коледни весели песнички, и после си   общувахме, а децата  играха, хаонаха коледни сладки. ААААА, и дядо Коледа дойде Simple Smile и им даде по едно пликче с мандаринка, мънчко шоколадче джудже и стафидки. И те от щастливи по щасливи.

Стига съм ви досаждала.

# 104
  • София
Aleksi, пренесох се в обстановката - много сладко е било празненството! Едно Коледно ми стана и на мен Hug

denisimo, какво по-хубаво от 2 именни дни? И с Мария винаги отбелязваме и двете Богородици Wink

Хриси, дано е по-добре вече Кики Praynig Не се плаши, че не яде - важно е течности да поема достатъчно.

neci, браво и на теб за салсата! Аз бая трябва да поочупя бастуна, който съм глътнала за да стигна до там. Виж за хорцата бастунчо не пречи Wink

Ламичке, ходих до Джъмбо вчера - не видях къде е този кораб... Намерих цяла редица с неща на ФП на долния етаж, имаше дребни фигурки за добявяне към комплекта (напр. 2 камили и 2 пилета), но самия Ноев ковчег го нямаше...  Там ли си го гледала или на друго място също има ФП неща???

Общи условия

Активация на акаунт