Отговори
# 75
Честит имен ден на всички именнички, много здраве и късмет!
Денисимо, честит ви празник!

Дейзи, ЧРД на кака Габи! Здрава, усмихната, игрива и щастлива да расте, и много да ви радва!

а това за мое здраве!

Лина,  найстина страхотни новини, и най-големият коледен подарък за цялото ви семейство!

# 76
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
АЛЕКСИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА   bouquet Hug /трогна ме много с поздрава/
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

# 77
  • Beyond the Frontiers
Честито на именниците!

За съжаление най-вероятно ще пропуснем коледното парти Sad Имам си някои домашни проблеми и в момента настроението и желанието ми за празнуване са някъте дълбоко под нулата.

Лина, това е най-хубавият подарък наистина Hug Радвам се, че сте успели и свалям шапка за усилията и упорството. Peace

# 78
Честито на именниците!
Денисимо, честит празник!

Дейзи, честит рожден ден на Габи!

Ели, съжалявам,  че няма да се видим! то, не се знае, нали? може да ти дойде настроение, пък и винаги е много весело!

Мишочка, идеята с подаръците още от миналата година е малко по-друга - а именно да има елемент на изненада. До колкото следих дискусията, всички ще носят унисекс подаръци.

# 79
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ!

НА ВСИЧКИ С ПРАЗНИЦИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ ДНИ ПЪЛНИ С РАДОСТИ  bouquet

lina6.3 браво, наистина великолепен Коледен подарък Hug

Ей, Галактически пътешественико я да се стягаш и да идваш. Много ти се насъбра на теб. Ако продължаваш да се топиш от толкова работа и проблеми скоро съвсем ще изчезнеш #Crazy. Дано бързо, бързо ти просветне и имаш щастливи и топли Коледно-новогодишни празници. И много се надявам да дойдеш на партито (поне малко да разтушиш и смениш ежедневната обстановка Hug)

Коледното парти - благодаря за отговорите и, само да сме здрави, потвърждавам идваме и вярвам, че наистина няма да е проблем да се осигури меню и за Петърко (най-вече шоколадовото яйце, че той мнооого им се радва Laughing).

Misho4ka ти си познаваш детето най-добре и предполагам никой няма да се разсърди, ако си му надпишеш купеният от теб подарък, но Ламята неСпаска е права за елемента на изненада. Можеш да вземеш нещо друго и като се омешат подаръците в торбата никой няма да знае какво точно ще му се падне. А Мечо Пух пак ще си го получи по празниците Grinning.

И сега да ви кажа колко съм горда с моето дете. То може и да си е нещо съвсем нормално, но мен много ме озадачи и зарадва - кове пирони. Сам самичък, върху кухненската маса, с истински чук и истински пирони Laughing. Е, чукът не е от онези старите най-тежките, но си е нормален метален чук. И то не просто кове, а си ги заковава и пироните си стоят прави забити в масата. На стена още не сме го пробвали, но ме притеснява, че ще направи стените на дупки както стана с масата Joy. Снимахме и клипче, но с телефона, че пак бяхме оставили апарата без батерии Whistling

# 80
Мелодия, много ви моля - внимавайте! Да не се нарани Петърко.
Понякога направо се чудя какви игри измисляте заедно с децата си! аз само при мисълта, че Амалия може да се нарани, направо полудявам

# 81
О, Лам, внимаваме и още как. Някой да не си помисли, че аз нарочно съм му завряла чука и пироните в ръцете. Просто трябваше на направя на едни картинки стойки на гърба с винтчета за да могжем после да ги монтираме в детската стая. И понеже ми е трудно директно да навия винтчетата без да е разпробита дървената рамка си взех едно пиронче и чук та да си маркирам дупчици за навиване. И така докато спокойно си навивам винтчетата и Петърко нещо си дрънчи до мен на масата, а и таткото до нас, изведнъж настана неистова радост и векове. Вдигам очи и виждам закования пирон (а уж внимавам Embarassed). В първия момент реших, че мъжкото слънце ми върти номера, но той си стоеше кротко на компютъра. После реших, че е станало случайно. Извадих пирона и го оставих легнал на масата. Започнах да наблюдавам. Петър взе пирона, постави го прав като го придържаше с пръстчета, хвана чука и започна да кове. А моята първа реакция беше вик "ЛЕКО", последван от "ВНИМАВАЙ". Направо изтръпвах и не толкова от това, че ще си удари пръстите, защото чука си е тежък и му е трудно да го вдигне толкова на високо, че да го засили сериозно, а повече да не се прасне по главата с обратната страна на чука, която е остра. Сега се чудя дали и къде да местим инструментите, че да не му хрумне да ги вади и ремонтира нещо сам. Вчера заяви, че иска бормашина Laughing.

# 82
  • Beyond the Frontiers
О, Лам, внимаваме и още как. Някой да не си помисли, че аз нарочно съм му завряла чука и високо, че да го засили сериозно, а повече да не се прасне по главата с обратната страна на чука, която е остра. Сега се чудя дали и къде да местим инструментите, че да не му хрумне да ги вади и ремонтира нещо сам. Вчера заяви, че иска бормашина Laughing.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Въобще не се изненадвам. Детето вижда, какво правите и повтаря.
От както хванах Борис с отверката да разглобява лаптопа, много внимавам с инструментите...

# 83
Дари има една дървена играчка, на която има нещо като дървени пирони и дървено чукче. Много се занимава с нея. Чука, пука.... Избивало агресията, така ми обясниха предназначението на играчката в магазина.
На Дари тържеството в градината е на 17-и, но ще е без родители, заради грипа. Дадоха ми едно куплетче, които трябвало да научи за тържеството, то се оказа, не само че го знае, ами знае и на всички останали стихчетата.
Дейзи, ЧРД на Габи!
Алекси, честито и на теб! Да си жива и здрава!
Ние пък сме в голямо чудене какво и къде да правим за НГ. Майка ми щеше да взима Дари, но последно ще е с нас, а хич не ми се седи 4 дена в София. Но пък такива цифри са обявили на повечето места, че ми се отходи.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 16:25 от P0LLY

# 84
  • Варна
Здравейте момичета,

Алекси честит празник! Да си жива, здрава и много щастлива!

Честит рожден ден и на Габи! Щастливо детство!

# 85
Поли, качих календара с добавената снимчица пак в априлската поща в "голямато чекмедже" DOX отгоре, в левия ъгъл, къдета пиша файл оргонизатор.

# 86
О, Лам, внимаваме и още как. Някой да не си помисли, че аз нарочно съм му завряла чука и високо, че да го засили сериозно, а повече да не се прасне по главата с обратната страна на чука, която е остра. Сега се чудя дали и къде да местим инструментите, че да не му хрумне да ги вади и ремонтира нещо сам. Вчера заяви, че иска бормашина Laughing.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Въобще не се изненадвам. Детето вижда, какво правите и повтаря.
От както хванах Борис с отверката да разглобява лаптопа, много внимавам с инструментите...
Все пак си мисля, че трябва много да се внимава!
продават пластмасови инструменти и бормашини - страхотно изглеждат!

# 87
Алекси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди все така позитивна и усмихната и нищо да не помрачава доброто ти настроение!
Дени, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на сладката къдравелка! Дано да ви кара да се гордеете все повече с нея и да вземе да спечели "Кой е по-..."! Wink
ДейзиГ, да ви е жива и здрава порасналата кака! Hug
Ние мислим точно някакъв такъв комплект с инструменти да подаряваме на Сашока, че само се чуди с какво да си ремонтира колите!
Ели, а няма ли да те разведри промяна на обстановката и ненатоварващи разговори?! Wink
Александър (а и аз) все още подсмърча, но не губя надежда да се видим...

# 88
извинете ама и аз да питам за последно кога и от колко часът беше партито ...та ако сме здрави да можем да се изстреляме направо там!

# 89
13.12., 10ч. - "Приказка без край" в "Гео Милев"

Общи условия

Активация на акаунт