Отговори
# 135
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имаме ли готов списък на децата или да направя?

# 136
  • Beyond the Frontiers
Поли, нещата започват да се преекспонират малко. Всички сме заети и определно никой не изисква от теб да се занимаваш само с партито.

Ама хайде да погледнем и отстрани на нещата - най-вероятно доста хора са купили вече подаръци /някой даже същите като налични техни играчки, защото са видяли че се харесват от децата им/ и какво сега да купуват нови ли. Е, извинявайте ама всичко това са пари...не всеки има възможност да ги извади и не на всеки -+ 10-15 лв преди празниците са му все тая.

Госпожата от клубчето просто е закъсняла с обясненията си, така че ще се съобрази с решението на клиентите си. Както казах има лесен вариант да се организират нещата, така че да не отнема време.

Страчка, и аз това казвам.
Минусът на идеята сами да купуваме подаръците за децата си е точно момента на изхвърлянето на някои родители...мисля, че няма нужда да обяснявам.

# 137
Има тържество - има проблеми, както е казал другаря Сталин. Във Варна няма тържество - няма проблеми! Черен хумор и малко миналогодишна горчилка ... Момичета, желая Ви приятно прекарване утре, а на децата незабравими моменти!
Дейзи, довечера ще ти изпратя линка за портокалчетата, че сега пиша от телефона, а лаптопа е в офиса.

# 138
  • Beyond the Frontiers
Има тържество - има проблеми, както е казал другаря Сталин. Във Варна няма тържество - няма проблеми! Черен хумор и малко миналогодишна горчилка ... Момичета, желая Ви приятно прекарване утре, а на децата незабравими моменти!
Дейзи, довечера ще ти изпратя линка за портокалчетата, че сега пиша от телефона, а лаптопа е в офиса.
Да, май като при вас ще се получи... Peace Peace Peace Peace

# 139
Деска, направи един списък с децата, дори и аз да съм Снежанка, след иреното ни коледно парти може да не съм адекватна  Wink

# 140
Поли, не смятам, че някой визира теб в конкретния случай. Проблемите с коментарите са единствено от гл.т. на това дали може да се направи нещо в момента и какво ще коства това.

ако искаш - пусни ми телефона на жената от клуба, ще говоря с нея за подаръците и ще й кажа, че ще надпишем подаръците предварително и готово. Това поне възможно ли е?
Поемала ли си вече някакви ангажименти за раздаването на подаръците?

Опасявам се, че ще мога да реагирам до към 17,30-18:00 ч., защото ще излизам.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 17:08 от Ламята неСпаска

# 141

Све, абе май ни е за първи път. Нищо, трупаме опит. Сигурна съм, че купонът ще бъде весел и децата ще останат доволни!

# 142
За последен път по темата с подаръците - нищо не преекспонирам. Всеки си чете и си разбира както му отърва. Никъде не съм написала, че някой иска от мен да се занимавам само с партито, отговорих на Ламята конкретно.
Жената от клуба не ми е поставяла ултиматуми, нито съм поемала ангажимент как ще се раздават подаръците. Както им ги дадем така ще ги раздават. Тя просто искаше да улесни нещата.
Но не мога да разбера, защо всяко различно мнение трябва да е повод за скандали. Явно всички трябва да поддържаме становището на мнозинството, което ми заприличва на едно отминало време. Имам си мнение, изразявам го. Дали било рано или късно, никой не ангажирам с него, нито задължавам да чете!
Наистина се надявам и вярвам, че ще си прекараме чудесно въпреки всичко!

# 143
Примерът със социализма вече е малко прекален, не мислиш ли, Поли? чета и се смея с глас. Толкова ли е трудно да се организираме без фръцкания и препирни!
Мишочка, лично ти благодаря за веселбата, която закачливо организира.

Понеже не предлагате нищо конкретно, за последно преди да изляза бих искала по социалистически да ви предложа следното:
правим списък на децата - Дейзи любезно изрази желание, за което много й благодаря!

утре ще надпишем подаръците - на място пример "от Амалия за дете Х", т.е. кой подарък при кого отива, за да бъде лесно за дядо Коледа - мисля, че ако всички дойдат навреме - няма да има проблем.
Има ли някой друг освен Поли и Мишочка, който да иска да си подари подаръка на собственото дете/деца? Ако да - да каже

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 17:42 от Ламята неСпаска

# 144
Момичета, в страни от темите, които разискваме, искам да Ви споделя, че цялото домочадие си поръчахме от сайта на Кларкс страхотни обувки на 50 %. Ето, вижте:
http://www.clarks.co.uk/
 Аз си поръчах тези обувки:
http://www.clarks.co.uk/find/OnSale-is-onsale/product-is-20333807
на смешна цена от 60 лева, а във Варна се продават за 180 лева в магазина на Кларкс. Децата намазаха боти и пантофи.

Дейзи, портокалчетата:
http://krokotak.com/2009/11/s-vkus-na-portokal-i-kanela/ Предупреждавам, не са за ядене  Wink.

# 145
Аз подарък купих днес, не за моето дете,така както казах че ще направя,  съобразявайки се с желанието на останалите.
Няма нужда от анкети.
Но поучителния тон, кой кога и какво има право да казва и пише не ми допада !

# 146
  • Beyond the Frontiers
Светле, бива ли така да ни изкушаваш Mr. Green Mr. Green Може ли повече информация за доставката и т.н (ако искаш на личния).

Поли, тонът ми не е бил поучителен. Просто констатирам.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 18:00 от Galactic Voyager

# 147
Аз подарък купих днес, не за моето дете,така както казах че ще направя,  съобразявайки се с желанието на останалите.
Няма нужда от анкети.
Но поучителния тон, кой кога и какво има право да казва и пише не ми допада !
Поли, публично ти се извинявам, ако съм те засегнала по накакъв начин, не съм искала. Никакво намерение нямам нито да поучавам, нито да давам тон. Имам към теб един последен въпрос за тази вечер, защото излизам:
Щом си купила подарък за друго дете, какъв според теб е смисълът на коментарите от последния час, Поли?
не вярвам да ги смяташ за развеселяващи, сплотяващи и изобщо полезни, нали?
Аз бях провокирана от грубото отношение на Мишочка и затова се обърнах няколко пъти директно към нея - това няма нищо общо с теб и смятам, че бях пределно ясна.

Правиш някаква забележка, коментираме, после предлагаме различни варианти, които отново се оказва, че не са необходими. Е, дано поне да си удовлетворена по някакъв начин...

Спирам.
Приятна вечер на всички.

# 148
Аз честно си признавам, че не разбирам защо трябва да стане по-сложно вместо по-лесно?
Лично аз, първо се затруднявам да избера унисекс подарък, защото досега повечето подаръци, които съм купувала са били за момиче, а когато са били за момче, са били по-стандартните момчешки играчки - кола, пожарна, и т.н. Второ, мисля, че за децата е по-важно Дядо Коледа да им подари подарък, а не някой друг. Те незнам дали изобщо ще разберат, че е от някое детенце. Т.е. ми се губи смисъла на заниманието. Ако е за изненадата тя ще е налице и при двата случая.
И трето съществува теоретична възможност да се подари на детето нещо, което вече има. Тогава как ли ще се почуства то?
Но тъй като не съм била на празненствата миналата година, а мнозинството държи да се случи както тогава, ще се съобразя. Пък догодина живот и здраве вече ще знам как е.
Този коментар имам предвид. За него питам

# 149
Такаааа... предлагам това да е последния коментар по тематаTwisted Evil
Утре ще се видим и ще си искараме страхотно, както всеки път
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт