Отговори
# 150
Ееех, момичета, защо така предпразнично да се ядосваме?!
За мое най-голямо съжаление, ние ще отпаднем, защото аз не се чувствам много добре и вече кашлям и малко ме болят гърдите, та ще се излежавам утре, а после може и болничен да взема! Мъж ми няма да иска сам да заведе детето и много ме е яд! Нашият подарък ще остане за някой друг повод... А така го чаках този 13-ти и срещата с вас, да видите колко съм голяма вече, ама...Дано да успеем за една женска среща догодина, преди март! Peace
Све, много готин сайт! Жалко, че така и нямам кредитна карта, за да пазарувам от чужди сайтове!
Поли, най-вероятно и ние ще минем през фотото да вземем календара! Има ли някакъв срок, в който да дойдем?
Ще си изям ушите от яд...

# 151
Марини, много съжалявам, че се разболяваш!
пожелавам ти бързо оздравяване! Надявам се да се видим скоро пак!

# 152
Поръчката от Кларкс, за съжаление, не може да стане директно от сайта, а трябва да се мине през някой от посредниците. Във форума, в раздела за пазаруване от чужбина има специално тема за пазаруване от Англия и на първа страничка са дадени пояснения и сайтовете на самите посредници. Плащането е с наложен платеж, т.е. не е необходима кредитна карта, при това се плаща чак когато поръчката е в къщи и наличностите проверени. Колежката ми си поръча преди мен и поръчката пристигна за една седмица; за около 250 лв обувки плати 25 лв доставка, но май е относително. Въ всеки случай, в момента на правене на поръчката към бълг.посредник, вече е ясно колко ще струва доставката. Мноо са коректни и ако някой от артикулите или съответния номер е изчерпан, се обаждат своевременно и може да се допълва поръчката. Само не знам точно нашия посредник кой е, защото колежката ми се занимава. Ще я питам...

# 153
  • Beyond the Frontiers
Светле, ще съм ти благодарна. Има доста изкушаващи неща. От раз харесах няколко чифта. Най-вече за Борис естествено. Да си призная той има повече обувки от мен, че и дрехи. Не знам каква е тази ми мания Embarassed А, как върви номерацията, видях сравнителната таблица за възрастни, но детските ги няма. Например на 26 -27 европейска какво отговаря. Близо до офиса ми и ма техен магазин, но няма детско за да меря.

# 154
Аз честно си признавам, че не разбирам защо трябва да стане по-сложно вместо по-лесно?
Лично аз, първо се затруднявам да избера унисекс подарък, защото досега повечето подаръци, които съм купувала са били за момиче, а когато са били за момче, са били по-стандартните момчешки играчки - кола, пожарна, и т.н. Второ, мисля, че за децата е по-важно Дядо Коледа да им подари подарък, а не някой друг. Те незнам дали изобщо ще разберат, че е от някое детенце. Т.е. ми се губи смисъла на заниманието. Ако е за изненадата тя ще е налице и при двата случая.
И трето съществува теоретична възможност да се подари на детето нещо, което вече има. Тогава как ли ще се почуства то?
Но тъй като не съм била на празненствата миналата година, а мнозинството държи да се случи както тогава, ще се съобразя. Пък догодина живот и здраве вече ще знам как е.
Този коментар имам предвид. За него питам
Пуснат в 10.28 часа.  Подаръкът купих следобяд. Не съм искала нито да се измисля вариант за мен специално, нито да се чувствам удовлетворена .
Извинявам се на останалите, че се налага до прочетат и този ми пост по темата. Явно имам способността да се изразявам неясно, затова пояснявам.

# 155
  • В една далечна галактика...
Писах-писах и накрая нищо не излезе, та повтарям накратко.

Ламичке, не се заяждам, нямам претенции. Тонът ми е по-скоро закачлив. Просто ми е трудно да си представя как ще стане работата по начина, по който вие предлагате. Какво да напиша на плика? Как Дядо Коледа ще раздава подаръците? Как се определя кой на кого подарява?

Досега близо 8 години съм практикувала по другия начин - родителите купуват подарък на детето, написват му името, Дядо Коледа го чете, детето идва и си взема подаръка, а родителите щракат с апаратите. Бързо и лесно. И няма опасност да се дублира подаръка, да се подари нещо ненужно или безинтересно. В крайна сметка детето получава подаръка от Дядо Коледа, а не от друго дете.

Пак казвам, ще се съглася с всичко друго, аз съм непретенциозен човек. Мислех, че тук е форум, за да се обсъждат нещата. Извинявай, че съм се закачила за твоето мнение и съм те питала!

# 156
Съжалявам, че съм на друга вълна и не съм влизала тук от няколко дни.
Схемата за утре е елементарна, така че всички да бъдат доволни, визирам това, което направихме миналата година. Ще се опитам да я обясня, а утре някой, който бъде от първите, може да я реализира, въоръжет с маркер. Не е нужен никакъв списък, просто който даде подарък, ще получи подарък:

Пристига подарък От №1 за ...... Многоточието ще бъде попълнено, когато дойде подарък №2
Пристига подър от №2 за ..... и чака следващият да дойде, но вече подарък №1 е надписан за №2 и отива в чувала............  така до края, като трябва да се помни кой е бил подарък №1 и да се попълни на последния пристигнал подарък.
Ако междувременно дойде някой с подарък за точно определено дете, просто се надписва с неговото си име и не участва в общите - така практикувахме с големите дечица миналата година........

Така ще е цяло агнето и сит вълка - Който иска за своето си дете, който иска да участва в томболата...... Аз примерно дори и кака Руми я включвам в томболата, тъй като си игра с играчките на Гери, както и Гери с нейните.

Гореописано е нужно, ако Дяда Коледа държи на надписани подаръци, в противен случай Страчка познава дечицата и ще си свърши работата отлично Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 19:49 от Style

# 157
Здравейте,

истинска зима е във Варна, но и адски студено, оставихме днес да пазаруваме някой неща и ето адски студ! Добре че имаме Молове, за да пазаруваме на топличко !  Simple Smile

Весело изкарване на софиянки - пожелавам ви един незабравим празник ! Помня миналата година варненският беше супер , благодарение на Све !  Hug

След няколко дни отиваме за взимаме Даная вече нямам търпение, и заминаваме за Трявна на семинар и празник, затова съжалявам че ще пропусна срещата ! Но иначе с варненки ще се видим на 15ти !  Simple Smile

Хубава вечер на всички !

# 158
Александра е с леки сополи и просто няма как да стане да дойде, така че ще имате удоволствието да се видите само с мен.  Peace
Приятна вечер и утре на време!

# 159
  • Варна
Ей, мацки, какъв е този спор тук. Толкова по-тъжни и мрачни неща има в този живот. Я гледайте по-весело на идващите празници и не се товарете с такива дребни нещица, няма да останат нераздадени подаръците.  Айде весело да си изкарате утре и чакаме снимки!

# 160
Ели, виж тази табличка за детските номера:
http://images25.snimka.bg/005676980-big.jpg
Гледаш колоната за UK. Сега видях, че съм поръчала на Бобо един номер по - големи пантофи. Ама че съм блейка!

Лина, не пишеш нищо как са децата и ти самата? Домъчняло ми е за Вас! Чакам с нетърпение да се видим...

Клер, приятно изкарване на Трявна! А на 15-ти така или иначе ще покупонясваме, ама жалко, че няма да присъстваш на срещата със Страчи! Друго си е да сме само априлки.

Варненки, срам! Само 5 човека ли ще посрещаме гостенката?

С мъжа ми сядаме да гледаме "Хаус".

# 161
  • Попово
ето дами, наша василена ходи в малко снимки  Simple Smile с не толкова добро качество  Sunglasses
http://pepena.multiply.com/photos/album/35

# 162
  • Чехия
Moмичета днес ли e празника, весело изкарване и мислено съм с вас.   bouquet

Криси, бързо оздравяване на Кико.  Heart Eyes

Онази вечер имах супер нощ вече мислех, че малкото е тръгнало, ама явно фалшива тревога. Но някак усещам, че ще e скоро, едва ли ще удържа до термина. Нон стоп съм с контракции и то съвсем истински вече, та дишам йогиско дишане и мисля за момента с който ще се прегръщаме с мъничката София( името което сме избрали - много се радвам мисълта, че двете с Верето ще имат православен имен ден в католичка държава заедно)  
Това е бягам.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 16:42 от ivalex

# 163
И аз забравих да пожелая весело изкарване на бойната дружина, но съм сигурна, че и без моите пожелания ще е така! Hug
Иве, стискам палци скоро да нагушкаш малката София - името много ми харесва и е един от вариантите и за нашето бебе, ако наистина е мома! А това с имените дни е страхотно, че ще са им в един ден! Peace

# 164
  • София
Онази вечер имах супер нощ вече мислех, че малкото е тръгнало, ама явно фалшива тревога. Но някак усеща, че ще e скоро, едва ли ще удържа до термина. Нон стоп съм с контракции и то съвсем истински вече, та дишам йогиско дишане и мисля за момента с който ще се прегръщаме с мъничката София( името което сме избрали - много се радвам мисълта, че двете с Верето ще имат православен имен ден в католичка държава заедно)  
Това е бягам.

Иве, много ме развълнува с поста си и си представих трепетното ти очаване. Прекрасно име сте избрали. Искам смао да ти пожелая едно леко раждане и здрава девойка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт