Отговори
# 165
Иве,  Hug Hug

Пепенка, Василена какво си хвана на прощъпулника ? Simple Smile

Купонджийки, весело изкарване днес Simple Smile

# 166
Влизам много на бързо, само да кажа, че празника много ни хареса, Петърко е силно впечатлен и щастлив!

Благодаря от името на Петърко на Гери и Руми за прекрасния подарък - в момента пада голяма игра с него Grinning

# 167
  • Попово

Пепенка, Василена какво си хвана на прощъпулника ? Simple Smile
ами първо се хвана за черпака   chef и след това за едни лекарства Simple Smile
хайде дами дайте снимки от партито  Hug
Ивалекс, стискай още малко и дай Боже всичко да е наред  Praynig

# 168
Пепена - малката госпожица е станала вече голяма момиченце, миналата година беше едно малко бебече, а сега такава сладуранка !

Софиянки - как мина партите , чакаме снимки !

Аз днес обикаляш 6 часа в Мола, е немога да намеря това което търся - чудя се ние жените как имаме това търпение да обикаляме с часове , накрая купих разни неща за Даная каквото беше останало от набелязаните от мен неща .

Иве - успешно раждане, дано е скоро ! Много си позитивна и чудесна майка, такива неща правите с Верето, просто сте прекрасни !

Варненки с нетърпение чакам вторник вечер да се видим!

# 169
  • В една далечна галактика...
Много хубав празник се получи днес. Дядо Коледа успя да поуплаши няколко деца  Wink  включително и моето, но сега то говори с умиление и възхита за дядото Laughing

Много благодаря за организацията на партито. Беше чудесно!   bouquet

# 170
  • София
Качих снимките от партито. Ако някъде е останала някоя незавъртяна, се извинявам.
http://dvakarelska.multiply.com/photos/album/42

Беше чудесно. Много весело, с куп смешни моменти. И календарът е станал страхотно! Основна черта на всичките ни партите - свършват мнооого бързо.

# 171
Невероятен купон, както винаги!
Амалия щом тръгнахме да се прибираме ми каза: Мамо, искам пак с децата, на маскенбал!!!

Илит, огромни благодарности за снимките! невероятни са!

аз също поснимах - пускам ви всички снимки, без да цензурирам! моля да ми простите за лошото качество.
http://inamarkova.multiply.com/photos/album/40

# 172
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Eто и моите снимки
http://dezygg.multiply.com/photos/album/67

# 173
Разгледах де що имаше и ме е стократно повече яд! Следващият път ще дойда, дори пълзейки, ако се наложи! Снимките са супер, а децата ни са най-прекрасните!

# 174
  • Варна
Здравейте момичета,

Све, добре сме. Благодаря, че попита. С баткото четем и пешем, няма как. Галенцето си е у дома, послушна е но все повече започва да проявява своенравност и така тънко работи батко си, че... думи нямам. А, аз определено вече съм по-спокойна, нервата постепенно взе да ме напуска откакто татко се е прибрал.  Laughing На мен също ми се иска да се видим вече. Нали за 19 /събота / става въпрос? Че си уредх гледач вече, ама гледам, че Клер пише нещо за вторник /15.12/ Аз ли съм в грешка нещо?

мама на кики как е Кико? Надявам се, че сте вече по-добре.

Хайде отивам да гледам снимки, че са доста май.

# 175
Страхотни снимки!

Лина, срещата със Страчка е за 19-ти  Peace А ниес Клер ще се видим на 15-ти на общофорумския купон в "Златния лъв".

# 176
Здравейте,

срахотен купон е било , виждам че е имало различни рекции на дечицата от Дядо Коледа !

# 177
  • гр.Варна
Здравейте!
Софиянки,явно сте си изкарали много хубаво!Страхотни снимки,от които лъха много коледнонастроение! Hug  bouquet
Варненки,срамота!Въобще не можем да се организираме и ние за такова парти!Миналата година ние си изкарахме много хубаво на нашето парти,но предвид горчивия опит,който има Све от тогава,едва ли ще тръгне да организира нещо.А неоспорим факт е,че тя е най-организирана от нас! Heart Eyes
За събота,на линия съм!Няма да пропусна срещичката със софийските ни гостенки! Heart Eyes
Ние сме си в къщи с Кики,макар да имам изключително много рабопта.Мисля и днес да го гледам,утре свкърва ми ще дойде от обяд,а вдругиден да го пускам на ясла.
При нас диагнозата се оказа ангина.След 4 пълни дни,в които темпа не падна почти под 38 градуса,в събота го заведохме при доц.Върбанова,която  е шеф на Педиатричното отделение в Терапията.жената каза,че едната сливица има адски много гной и ни изписа Зинат.Та...на Аб сме,макар че 6 месеца устискахме фронта.Няма да умирам сега.Какво да се прави.

# 178
Ето и нашите снимки от тържеството:
http://chovecheto.multiply.com/photos/album/39/39

# 179
  • Beyond the Frontiers
Партито е било супер. Изненадана съм, как седят и слушат малчовците.

Хриси, от събота и Борис ми е с температура. Днес установиха, че е ангина, да не истанем по назад Sad Аз пък се изненадах, защо веднага ни изписаха АБ, след като още няма гной...ама ще го давам Sad

Общи условия

Активация на акаунт