Щастливи ОКТОМВРИйки се въртят сега около бебешките легълца!

• 22 399
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!

пиша набързо от лаптопа на майка. Моя компютър е на доктор.... Затова ще забавя и малко колажа. Почти го бях завършила и.... Сега ще сменят някакви части, после преинсталация и до два-три дни ще ми го върнат.

Видях че има луди фермери тук... ами и аз съм там... от няколко месеца вече я въртя когато имам време.

иначе ние сме добре. Бяхме на консултация миналата седмица и Вики вече е 5,500 и 56 см. Педито заплаши че ще я слага на диета, при което аз само се изсмях.... как ще му обясниш на детето че е на диеата и да внимава с мазнините, които приема Joy Joy Майка продължава да настоява за сокчетата, но вече добави и пюрета и дажже иска хранене да съм заместила. постоянно се възмущава как само на една гола кърма съм го държала детето и как му липсвали витамини.... А на всичкото отгоре аз отказвам да давам друго освен кърма! Леле каква ужасна майка съм само hahaha

Толкова за сега. Ще се включа пак като ми върнат компа!
Поздрави и целувки за всички мами и бебоци!  bouquet  bouquet

# 61
Момичета, прекрасни сте. Пълните ми душата с тези снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Струва ми се,че Ед ие с нов свят на косата Crazy

# 62
Момичета, страхотни сте , много добре изглеждате и такива усмихнати.... Hug Hug Hug
Адри Shocked Shocked Shocked не е истина простооо Shocked ей така изглеждах като гледах снимката!!!
Кажи после махнаха ли се, какво стана с тях????

# 63
  • Лавал-Пловдив
Да бе и на мен много интересно ми стана - какво става после с космите???
Майките от зоо-то  Peace Party Crazy

# 64
Здравейте.Да ви кажа че и аз вече изпробвах метода на bunsy преди да накърмя малкия.Сложих си го на коленето по коремче и почнах да го масажирам с няколко капки зехтин.И аз се изумих,когато точно над дупенцето  кожата му стана някак тъмна-все едно синини имаше,ама никакви косъмчета не му излязоха....Но пък толкова пъти трътна в тая позиция че..... Laughing
Заспа ми още на краката,въпреки че преди това мрънкаше вече от глад-едва го разбудих да суче и после пак заспа-а той не е много от поспаливите.Спи вече 2 часа-ще видим до кога.Довечера след баня пак ще му направя масажче.
Благодаря bunsy Hug

# 65
  • София
Те не са косми. Просто така изглеждат. Иначе са си точно като черни точки и се появяват докато разтриваш кожата и избиват на повърхността като червейчета  Sick На Вики му се заплетоха в неговите си собствени фини косъмчета (гръбчето му е доста косматичко Simple Smile ) и се наложи с нокът да ги откачам. Довечера пак ще го разтривам след банята да видим дали още ще се появят.
Манолия, при нас също над дупенцето не се появи нищо, но като почнах над плешчиците...  #Crazy

ПП: Още спи непробудно  Shocked

# 66
Е,не, и аз така се втрещих като видях снимката  Shocked Адри, супер ,че снима, аз определено ще пробвам също ей сега бебка като се събуди, направо не е за вярване. Тя досега ми плака в ръцето от тия гадни колики, вече и праз съм готова да й дам, само да не се гърчи така...
Софийските майчета- много сте готини!
Анхелика, много прегръдки от мен!
Още щях да пиша,ама направо още съм шокирана от резултата на масажа при Адри и забравих всичко,което щях да казвам
Бънси, благодаря, че сподели! Hug

# 67
Addri изумена съм Shocked!Жалко,че нямам зехтин иначе щях да го пробвам въпреки,че ние не ревем от колики вече Peace
bunsy newsm10

# 68
Леле,изумихте ме с тези косъмчета.Досега се пулих на снимката на Аддри.
Аддри,а как ги изчопли и какво представляват??? Shocked

# 69
  • София
Деси, като голяма гадна запушена пора изглеждат в момента на появяването си и излизайки буквално са като някакви твърди червейчета, които се появяват на повърхността на кожата и от въртеливите движения по време на масажа се заплитат в мъхчето по гърба на бебенцето и седят като топченца мръсотия, но са много твърди и гадни. Махнах ги нокти. Буквално ги изтъргах. С хавлията и с водичка не искаха да паднат  Sick

Бебо преди 10 минутки примрънка и го взех да яде. Цокна и заспа на цицата без рев.
Цялото това чудо е толкова странно, че почвам да подозирам намесата на извънземни, които след като освободих със зехтинения ритуал са ми подменили истеричното пъшкащо и ревящо бебе с негов упоен или ням двойник  #Crazy Laughing

Извън кръга на шегата - аз единствено успявам да си го обясня с освобождаването чрез масажа на някакви токсини натрупани под кожата на бебчето. Ама защо изглеждат така и защо само и единствено там се появяват не мога да кажа.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 18:17 от Addri

# 70
Сестра ми каза,че и в тяхната отчетна имало момичета,които са знаели за тези"трънчета' и имало ефект за коликите при техните бебета.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 18:25 от ДесиХ3

# 71
На мен ми казаха  да правя това масажче толкова пъти , колкото мисля че има колики .Аз го правих само два пъти и до сега коликите не са се появали. Да но и не се появят вече , че се бях хванала за главата.
Радвам се ,че и на вас съм помогнала. Hug
Адри , наистина и аз така мислех преди да го изпробвам , но по някой път бабините деветини са по- ефикасни и от най - скъпите капки и лекарства . Hug

# 72
  • София
Да! Точно трънчета е думата. Все едно трънчета излизат

# 73
  • София
леле, bunsy, addri, направо онемях Shocked

# 74
Направо съм изумена. Shocked Shocked Shocked
Ще пробвам тази вечер и ще кажа резултата после. Peace

Общи условия

Активация на акаунт