Куклен театър за деца от 1.6г. нагоре...

• 5 161
  • 21
  •   1
Отговори
  • София
момичета, мойта дъщеря много се радва на куклен театър който и правя с ръкавиците за готвене  Laughing, та се чудех имате ли идея дали някъде има предстваления за толкова малки деца.
търсих в сайта на столичен куклен театър и още други частни, но всички представления за са деца над 4 години.

# 1
И аз искам да заведа дечко. Ако някой знае, да сподели.

# 2
  • София
Може би ще и хареса "Трите прасенца" и "Приказка за Попа и неговия слуга Глупан" в Столичен куклен т-р Peace
Дъщеря ми беше на 1г и 1м, когато за първи път ходи. Беше омаяна, седя до края без да гъкне, пляскаше, танцуваше.
Разбира се, ако нещо смущава детето, просто ще си тръгнете. Но си струва да пробваш. Аз се изненадах от резултата - на щерка ми толкова и харесва, че станахме редовни посетители, нищо, че представленията са обявени за над 3г Peace
Вече ходим и във "Възраждане" - страхотни представления с невероятни костюми и музика.

# 3
след като й харесва я водете в столичния куклен театър на ул. Гурко и на ул.Янко Сакъзов - има много хубави постановки. Аз водя Робен редовно.

# 4
  • София
Честно казано представленията на Столичния куклен театър са подходящи поне за деца на 2 и нещо. Дори и сюжетът да е ОК за по-малки, продължителността от 45 минути си е доста голяма за тази възраст.
Когато ходим на театър, най-редовно мъничките деца си тръгват на 10-15 минута от представлението.
Това е по принцип, иначе естествено, че има и изключения.

# 5
  • София
Така е, разбира се, но няма как да се знае предварително. Досега сме водили с нас още 3 деца  - бяха на 1,5г. И на трите им хареса и не се е налагало да излизат, нито са пречили. И продължават да ходят, вече са почти 3-годишни.
Забравих да кажа за театъра в Гранд Хотел София. Също е хубав. Представленията не са кой знае какво, но е с 3-4 реда столчета и възглавнички отпред, където могат да сядат децата. Има и място за разхождане Simple Smile

# 6
  • София
страхотно момичета, толкова съм развълнувана Simple Smile, ще проверя сега къде какво дават и отиваме Simple Smile Hug Hug Hug

# 7
  • София
Искам да попитам - ако точно преди представлението отидем, за да си купим билети, има ли опасност да са свършили?

# 8
  • София
Има опасност Peace Или са останали места най отзад, което за съвсем малки не е препоръчително, защото се рзасейват.
Първия път бяхме на 3ти ред, после обаче вземам предварително винаги на първи.
Дейзи, дано ви хареса Simple Smile

# 9
Точно Трите прасенца не ги препоръчвам. Заради вълка. Децата масово ревяха от него, включително и мойта щерка, а беше на 2 и половина. По-добре сефтето да ви е на някоя постановка без този тип отрицателни герои.

# 10
препоръчвам ти "любопитното слонче" по Киплинг - весели и цветни костюби, пеят, танцуват, няма страшни моменти. Това беше най-положителната постановка, която сме гледали досега, т.е. нямаше страшни момени  Simple Smile

# 11
Точно Трите прасенца не ги препоръчвам. Заради вълка. Децата масово ревяха от него, включително и мойта щерка, а беше на 2 и половина. По-добре сефтето да ви е на някоя постановка без този тип отрицателни герои.
Е моето пък въобще не рева, то беше един много смешен вълк Laughing Една седмица след това всеки ден издухваше къщи Laughing
Всичко си зависи от детето, а не от възрастта. Както и от предварителната подготовка, запознаване с историята.

# 12
valerie е права, подготовка трябва да има, тогава страшните неща се приемат по-лесно: вълка, злата мащеха, джуджето, крокодила,...

# 13
  • София
Абе подготовка, подготовка, ама не винаги помага.
Дъщеря ми отлично знаеше приказката за Хензел и Гретел преди да я заведем на едноименната постановка.
Обаче в нашата книжка (е тя е панорамна книжка от моето детство), децата се изгубиха в гората и така срещнаха вещицата.
А в постановката имаше зла, ама много зла мащеха, безволев и пречупен баща, и накрая за капак зла вещица.
Е не знам дали беше възможно по-негативна да я направят пиесата.
Всичко беше толкова песимистично почти до края, че дъщеря ми взе да дава зор да си ходим понеже беше убедена, че бащата ще си остане омагьосан като дърво.
То пък накрая имаше хепи енд, ама дъщеря ми започна да сънува кошмари скоро след това.
Май сгафихме като я заведохме.

# 14
В детските парти центрове предлагат понякога през уикенда, куклен театър с професионална куклена актриса. Трите прасенца гледахме ние. Струва около 8 лв и винаги  е пълно.

Общи условия

Активация на акаунт