ТОЛКОВА РАНО ГОСТОПРИЕМНА СЛУЗ А НЕ ВИЖДАМ ОВУЛАЦИЯ?

• 2 705
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте момичета.
Опитваме да си имаме второ детенце и затова меря базална температура, за да се опитаме да уцелим момента.
За пореден път се включвам с моята графика: http://www.fertilityfriend.com/home/290b61
Обикновено овулирам между 20-ти и 30-ти ден от цикъла (установено с мерене на БТ), обаче този път ако ми погледнете графиката, имах разтеглива белтъкоподобна слуз между 10-ти и 13-ти ден от цикъла, но според температурите съдя, че въпреки слузта не съм овулирала.
Мненията на по-опитни в това отношение от мен ще са ми много полезни.
Благодаря ви и пожелавам на всички да бъдат щастливи:)

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 14:27 от dvav

# 1
dvav, и аз много често се бъркам с тази белтъкоподобна цервикална слуз, защото доста често ми се появява седмица преди овулацията, после за малко се сменя с кремообразна, след това пак се появява белтъкоподобната, обаче по- обилна, и тогава засичам ову-то с тестове и БТ. Доста е объркващо наистина, обаче според моята гинеколожка всичко е наред и това, че има по- дълго време преди овулацията цервикална слуз само увеличава шансовете, защото спермитата живеят по- дълго. Така че сигурно скоро трябва да ти се появи пак белтъкообразна и да си отчетеш повишението на БТ. Поне според моето скромно мнение и опит  Embarassed

# 2
dvav, и аз много често се бъркам с тази белтъкоподобна цервикална слуз, защото доста често ми се появява седмица преди овулацията, после за малко се сменя с кремообразна, след това пак се появява белтъкоподобната, обаче по- обилна, и тогава засичам ову-то с тестове и БТ. Доста е объркващо наистина, обаче според моята гинеколожка всичко е наред и това, че има по- дълго време преди овулацията цервикална слуз само увеличава шансовете, защото спермитата живеят по- дълго. Така че сигурно скоро трябва да ти се появи пак белтъкообразна и да си отчетеш повишението на БТ. Поне според моето скромно мнение и опит  Embarassed
Благодаря ти petience за инфото, нямах идея че така е нормално. Иначе знам, че колкото по-дълго е добра средата, толкова по-добре за спермитата.
Аз иначе нямам кой знае колко обилна слуз, даже обикновено я засичам с опипване на шийката (нали се повдигала и омеквала при овуто). Последните 2 цикъла овуто беше на 25-ти и на 29-ти ден някъде, така че ако и този цикъл е подобен, би трябвало до 10-тина дни да овулирам. Жалко само, че не мога както повечето жени да установя +/- 1 ден овуто си.

# 3
Ами поне при мен е така, аз когато видя белтъкообразна, знам, че до седмица максимум трябва да ми е ову-то. Иначе и аз вътрешно си я проверявам, и на мен не ми е чак толкова обилна, че да мога външно да я засичам  Tired На мен ми се струва, обаче, че щом си имала такава слуз между 10-13 ден, а сега ти е 18ти, би трябвало по- раничко от 10-тина дни да овулираш, може просто този месец да ти се измести по- рано, на мен така последните два месеца просто ми полудя  Rolling Eyes. Но определено наблюдението на цервикалната слуз, БТ и тестовете, всичко в комплект хвърля доста светлина по въпроса, а другата седмица фоликулометрията напълно ще затвърди теориите ми  Laughing

# 4
Ами поне при мен е така, аз когато видя белтъкообразна, знам, че до седмица максимум трябва да ми е ову-то. Иначе и аз вътрешно си я проверявам, и на мен не ми е чак толкова обилна, че да мога външно да я засичам  Tired На мен ми се струва, обаче, че щом си имала такава слуз между 10-13 ден, а сега ти е 18ти, би трябвало по- раничко от 10-тина дни да овулираш, може просто този месец да ти се измести по- рано, на мен така последните два месеца просто ми полудя  Rolling Eyes. Но определено наблюдението на цервикалната слуз, БТ и тестовете, всичко в комплект хвърля доста светлина по въпроса, а другата седмица фоликулометрията напълно ще затвърди теориите ми  Laughing
Много ще ти стискам палци за фоликуметрията, дано се види ПОНЕ 1 хубав зрял фоликул:)
Дано да си права, че по-малко дни са ми останали до овуто и много благодаря, че ме осветли по въпроса за слузта, защото наистина ми беше странно как толкова рано намирам такава слуз.
Ще чакам да се похвалиш какво се случва с теб. Praynig

# 5
Успех и на теб    bouquet
Дано и при теб да е както при мен, и в близките дни да се отчетеш с повишение на БТ и недвусмислени признаци на ову-то  Praynig

# 6
Благодаря ти и дай боже:)

# 7
Здравейте момичета.
Опитваме да си имаме второ детенце и затова меря базална температура, за да се опитаме да уцелим момента.
За пореден път се включвам с моята графика: http://www.fertilityfriend.com/home/290b61
Обикновено овулирам между 20-ти и 30-ти ден от цикъла (установено с мерене на БТ), обаче този път ако ми погледнете графиката, имах разтеглива белтъкоподобна слуз между 10-ти и 13-ти ден от цикъла, но според температурите съдя, че въпреки слузта не съм овулирала.
Мненията на по-опитни в това отношение от мен ще са ми много полезни.
Благодаря ви и пожелавам на всички да бъдат щастливи:)
Момичета, мисля че овуто ми е било на 20-ти ден от цикъла, обаче fertilityfriend не показва да е имало ову. Всъщност показваше до днес, докато въведох измерената температура тази сутрин, но явно този лек спад промени плановете на fertilityfriend:) И тъй като съм по-склонна да вярвам на разсъжденията на хора, а не на сайтове, отново реших да се обърна към вас за помощ. Според вас имало ли е овулация и кога? newsm78

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 14:49 от dvav

# 8
Здравейте и от мен момичета  Hug
По въпроса за овуто ви съветвам за най-сигурно да ползвате тестове.Аз опитах с БТ но нещо не  я хващам.В пиковия ден ми беше по-ниска отколкото ден,два след него.Сега след овуто ми е по-висока и тайничко се надявам да не ми дойде  Praynig
Тестовете според мен са по-лесното и точно решение на този въпрос.  Hug

# 9
Да се включа и аз Wink И при мен е същото положение, обаче нещо става или изпускам момента или не са добре нещата. Защото според тялото ми има овулация според тестовете все не я улавям и резултатът е нулев (в смисъл няма бебе). И вече съм се хванала за главата. Моля ви, кажете какво мислите дали е възможно два поредни месеца да няма овулация или аз нещо пропускам. Като започна с тестовите лентички се случва следното - първо никаква я няма заветната втора линийка, след това започва да се появява слабо, след това малко по тъмна от предните дни, но не и от контролната и накрая изчезва и аз съм в шах нищо не разбирам вече и започвам да психясвам.

# 10
При мен към 4:30 след обяд чертата беше по-бледа, а към 11 вечерта вече беше по тъмна от контролната  Peace
На другия ден отново беше по-бледа. Изглежда, че пика на LH е много кратък. Може и при теб да е така, аз за всеки случай два пъти се тествах, за да съм сигурна и ми показа две чертички Wink Wink Wink

# 11
При мен към 4:30 след обяд чертата беше по-бледа, а към 11 вечерта вече беше по тъмна от контролната  Peace
На другия ден отново беше по-бледа. Изглежда, че пика на LH е много кратък. Може и при теб да е така, аз за всеки случай два пъти се тествах, за да съм сигурна и ми показа две чертички Wink Wink Wink
Много ти благодаря, ти ми върна надеждата  Hug

# 12
Ох, аз така се надявам да сме уцелили момента този път, не знам как ще изтрая до другата седмица Sick

# 13
Ох, аз така се надявам да сме уцелили момента този път, не знам как ще изтрая до другата седмица Sick
Спокойно, всичко ще е наред.  GrinningАко знаеш аз каква луда калинка съм с тия тестове Simple Smile)

# 14
Ana_Marina, спазваш ли правилата да не пиеш вода преди тестчето и да го правиш следобяд? Това може да е една от причините да не видиш наситена линийка. А може и наистина да ти е кратък пика на хормона, затова да не можеш да го хванеш. Само не се отчайвай или вманиачавай- прави тестчетата по- скоро с ориентировъчна насоченост, колкото и да е трудно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт