ЮЛСКИ Бебета - Тема 18

• 23 146
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Честити месечинки на всички сладури и сладурки
marulka сътворила си ЧУДЕСА  bouquet
Първо да ви се похваля, тази сутрин моята малка муцунка се обърна от гръб по коремче newsm32 толкова сладка беше, ама нали се е моето гарже, и сега да ви се пооплача малко- тези дни направо е нетърпима, толкова е кисела и така бързо си сменя настроенията, че ми иде  smile3511, добре че баща и си е  в къщи и се редуваме да се правим на маймуни  и да я разкарваме надолу-нагоре, че да има мир, даже последните няколко нощи мрънка на сън, а тя винаги е спяла супер спокойно (като заспи към 22:30 се събужда към 6 ч) започнах да се чудя дали не са зъбки newsm78. А днес бяхме на гости у леля и (на мъжо сестра му, която след около месец ще си има бебче) и горкото ми така се изплаши от котката и, която пък е огромна и супер сладка. Е това е май от нас за сега, лека вечер на всички ние отиваме да се  bath1 и да  Misc Baby Bottle и след това   sleepuu
А относно пентаксима, ние се отказахме от него, когато разбрахме за страничните реакций, за които ми каза свекарва ми, която е медицинско лице   Naughty
Пише ги и в листовката
http://www.pharmacy-bg.com/lekarstven_spravochnik.php?cmd=lekars … &ime=Pentaxim

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 22:31 от Rosiiito

# 77
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ   bouquet

dzimbi, снимката на аватара да не би да е от Троянския манастир?  newsm78

# 78
Честити месечинки!!!!  bouquet

Диди, страхотна снимка!!!!
А4, браво на Ема!!! Вземато на кръв от вена на бебе е ужасно преживяване и за детото и за майката ooooh!
Мики и аз настръхнах докато те четях.
Роси, честито ви обръщане!
Драга, подозирам, че накрая ще се сдобиеш с "ен" на брой одеала Памперс Joy
Мила, вашето пораснало момче, се държи като истинско такова Heart Eyes
Медула Joy
Мамб Hug
Сиси и все пак не взе "полов" цвят столче Wink Джил, изобщо не й се връзвай на Сиси, че в петък се прибира, тя от септември се е заприбирала Laughing
Цветен прашец и Стелла реагира по същия начин на "буба лази" Simple Smile
Линет, бързо оздравяване на Бени!
Стеф и аз ще следя с интерес вашето захранване Hug
Сърничке, кафето наистина е затворено, но това не ни попречи вчера, да си вземем ядене и пиене от съседното и да си седнем на познатото място Wink

# 79
  • София
Да ви кажа в какъв филм се вкарах току що още ми треперят мартинките и се услушвам като заек. Таткото отиде на мъжко събиране и аз както храня беболинка в детската изведнъж вратата се отваря... ослушвам се оглеждам се....никой....след малко, чувам някакъв шум в другата стая, нарамвам бебка и тичам да видя какво става, влизам във всички стаи плюс бани и тоалетни.... никой..... Почвам да я приспивам пак някакви шумове ми се причуват, вече цялата треперам и се чудя какво да правя. Хайде приспах я и пак на оглед из апартамента, докато обикалям се задейства алармата на бебефона (тя се задейства когато бебето спре да диша повече от 20 сек.) леле примрях, докато стигна в стаята алармата млъкна, как не припаднах незнам. Гледам беболинка спинка, проверявам я дали диша, а тя се сърди, че я събуждам. Сърцето ми е в гърлото и в петите едновременно. Обадих се на таткото да се прибира още ми трепери всичко, та викам чакай да ви се оплача, че не мога да си събера душата. Не знам какво беше това чудо, но още не съм на себе си и само се ослушвам и оглеждам. Пак ми се причуват някакви шумове сега на балкона.

# 80
  • Велико Търново
cveten prashec, най-вероятно всичко има логично обяснение, успокой се, пийни ако трябва нещо леко алкохолно, разпусни малко. Най-вероятно нещо ти е дошло в повечеко.  Hug от Велико Търново и спокоен сън ти пожелавам  Hug

# 81
Цветен прашец , и на мен ми се изправи косата, като те четях Sad.
Мамо Диди, връщам си думите назад, подведох се по лентичката ти Peace.Белослава е 2 седмици по-малка от Катето, та има време да ви задмине hahaha
Цветен прашец, трябва да спретнем една снимка на лидерите в двете категории една до друга Hug.
Някой беше пуснал снимки от родилното на две бебета - едното под 3 кг, а другото- над 4 .Бяха много мила картинка Joy.
Юлско бебе, нашето педи е за захранване на 6 навършени месеца и според нея плодовите пюрета са начин да се провери дали детето изобщо е готово за захранване( при по-ранно).По принцип децата приемали добре плодовите пюрета , но ако детето ги отказва, не трябва да се настоява, а да се изчака със захранването.Към зеленчукови трябва да се преминава, когато детето с охота приема плодовото.
Аз в крайна сметка реших, че ще започна с морков или тиква, че и двете са нещо междинно между плод и зеленчук( ясно ми е кое какво е , но имат смесени качества според моя вкус).
Мики, наистина е ужасно Sad.Не мога да си представя какво ти е било.При нас и при двата пентаксима ни се зачерви и поду крачето, а после тук една мама писа, че са викали Бърза Помощ за това.И сега ми е свито преди третия пентаксим.Не се обвинявай!
Линет, браво, че Бени е добре Hug!На Белослава изписаха Проспан още първия месец, но не го давах, защото не кашляше, а така и не разбрах защо й го изписаха newsm78.
Стеф, Емили, честито ви захранване!По вода да ви върви Hug!
Стеф, наскоро те мернах и в някаква друга тема с разни неприятни неща от Селена.Направо имам чувството, че сме раждали в различни болници Confused.Ние бяхме при д-р Богданова, аз останах много доволна от нея.Мисля, че тя е от интензивното ноенатологично на Окръжна.След това на контролния преглед пак бяхме при нея Peace

# 82
Съжалявам, че събудих ново лигоотделяне с молбата за сайта на Марулка Joy.
Цветен прашец, направо си звучи страшно, аз се вкарах в подобен филм в събота, толкова бях щастлива, че ще съм сама, таткото отиде да помага на баба си, а баща ми отиде на театър, бебка заспа и аз вече на седмото небе, докато не почнаха да ми се причуват шумове и не проверих сто пъти дали външната врата не е отворена, както я заварих една сутрин, благодарение на грижовните ми мъже, които явно и със затварянето на вратата не могат да се справят.

# 83
Цвете прашец, съпреживях разказа ти ooooh! Успокой се, мъжът ти след малко ще се прибере!!! Докато те четох, съседите изтърваха нещо много тежко и така подскочх Rolling Eyes (и аз съм сама вкъщи в момента)

# 84
cveten prashec  спокойно, 3des е права всичко си има логично обяснение, пък и когато човек остане сам какво ли не му минава през главата, ние с беба миналият месец бяхме съмички за около седмица и аз се бях параноясала малко, на коридора лампата ни е с фото клетка и през ноща се светна сама и престави си направо луднах, чак като се съмна се престрших да излезна и се оказа, че една проклета мирилзивка е прилитала на длъж и на шир hahaha

# 85
Цетен прашец - направо спрях да дишам докато те четях, знам, че е гадно, но възможно ли е да си си внушила повечето шумове, а първият да е бил случаен Thinking Само не мога да си обясня машинката при беба защо се е задействала...Пиши после! Уф, гадно е да е сам човек...Аз винаги имам подръка нож, един рибарски, дето се сгъва на 2 и става малък, но като се отвори и ела да видиш...пфу, да не дава Господ  Praynig

Шайн - аз от Селена съм мнго доволна, но имам оплаквания от друго естество, които нямат отношение към раждането ми Crazy Ама не ме слушай ти мене, аз съм малко недобре Crazy За пюретата - не виждам никаква логика в думите на педиатърката, плодовото пюре няма нищо общо като вкус с кърмата или АМ-то например, в смисъл че е леко кисело и най-вероятно, дадено при ранно захранване, няма да има добър ефект върху стомаха на бебето Rolling Eyes Зеленчуковото е по-неутрално, кашата също...тиквата например е сладка и неутрална едновременно, не мога да обясня точно. Та, имах предвид, че не виждам причина да се започва с "по-агресивното" (плодовото пюре). Разбира се, колкото хора, толкова и мнения, та не ме слушай много много, не съм капацитет в областта, довчера не знаех дали тиквата е зеленчук или плод Crazy

Джиджи - почвам да се притеснявам вече, като на изпит съм с това захранване, днес даже си направи екселска таблица и вписвам всичко до последната запетайка Laughing Продължавам да чета усилено, да знам как да действам занапред, че то лесно като даваш едно нещо, ами после Crazy

# 86
Стеф, ти оценката от нас вече я имаш Hug

Утре организираме евентуална спортна среща от 12ч!!! И тъй като повечето ще сме с бебоците, включително и аз, към 10ч ще видим в какво настроение са повечето от тях и ще решим дали ще "ваяме тела" Laughing  Всяка да се чувства поканена Hug

# 87
Айде...., всички сме в зоната на здрача вече Joy.
Цветен прашец, извинявай, че на твой гръб... Hug
Стеф, след една година така ще има да се смеем, като си четем за сегашните терзания hahaha.Ще тегля чоп и бутам или морков или тиква, пък каквото ще да става hahaha.
Снощи ядях чипс , докато Белослава си пиеше млякото.Спря, зяпна ме , че чак ми преседна.Това ме подсети, че следващите месеци ще трябва да наваксам с яденето на забранените храни.Умирам си за всякакви боклуци, а ще трябва да давам някакъв пример на детето все пак Embarassed

# 88
Да се запиша и аз в новата тема  Hug
Последните дни е чудесно времето и използвам максимално да сме навън, а от това не ми остава време да прочета всичко.
tan вашата кака от 6 годишна ли ще я пускате на училище?
Честита месечинка на всички бебоци   bouquet
Мики  Hug
Аз още не съм решила с какво ще захранвам, вероятно с каша, но това след НГ. За сега Елин не проявява желание към нашето ядене, общо взето спи и яде, така че Маринче и той като Калиника на забавен каданс  Mr. Green
Аз питах в предната тема, ама никой не ме отрази. Някой ходил ли е на 30 минутния фитнес? Мисля да опитам, че почвам да се дразня на застоя в килограмите си  Twisted Evil

# 89
  • София
Ох момичета благодаря ви за съпричастността. Гледам обаче не съм единствената "параноясала", дали пък майчинството не ни действа така.
Стеф най-вероятно не съм си ги внушила шумовете по-скоро са някакви обичайни шумове за апартамента на които аз сега като съм се вторачила обръщам особено внимание. Най-гадното беше с отварянето на вратата, то от там тръгна всичко де, много зловещо беше, няма как да стане течение защото има само един отворен прозорец при това в дневната, която е далече от детската. А виж за алармата на бебефона нямам абсолютно никакво обяснение.
Да ти кажа това с ножа не е много добра идея, преподавателя ми по наказателно право в университета все ни казваше, че нашето оръжие за самоотбрана лесно може да се превърне в оръжие за нападение срещу нас попаднало в ръцете на злосторника, в смисъл, че ако сме неуверени (каквито сме) и не умеем да боравим с оръжието нападателя лесно ще се възползва от това.

Общи условия

Активация на акаунт