Фотография #42

• 35 211
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Малена, хайде честита ти Hug Светло да ти е и безшумно с нея...  Peace(някой, ако ни прочете пожеланията в тая тема ще се кърши от смях) Peace Сподели каква взе, какъв дифузер... снимки има ли вече?

Луизка, да позная ли...?! Иначе прекрасен кадър, гледах и трите, които си пуснала във фликр и немея - страхотна светлина Peace

ох, мерси мерси
утре изписват бебе Андрей и в негова чест вече не можех да чакам 5д, така че се залъгах с една светкавица. Снимах на посоки, от някои резултати съм впечатлена, но като цяло бях заета с приготвянето на концепцията за първите снимки на 3-4дневен Андрей.

взех си тази
с водещо число 60 Shocked ще е добра сигурно;)аз пък чакам снимките на Андрей Hug

# 61
Рали, да за истински тилт-шифт говорим по принцип. Струва ми се че това което си показала е lensbaby.
И да, по няколко хилядарки са  ooooh!

# 62
  • София
да се запиша в темата както подобава :

порастнах с още една година  Grinning

# 63
брех какво се разписахте! Shocked

Рали, Рали! Като прочетох първия ти ред, викам си, бинго! Рали ще прати евтин тилт, и вече бях почнала да се чудя кой точно  Mr. Green. Та да се изясним, за истинските тилт шифтове си мечтаем, щото аз ленсбейби имам, верно с олимпуски монтаж е, ама за игра става. Наистина е голяма врътня да го държиш.  Joy Ама не са чак толкова пари бе, ето тука цък!
Освен за мазане  Mr. Green и архитектура се използват в предметната и рекламната фотография, където е необходимо да се постигне максимална дълбочина на фокуса.

Моби,  Heart Eyes, къде си бе!

пс, не мога да постна вече 8 мин.!
Ели, честит ти РД! всичко дето си пожелаеш!

# 64
EliG , честит празник   bouquet

Асол, вземи си 50мм  Peace

И аз искам 5Д, но ми отговориха от името на Дядо Коледа, че чааааак толкова много не съм слушала през годината   Joy
Сега си мисля, ако му поискам светкавица или нов обектив какво ли ще ми отговори. Ще почакам малко да му мине стреса от първото ми желание   Mr. Green

# 65
  • Den Haag
Ели, Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива и обичана   bouquet  bouquet  bouquet

# 66
  • Анкх-Морпорк
EliG, честито! Да си жива и здрава! И да ти подарят неща от фото-списъка ти Simple Smile

Да ви споделя и аз. В началото си мислех, че с един китов и един 70-300 ще снимам и пилци и всичко. Да, ама не.
И сега ми се иска хем 85/1,8, хем светкавица, а ако имаше и един 100 мм макро, няма да го върна...  И вместо 50/1,8 ако може 50/1,4.

# 67
Eli, да си жива и здрава, щастлива и все по-добра в снимането!

Аз от всички обективи които имам ,снимам единствено и само с 50мм 1.4, много рядко, през последните месеци може би 1- път с 100мм макро.
Да ме пита някой, за какво са ми другите!
опс, излъгах, в Сирия снимах с широкия.

# 68
Ели, Честит Рожедн Ден! Да си жива и здрава!
Малена, честити придобивки. Чакаме снимки. Бебето на онази симпатична жена с третата бременност ли ще снимаш?

от мен нищо. оплаквате се, че се стъмва рано. при мен, обаче, изобщо не се съмва. слънцето официално се скри зад хоризонта на 21 ноември и сега чакаме да се върне обратно на 21 януари. летаргия във всеки един смисъл на думата (вкл. и фотографски Simple Smile).

# 69
Ели, честит рожден ден! newsm59

Много сте писали, чак на 5-та страница ви хващам. Светкавица и аз исках, писах даже по-рано, но май засега ще си остана без. Мен ме блазни основно за снимките вкъщи, където светлината никога не стига. Но и навън върши работа при определени условия. Последните ни две упражнения на курса бяха точно със светкавица и с вградената хич не е готино.

# 70
от мен нищо. оплаквате се, че се стъмва рано. при мен, обаче, изобщо не се съмва. слънцето официално се скри зад хоризонта на 21 ноември и сега чакаме да се върне обратно на 21 януари. летаргия във всеки един смисъл на думата (вкл. и фотографски Simple Smile).

леле, това не бих могла да го преживея. просто няма начин.

# 71
Ели, ЧРД! Много хубави кадри ти пожелавам!  newsm59

Момо, и аз за теб се сетих като се заоплакваха колко им било тъмно  Mr. Green Crazy

# 72
Ели, честито

Момо, ама пък лятото ти беше светло  Mr. Green
И тук е тъмно и вали нон стоп.... мръннннн

Много скъпи истинските тилт шифт

# 73
# 74
Голяма активност, бравус, бравус.  Mr. Green

Аз пак за светкавиците.  Crazy
Джали, аз мислех, че Пентакска имаш. Пък и съвсем доскоро и аз смятах, че ги недолюбвам и за софтбоксове гледах, ама де толкоз място у гарсониерата.  Rolling Eyes Трябва в детската стая да ги държа, а само те липсват там. Ще видим.  newsm78

За МЕТЦ - имаш ли дифузер? Каква марка е. А , и откъде си я купи светката?

ЕЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 

Общи условия

Активация на акаунт