Фотография #42

• 35 206
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Фрий, определено ще й хареса Peace
Като каза печат на голямо платно - дайте идеи за хубав печат в големи формати, рамкирания и т.н. Не знам къде и на какви цени, а имам някои идеи за стените вкъщи Mr. Green

# 721
Фрий, определено ще й хареса Peace
Като каза печат на голямо платно - дайте идеи за хубав печат в големи формати, рамкирания и т.н. Не знам къде и на какви цени, а имам някои идеи за стените вкъщи Mr. Green

във вашта печатница не става ли?
j-point? нали там ми беше пpепоpъчала?

луиза, супеp новина !!!
спомням си още пъpвата стpаница на pибоците във ФФ Hug

# 722

във вашта печатница не става ли?
j-point? нали там ми беше пpепоpъчала?

Джипойнт не е "нашата" печатница. Не съм ти препоръчвала, а ти се интересуваше от печатници и Григор ти беше казал към въпросната да се обърнеш Peace

# 723
да де, знам че не е нашата, давам втоpи ваpиант.
аз печатах там 2 пъти и съм доволна.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 00:51 от Калинa

# 724
Какво печати, какви размери и на какви цени?!

(за името - ениуей, разбрахме се)

# 725
Какво печати, какви размери и на какви цени?!

(за името - ениуей, разбрахме се)

печатат всичко, всякакви pазмеpи, на всякакви матеpиали (каpтон, канаваца, пенокаpтон, фотохаpтия, фолио....)
цената зависи от матеpиала и pазмеpа.
 наскоро печатах за една клиентка фолио на пенокартон, 65/80 , ок 30-35 лв излезе.

в момента в една дpуга печатница обаче давам, в скайп може да се чуем ако искаш  Heart Eyes

# 726
Моля, метни ми и на мен на ЛС, че мислех във Фотолан, друга опция нямамRolling Eyes

# 727
А от Фотолан доволни ли сте?
Досега не съм давала никъде за принт нищо, освен един път през snimkitevi.com, но от там не съм много доволна по ред причини

# 728
 Free Soul , сестрати със сигурност ще я хареса  Peace

Калинa защо не ти виждам всички снимки във фликр !? Да не би да имаш и друг профил?

Луис, честито! Ти си нашата гордост  Laughing

# 729
Луис !!! Браво, а и много хубаво интервю, видях го в блогосферата Simple Smile  А блогът ти наистина е уникално готин и от фотографска и от готварска гледна точка..  вчера го показах на мъжът ми и той каза, че направо било грехота да ги ядеш тези вкусотии, толкова красиви.

# 730
Обявявам края на гласуването  Mr. Green Спечели моята снимка с бебешките краченца, доказвайки, че никой не може да устои на бебешки краченца  Mr. Green. Също поздравления за Агентката, Гаргамелчо и Ели.

Новата тема е лесна, приятна и цветна, като за зима и начало на годината, "любимият ми цвят" - поле за интерпретация широко, покажете себе си в червена рокля, зелените очите на "милото," как се пречупва светлината в чаша бира, и така - цветове много. Участие с три снимки; срок - кратък, до 17-ти.
http://www.flickr.com/groups/539533@N22/discuss/72157623026254119/

(щях да пусна тема "моят ник," ама ми дожаля за мен си, къде да ги търся тез мишки; а и нищо не може да надмине едноименния автопортрет на Фрида от конкурса преди време, за тези, които си спомнят)

# 731
супер тема, мише! е тоя път вече ще участвам  Grinning.

моля, дайде линк към интервюто на лоис!

# 732
Лоис честито  bouquet
Мише много ми допада новата тема за конкурса;)  bouquetи честито победа Hug Hug

# 733
Страхотна нова тема, ще взема да се престраша и да участвам Mr. Green
Честито на Мишолина!
Честит успех на Лойс!  bouquet

Линк към интервюто Peace
http://sfera.dnevnik.bg/2009/12/22/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0% … b8-salted-lemons/

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 12:03 от felicidad17

# 734
Луиза, много точно си разказала ! Много отразява теб, кефи !

Мишолина, Честитоооо Simple Smile
Още ли си в бг?

Селма, бабодедешката снимка има чудесна прекрасна емоция! това което малко ме притеснява е как хем светлината е отзад (контурно) и фона е толкова тъмен, малко неестествено е. (което няма особено значение де).

шоши, не знам кой фликр ми знаеш. имам снимки на доста места разхвърляни... във фликр имам един профил с лични (ако кликнеш в подписа върху снимката на младежа, син ми е... там напоследък не качвамм ного, защото моделът е по-зле от твойта моделка) и един с нелични (пак в подписа, но на надписа бебешки снимки).

Общи условия

Активация на акаунт