SportsDirect.com - 6

• 34 207
  • 662
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Т. е. първо сте получили е-мейли само с отказаните неща?! Thinking Защото на мен винаги ми пращат един е-мейл, в който пише и отказаните неща и тези, които са изпратени, заедно с тракинг номерата.

# 391
Т. е. първо сте получили е-мейли само с отказаните неща?! Thinking Защото на мен винаги ми пращат един е-мейл, в който пише и отказаните неща и тези, които са изпратени, заедно с тракинг номерата.
Да, и на мен така.  newsm78

# 392
  • Там....където всичко е възможно ....
Да, и на мен така.  newsm78
Да но при мен онзи ден като пуснах не беше така.Първо ми пуснаха потвърдителен меил,после меил с отказаните неща и после тракинг номера  Peace

# 393
Имам 2 имейла с отказани неща от 1 поръчка.
Затова е странно.

# 394
Аз ли съм най-големият кърък?
Вчера ми дойде първата пратка с DHL, която се състоеше от 9 чифта обувки.
1 - кашоните бяха отваряни, а единият чифт беше без кутия (пъхнат в плик).
2 - вторият чифт маратонки се състои от номер UK5 и UK4 (kак ще ги нося тези маратонки незнам)
3 - третият чифт е с еднакви номера, но едната обувка е пожълтяла (сякаш е била на витрина,пробвана
от цял куп клиенти и т.н. - разликата е драстична).
Писах им и им пратих снимки, а те ми казват да им ги върна и щели да ми приспаднат пощенските.
На някой случвало ли му се е подобно нещо и наистина ли връщат парите (обратно в картата ли)?
Моля ви за помощ  Shocked

# 395
Аз имах такъв случай,бяха ми изпратили чадър,но явно кашона беше отварян и чадъра беше нарязан,върнаха ми парите,но не ми искаха да им го върна,и аз им бях пратила снимки,с мен излязоха коректни,парите ми бяха върнати по картата.Дано и с теб всичко се оправи.

# 396
Аз имах такъв случай,бяха ми изпратили чадър,но явно кашона беше отварян и чадъра беше нарязан,върнаха ми парите,но не ми искаха да им го върна,и аз им бях пратила снимки,с мен излязоха коректни,парите ми бяха върнати по картата.Дано и с теб всичко се оправи.
Аз ако трябва да има връщам два чифта маратонки с бг пощи
ми излиза златно, а съм си направила сметка, че като поръчвам
9 чифта обувки с транспорт до бг 29,90 liri и го разделя на 9
няма да ми излязат скъпо.Сега като върна два дори и да ми
приспаднат пощенските или DHL-a ми остават 7 чифта и като
разделя първоначалния шипинг (29,90) хич не съм на смека.

# 397
Аз ли съм най-големият кърък?
Вчера ми дойде първата пратка с DHL, която се състоеше от 9 чифта обувки.
1 - кашоните бяха отваряни, а единият чифт беше без кутия (пъхнат в плик).
2 - вторият чифт маратонки се състои от номер UK5 и UK4 (kак ще ги нося тези маратонки незнам)
3 - третият чифт е с еднакви номера, но едната обувка е пожълтяла (сякаш е била на витрина,пробвана
от цял куп клиенти и т.н. - разликата е драстична).
Писах им и им пратих снимки, а те ми казват да им ги върна и щели да ми приспаднат пощенските.
На някой случвало ли му се е подобно нещо и наистина ли връщат парите (обратно в картата ли)?
Моля ви за помощ  Shocked
Ужас newsm09 Аз да кажа,че пуснах днешната поръчка,събирам за другия четвъртък или петък!Желаещите да пишат на скайп Peace

# 398
Трябва да им ги върнеш. Не ми се е случвало - досега обърканите неща са си намирали нови собственици.

Не ми дава да платя сега. Дано довечера се оправи. Нещо сайта се е бъгнал.

# 399
пак да напиша искам да се включа в поръчка за София  Praynig
Виж на първа страница кой пуска за София и пиши на лични да питаш.

И аз да си повторя въпроса: На PUMA кой номер отговаря на 40?Колебая се между 6.5 и 7 newsm78

Аз нося между 39 и 40 номер и на Пума UK6.5=40 са ми идеалнти
Златна си,    bouquet  и аз съм между 39 и 40,значи ще поръчам 6.5!

# 400
Пуснах, но нищо не съм пуснала. Не ми позволява да поръчам на английски адрес. А на обяд пуснах поръчка за една позната. И то пак към Англия.

Получих имейл с тракинг номер на поръчката от понеделник. Всичко е ок - който има изчерпани неща съм писала. А 2 направо ги пуснах пак, тъй като са налични.
Имаше едни адвент календари - тях са ми ги отказали.

И не мога да не оспамя темата - но са бързи. Колелото е вече в Холандия Simple Smile Ще е навреме за рождения ден.

Сайтът тотално е откачил. Опитвам се да платя и не показва снимките на кредитните карти. Като избера английски адрес ми начислява такса за доставка от 30 лири

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 18:46 от Stryper

# 401
  • pomorie
ох и аз  не мога да поръчам беше се бъгнал сайта а сега казва че картата е отказана от банката дали не са осчетоводили всички парички........оф ужас ще продължа да пробвам.а интересно е че не получавам съобщение че е отказано плащането от банката друг път получавам понеже имам смс известяване....

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 19:09 от la_chiquita_linda

# 402
  • Дивия Северозапад
Момичета, какво става със сайта? Отхвърля картата, обаждах се в банката - няма проблем, дори не е правен опит за блокиране на сумата.

# 403
  • pomorie
да и аз това се чудя че с банката няма проблем а не ми приема картата..... newsm78

# 404
  • Дивия Северозапад
Отрязаха ни като Маркс & Спенсър по време на намаление.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт