SportsDirect.com - 6

• 34 049
  • 662
  •   1
Отговори
# 585
  • Балчи-Варна
16 см Ц8-на найка

# 586
При мен има място за още 60лири,ако има желаещи на скайп Peace

# 587
  • Балчи-Варна
И нашата поръчка ще е днес,вместо утре наистина се изчерпва всичко,ще помоля само да ми пишете на скайпа....че става по бързо

# 588
поръчах маратонки за моя мъж и пристигнаха, но са му малки къде мога да ги обява, за продажба? Благодаря ви прдврително за помощаSimple Smile

# 589
Напиши тук в темата или пусни обява в продавалника  Peace

# 590
ето това са маратонките, ако някой се интересува нека да ми пише на лс, за повече инфо:
http://www.sportsdirect.com/puma-tazon-ii-127030

# 591
Може ли да помоля ако някой има маратонки с размер С9 / С9 1/2 , да ми измери размера на подметката и стелката. А дали някой знае колко е разликата в см м/у С8 и С9  Embarassed

Нещо се обърках с тази номерация newsm78 - имаме найкове купени от Бг, на етикета им пише UK7.5 , Бг - №25 , 14см - точни са ни, само че като мерих крачето на малката, излиза че е 17см, не мога да проумея как така и стават...

Мога да ти дам сантиметрите на стелките на Пума.  С9 е 17см , а С8 е 16.5см и двете мерени с шивашки метър, а не по етикет.
Би ли премерила стелката на Найк-а, който имате, че на тази марка нямаме маратонки, а бих искала да взема на дъщеря ми......
Измерих 15см до края

# 592
а бихте ли ми казали стелка 12см. но кой номер отговаря  Thinking

# 593
  • Дивия Северозапад
Аз пуснах днешната поръчка. Дано бързо да я опаковат и да няма липси.

# 594
Нашата поръчка вече пътува.  Party

# 595
аз нося 38.5 тези дали ще ми станат, като пише че има 5- 5.5 - 7.5 на Пума
http://www.sportsdirect.com/puma-dapper-dan-patent-ladies-272108

# 596
искам да попитам изтеглили са ми парите но не ми пращат е-майла вече почти час това нормално ли е ?

# 597
искам да попитам изтеглили са ми парите но не ми пращат е-майла вече почти час това нормално ли е ?
а и плюс това basket-a ми в sportsdirect.com си стои пълен

# 598
а и плюс това basket-a ми в sportsdirect.com си стои пълен
Сега ли направи поръчката. Парите ти първо се блокират, при поръчването. После ти дърпат сумата.
Мисля, че е нормално да нямаш емейл.

# 599
да направих я преди час някъде а колкото до блокирането нз
мисля че вече са ми ги изтеглили

Общи условия

Активация на акаунт