Отговори
# 675

Ми не пишат, чакат сеир, да видят на кой пак какво ще му вадят от снагата newsm78 Mr. Green

Моля те,не дърпай Дяволът за опашката. smile3514

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 17:19 от toneta tk

# 676
Мани-мани, както ми върви езикът преди мисълта hahaha

# 677
Еееееее, стига с липсите! Повече никаква фира много моля! Как изкарахте празниците? Ние скромно вкъщи, НО без болежки! Нещо, което не ми се случвало от много време newsm68 Излизането от вкъщи е много добър лек!
Мече, аз няма да ти се разсърдя! Като гледам колегите ми никак не се учудвам, че мнението е такова! За някои мои колеги не знам как са изкарали до 11 клас. Но както и да е, малко сме но сме силни (умните имам предвид) и ще се борим Mr. Green

# 678
Шегувам се, бе , единичке. Всъщност имах предвид, поне по мнение на мъжа ми, че "учат кадърни хора на неща, които вече не се ползват или отдавна са променени".
Празници....нещо нямаме време да ги потачим. Аз съм с едно главоболие, дето никога не ме беше боляла глава. Днес излязохме най-сетне навън и ми мина главата. Явно е от затвора вкъщи, ама голямата мечка беше болна, а и беше адски вятърът. То бива да е студено, ама поне да не духа.

Тия дни установих, че не ми трябва детска количка, а снегорин или багер-
Днес ни оплиска едно такси на улицата. Тъкмо ще пресичаме след него .....Резултатът, голямата щерка успя да се скатае зад количката, аз до нея, оплискана до кръста....ама онуй дребното в количката, нали е на ниско, цялото му личице в мокра кал стана.... hahaha Сега ми е смешно като си представих муцунката й, ама що змии и гущери избълвах Joy

# 679
По повод количката...
Днес една приятелка ми звъни и ме кани на гости.Аз естествено опитвам да откажа,щото вали сняг и е ужасно мокро,айде студеното не е проблем.Тя обаче:Айде ма ,кво се оплакваш,та ти си с джип 4х4 Mr. Green Joy
Мойто специално дете,може да е специално обаче се вози в уникална количка,племенницата я нарече мерцедеса на количките,а пък то се оказа джип JoyТа общо взето детето има пълен комфорт,трудно може да я оплиска кола по лицето,гумите са по проходими от маратонките ми и ред други екстри по нея,ама друг път ще ви я покажа,че не съм я снимала bowuu
Егати фукнята а Mr. Green

# 680
Мече, напълно съм съгласна с мъжъти, но при нас програмата е копурана от Мюнхенския технически университет и непотребните неща са много малко! Всъщност програмата ние е доста натоварена. Примерно този семестър учим три езика за програмиране (това си е доста множко, все едно да учиш три естествени езика). Зная, че се шегуваш, ама викам я да обесня и аз! baby_neutral

# 681
Минавам да ви кажа, че ви прощавам и аз да искам прошка.

То станало голяма веселба тук тези дни.
Винаги пропускам най-интересното.

Меч, щеше да снимаш гривните  Wink

# 682
Ина, със сигурност би осигурила най-доброто за детенце Peace Heart Eyes
Тук в града съм запомнила едно семейство- с две момиченца, изглеждат ми най-много с година разлика. Едното е в количка, винаги е украсена с нещо....много са мили. Седим лятото на едно и също барче...Направило ми е впечатление, че сестричката му - тича , играе с другите, но през 5-10 минути се връща при сестра си и нещо й казва, показва, закача я. Никога не съм видяла майка й или баща й да й напомнят за това. Евала за връзката, винаги се умилявам като ги видя. И всички 4-ма са много красиви

снимала съм ги гривните, ама все ме мързи да източа апарата, да ги сложа в снимка бг и после тук Crazy Тия дни, обещавам Blush

# 683
  • у дома...
Мече, ама ако е за точене на банкова сметка нямаше да се помайваш толкова. Naughty

Аз да се похваля - вчера ми махнаха конците. И вече съм чисто нова, новеничка. По този повод вече втори ден почти не си сядам на дупЕто. Отивам вчера в цялата лапавица в болницата и прилежно си чакам пред кабинета моите доктори да свършат с една гастроскопия. Мъжо седи на пет метра от мен. Или го беше срам от мойта личност или го беше страх от докторите. Излиза доктора, дето ме среза, закопчава си престилката и с глава ми прави знаци да влизам в кабинета. До мен една баба ме изгледа възмутено, демек ей на връзкарка. Просвам си телесата на леглото, заголвам си прелестния корем и доктора почва да хихика. Моя милост си облепила превръзките допълнително, зер нали да не паднат. Както и да е. Междувременно аз пети ден чакам тоз заветен момент... Свали ми лекаря превръзките и започна да ме маже с нещо. Сега беше мой ред да се подхилвам и да пъшкам доволно. Защото най-после разрезите ми бяха почесани доволно. Момичета, умрях от сърбел. Сестрата изкоментира, че съм първия пациент, който се смее докато му махат конците. Луда работа, ама такъв кеф от много време не съм преживявала.  Embarassed
И сега два месеца ще си стоя в къщи, пък после ще му мисля дали да се връщам на работа, че не е много читаво в службата.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 19:21 от Просто_майка

# 684
Браво , майче. Спуках се да се смея с тебе Joy
абе, кифли, никой не ми хареса плетените яйца за Великден, сама си ги правя Crossing Arms аз една тема ще намеря, дето ще ме търпят да се Фаля, и то кво Crossing Arms
ще пусна снимки тия дни, че превеждам един индийски филм сега ooooh! пък е от дългите Mr. Green...те нЕмат къси, де Mr. Green

Единичке, ще ми направиш един сайт като се осафериш малко с изпитите Wink

# 685
  • у дома...
Мече, ми ние чакаме снимки на гривните бе! Ти само ни пускаш фитили и после - хънта мънта мързи ме... Ааа не така  Mr. Green

# 686
Майчееее ,радвам се ,че си добре. Аз съмрязана 3 пъти с по 3 дупки, но сърбежи не съм имала. Посмях се за твоя сметка  Joy

МЕЧ, ама изобщо не си права аз коментирах ВЕЛИКДИНСКИТЕ КРАСОТИ.
Не знаех ,че са твое дело, но са много карасиви. Браво на теб.

Ина, радвам се ,че макар и бавно има движение по вашата сметка. Heart Eyes

# 687

Радостинка, шегувам се , бре.
Хванала съм се със сто работи Tired, и както винаги поне да довърша нещо.
Превеждам един индийски филм.
Надписвам картички и мартенички за децата в детските домове, от две години насам го правим
Плета кошнички и яйца за благотворителния базар.
Не знам докъде ще стигна, ама май е за сметка на вниманието към децата, така че ще я давам по-кротко
Много ме боли отдясно, не е бъбрекът, но защо кръста точно там newsm78

# 688
Ихаааа супер са гривните, жалко , че не ти стават.
Ти хинди ли знаеш?

Аз да ви се похваля , днес ми звъняха от фонд Инвитро, одобрени сме за 2 опит, а аз хич не съм настроена за опити  Sad
Този проблем видимо ме скапа много. Не се понасям.
Ще се оправя  Crazy

# 689
Пипам те по ръчичката виртуално. ще стане, от мен много прихваща, да знаеш Hug

Ба, хинди другия път, от английските субтитри превеждам. Всъщност го завърших вчера и много се гордея, за ден и половина го направих bowuu е, не през цялото време

Общи условия

Активация на акаунт