Отговори
# 690
 Heart Eyes благодаря ти.

Много си бърза. За своя употреба ли го правиш или това ти е работа?

# 691
  • у дома...
Радостина, стискам палци вторият път да е успешен!  Hug

Мече, гривните са супер. И великденските кошници са красиви. Имам приятелка, която прави невероятни красоти - бижута, свещници и т.н. Аз обаче съм оперирана от такива таланти. Въобще изобщо такива неща не ми се отдават. Затова винаги благородно завиждам на умеещите.

# 692
Той ще е 3-ти, и 2 благодарение на Фонда

# 693
Не, за удоволствие.
Работя в Мобилтел.
Просто нямах търпение да го гледам, а пък не ми се спира все на пауза, та да вниквам в английския текст, щото не ми е особено добър английския Mr. Green

# 694
   Ей,Мече, БРАВО на тебе!Страхотни яйца и гривните са прекрасни! smile3501 smile3501 smile3501Нямаш грешка!

# 695
Много ми се ще да ви спретна нещо по Великден, дано ми стигне времето. Ако не успея, поне за дечицата ви ще пратя по нещо.
На тези, които нямат дечица, им подарявам от сърце по 1 ето такава мартеничка Hug

Не знам, ръкоделията ме успокояват със своята монотонност, особено плетенето.
За такъв бяс като мен чак си  е за чудене. и майка ми се чудеше. Мога да стоя така с часове. Иначе все едно имам шило отзад Confused

# 696
  Е-Е-Е, страшна си ! smile3501  love001 newsm03
  Един поздрав от мен-забавлявайте се!
 http://kosharata.org/archives/%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0% … 0%B8%D1%86%D0%B0/

# 697
Мартеничките и кошничките са страхотни!
В това отношение (за съжаление) аз съм за ортопедията.

# 698
Аз пък не мога да шия, направо съм ужас.... Нито на машина, нито с игла. Едни чорапи не мога да закърпя Tired

# 699
Това и аз не го мога!  bowuu

# 700
В това отношение (за съжаление) аз съм за ортопедията.
И аз така... по-голямо бетсвие от мен в ръцете няма! Не мога да шия, плета, гладя и т.н. Много лоша снаха съм Mr. Green само мога да готвя (ама вкусно) всичко останало не ме търси...Най-много мразя прахосмукачка! А ако някога изплета нещо ..... то всъщност няма как да стане, ама виж ъкъл да давам...равен нямам  Joy

# 701
Че то и туй е важно , де Grinning  Критиците нали знаеш, бутат и вдигат

Бебокът вдигна одеве близо 41 градуса, ошашавих се, не ми се беше случвало скоро , още от каката едно време. Смъкна ги...Дано  е зъб да не е Фанала нещо, че вече..... #Cussing out

# 702
  • у дома...
Ей, Мече, пиши как е детенце. Дано наистина е от зъбки  Praynig

С ръкоделията въобще не ме бива. При все че имам диплом за шивачка - най-сложното нещо, което мога да ушия е носна кърпичка. Иначе аз си лекувам нервите с готвене. Обожавам да се ровя в готварски книги - на харда имам сигурно повече от 1000 готварски книги и списания. Направо съм за психиатрия. Mr. Green

# 703
Можем да си направим темичка за психялсали по нещо! Аз съм с 80 ГБ книги(повечето книгки са по 20 МБ, което си е доста множко)! И над 200 на хартиен носител. Не спирам да купува....иначе имам една мечта: да си построим къща и да имам отделна стая-кабинет-библиотека! Като по филмите онези за които ти трябва стълба  Crazy
Мече,с тискам палци детенце да се оправи бързо! Алекс вече е с 4 зъба (последните два извадени с многооооо зор!

# 704
Супер...всеки си лекува нервите по своя си начин...всеки с увлеченията си....
Единичке, ако щеш вярвай, но с моя мъж имате еднаква мечта Laughing
Просто майка, аз много обичам.....да ям Embarassed честно!
Аз пък да ви споделя ям легнала на една страна, на ляв лакът, и или чета, или гледам филм. Ако ми се наложи някъде да ям на маса чак стомах ме боли Confused Confused Confused Един ден преди години мъжо вика, че съм щяла така да науча и децата, ама и аз оса голяма - " Не мога да ти ям на тъпата маса, дето трябва да клекна, та да си подпра ръцете" Mr. Green (лично аз изпидирах трапезарската маса на село Mr. Green Mr. Green Mr. Green) Прав е човекът, ама и без друго ям след като всички са изпозаспали. Като отхвръкне и малката и започнем да вечеряме всички заедно, ще го мисля тогава Confused

малката заспа спокойно, не е топла, ще я видим утре newsm78

Общи условия

Активация на акаунт