Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 12

• 26 534
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте,намерих си директор "нелегални сделки" с 91%,според вас добре ли е или да търся по-добър?
Благодаря предварително!

# 616
То зависи за какво ти трябва. Ако искаш и изчезващите да продаваш на черния, ще те хващат най-вероятно, но то и с по-дълга линия не е гаранция. За редките рядко ще те хващат най-вероятно. Simple Smile

# 617
  • София
Вчера взех 4-те видри и не ми даде отметка на нивото Sad
Ейнджъл, или някой друг, дайте ми имейла на Монди, моля   bouquet

# 618
Аз му пиша съобщение от форума - mondolian, досега винаги ми е отговарял. Четох за подобен проблем във форума, той оправи нещата. Дано ти помогне!

# 619
   Подаръка ми от вчера беше раждаемост, толкова му се зарадвах, а днес само 61 новородени  Sad, и като сложих сърцата при озеленителите дойдоха половината посетители та съм с минимална печалба днес. 
   Снощи забравих че съм с мениджър и маркирах няколко нощни търга и ме заловиха за катерици и саблеклюни, но пък днес уаф ми се възхищава и ми подарява тв реклама  Simple Smile

# 620
Днес най-накрая си оправих репутацията срещу скромните 4 милиона  Mr. Green  Вече съм със синя линия в очакване на 4 животни (бял носорог, амазонски ламантин, магаре и  обикновен шипоопашат гущер) да родят.
sisilia, дано се оправи работата с видрите Praynig Успех и от мен на изпита!
Здравейте,намерих си директор "нелегални сделки" с 91%,според вас добре ли е или да търся по-добър?
Благодаря предварително!
Мисля че си случила на директор. Най-добрия който съм имала е бил с 87% след обученията.

# 621
bebebe, и аз мисля, че си случила на директор.
ivi_81, и аз съм на това ниво от 4-5 дни и за сега само обикновения шипоопашат гущер ми се е родил.Слагам постоянно сърца, но нещо не искат да ми се раждат другите.Дали да не използвам някой тотем Rolling Eyes
Аз моята репутация още не съм я оправила, но гледам, че линийката ми се удължава, след като започнах пак да си продавам новородените на WAF

# 622
  • София
Благодаря предварително!

ако ще търгуваш с изчезващи, не е добре...ако не - става.

# 623
Благодаря предварително!

Ти май за купуване на орикси го търсиш, мисля че е малко, над 95% ще е по-добре според мен

# 624
ivi_81, и аз съм на това ниво от 4-5 дни и за сега само обикновения шипоопашат гущер ми се е родил.Слагам постоянно сърца, но нещо не искат да ми се раждат другите.Дали да не използвам някой тотем Rolling Eyes
Аз моята репутация още не съм я оправила, но гледам, че линийката ми се удължава, след като започнах пак да си продавам новородените на WAF

Аз съм от вчера на нивото и днес нито едно животно от желаните не роди, въпреки сърцата Sad Все пак ще изчакам няколко дни и тогава ще действам евентуално с тотемите за плодовитост. Освен това нямам все още амазонски ламантин че репутацията ми беше съвсем зле и от доста време не мога да купувам редки животни от ВАФ, а на черния редките са доста по-скъпи Sad В интерес на истината до скоро и разпространени дори не можех да купувам:( То и заради това реших да оправям репутация, че и готини мисии не мога да приемам така Confused Както и да е докарах я до 62% и се надявам че утре или вдругиден като продам новородените на ВАФ да стигна заветните 67% и да се сдобия с ламантина, а пък вече кога ще роди е божа работа:))))))))))

# 625
  • София
не си хаби тотемите за такива нива...
може да си купиш 1-2 нови двойки...при мен това действа...така или иначе ще си родят, рано или късно....

# 626
  • Столицата на "Второто българско царство"
Благодаря за отговорите   bouquet !Наистина ми трябва за ориксите,а и този беше най-добрия който намерих от агенцията!Ще рискувам с него,дано да имам късмет!

# 627
   Тия нива за раждане са ми най-неприятни, чакала съм и по 10 и повече дни, като се сетя за жабата, ламантина, носорога... сякаш напук не искат тогава да раждат. Тотеми съм слагала само на ориксите и ефекта беше 0.
   Аз си прегледах животните от търговете и се оказа че много от тях са с червени линии, и се чудя дали да не ги възкреся малко с тотеми  newsm78. Обаче са доста, а може и пак да не доживеят до нивото с по 7 двойки, не знам колко време ще вися на тия 120 новородени. А като се сетя колко трябва да купя от търговете, най-много са гривяците - 12  Crazy, а цените понякога се вдигат много...
   За репутацията - в едно от зоотата скоро дарих накуп 30000 че ми трябваха 3%, нали се знае че 10000 са за 1%, а тя се вдигна с 10%, после дадох още 20000 и нищо.

# 628
  • София
е, какво като са с червени...просто като имаш новородено и видиш че в клетката има много червенеещи  го слагай вътре.

# 629
Тях винаги ги слагам в клетката, ама ето гривяците от 11 двойки останаха само 2 женски пред умиране, вчера с голям зор взех един и той пак женски  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт