Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 12

• 26 534
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
За Свети Валентин ще има евентуално пак, но сигурно ще са по-малки подаръците, а и сигурно само 1. Иначе това, което пледложи е доста умно.  Peace Аз играя от март, така че не знам миналата година как е било, някой ще сподели ли как е било миналата година, имало ли е подаръци?

# 661
B l a n k a и аз така си зарязах втория зоопарк, а доколкото помня и други момичета.

Моите са 4  Embarassed Embarassed Embarassed Но не от лакомия, просто исках да експериментирам, този който е най-напред да ми дава изпреварващо инфо за другите... Да играя и като нелегален, и с положителен рейтинг. Единият го направих в Квебек да видя как е на студа. А сега ме е жал за всеки от тях...

# 662
Купих си първия орикс.
Естествено за втори не успях да се преборя  #2gunfire
Естествено полилавях, защото от пусто бързане не си смених директора с нелегален.
Естествено дарих 1 милион на УАФ , че полилавях.
Естествено още съм лилава  Crazy
Та сега поне още 4-5 дни ще събирам пари за орикси и оправяне на репутацията  #2gunfire

Та въпросът ми е някой забелязал ли е колко дни живеят ориксите  Praynig Да не стане така, че докато ги направя 3 двойки да изпоизмрат  Joy

# 663
  • София
ако тръгне да умирга - слагаш тотеми за дълголетие.
а по-добре си намери директор, купи си животните и като минеш нивото тогава си оправяй лилавото...колокот ти се е събрало...освен разбира се ако няма да се пробваш на уаф пазара...

# 664
Един играч - Terier е на нивото за 20 подаръка. Ако някой желае да размени с него може да му пише на лични.
От      Terier
До    Iollli
Изпратено    Пон 25 Ян 2010, 10:00
Заглавие    RE: подарък
Съобщение    Здравей и благодаря за помощта!

То и аз бях на път да се откажа. Но въпреки всичко,  реших да продължа. Сега ще ти пусна и аз един подарък.
Ако има желаещи около теб да помогнат, моля да ми пишат.

Благодаря още един път!Heart

# 665
Вече имам мъжки и женски орикс.То се е видяло, че за още търгове пари нямам  Crazy
Ще слагам тотеми за плодовитост, и на двете животни ли? или само на едното е достатъчно  newsm78

# 666
  • София
е, по-добре и на двете...

# 667
е, по-добре и на двете...
Е, то ясно, ама викам може и да мина метър  Joy

# 668
  • София
ми може и да минеш, ако искаш...то и тотемите може и да няма бебе дълго време...

# 669
ми може и да минеш, ако искаш...то и тотемите може и да няма бебе дълго време...
ааа, да не чувам такива неща  EFP

# 670
  • Варна
Да ви питам нещо, дано не ми се смеете много  Blush. Този Бумсланг къде живее? Що за животно е?

# 671
  • София
змийче, влечуги в саваната трябва да посториш.

# 672
  • Варна
Много ти благодаря   bouquet. Закупих вече двойка, да се размножават  Crazy.

# 673
  • Варна
Абе, момичета, къде се гледа колко процента е репутацията ми пред УАФ? На началната страница има линийка на УАФ, ама не пише проценти...

# 674
kaSsisS, ако си с Мозила маркираш линийката и даваш изходен код на маркираното.

Общи условия

Активация на акаунт