БГ телевизия в чужбина?

• 231 395
  • 409
  •   1
Отговори
# 330
При Телемост ве4е няма БТВ, както и другите канали на БТВ Confused От седмица дори е с безплатен достъп.
Тук http://MyTVplay.com  как е положението с БТВ?

# 331
  • София
До вчера гледах Бтв от тук, но от днес и те са сложили съобщение, че ги спират.

# 332
  • при Дядо Коледа
Да,телемост вече няма бтв.Абонаментът ми към тях е до 12.08,за това искам да попитам при всички ли излъчващи сайтове е спрян(нали по рано имаше конфликт между бтв и булсатком и щяха да го спират при повечето такива сайтове) или само за телемост е така?Ако е само за телемост,мисля да се насоча към други.

# 333
http://mytvplay.com тук все още има БТВ и всички техни други телевизии. Телемост и paypal вече нямат.

# 334
  • при Дядо Коледа
Благодаря   bouquet Разгледах го-виждам има 3 часа безплатни като за проба,но все пак доволни ли сте? С телемост съм имала прекъсвания рядко,но като цяло беше ок,надявам се и в този сайт да е така -да няма някакви по-големи проблеми и прекъсвания.

# 335
Аз днес се регистрирах и в момента гледам. За сега образът е в пъти по-добър от Телемост. Сайтът им е малко простоват, липсват доста екстри като програмата и стопиране на стрийма, но ми казаха, че в момента работят над това и от септември щяло да си има всичко. На всичкото отгоре излиза по-евтино на месец. Дано да става за гледане, защото аз съм страшно недоволна от Телемост и се бях отчаяла, че ще се лутам по безплатните сайтове да търся всяка програма отделно.

# 336
  • при Дядо Коледа
Да,дано продължаваш да си доволна,май и аз към тях ще се включа,виждам,че има и някои сериали и филми-нещо,което нямаше при телемост.Моите впечатления са,че колкото по нов е един сайт и по-малко зрители,толкова по-добре върви.Когато се напълни минава време докато го направят за по голям капацитет (не знам дали има зависимост и не разбирам от такива неща,но това съм забелязала).Дано не ни разочароват по нататък МамаД Simple Smile   bouquet

# 337

Мариела G, не заблуждавайте хората - телемост е платен сайт

И Вие в момента го правите/освен че сте с регистрация-еднодневка-само за реклама Money/
Телемост е безплатен отвъд океана и докато е така и качеството се запази не смятам да го заменям,минус ми е,че няма предавания на запис,но то като гледам и вашия сайт няма такава опция,освен филми.Все пак си го сейфвам като резервен вариант и имам няколко въпроса,които съм задала на ФБ страницата ви. Hug

Все някога се регистрираш и ти е за първи път. Нямам нищо общо с този сайт, освен, че съм им потребител. Харесва ми политиката им към клиента и качеството на телевизиите... Да се надяваме, че и двете ще ги запазят, щото много сме ги виждали  newsm78

# 338
Да,дано продължаваш да си доволна,май и аз към тях ще се включа,виждам,че има и някои сериали и филми-нещо,което нямаше при телемост.Моите впечатления са,че колкото по нов е един сайт и по-малко зрители,толкова по-добре върви.Когато се напълни минава време докато го направят за по голям капацитет (не знам дали има зависимост и не разбирам от такива неща,но това съм забелязала).Дано не ни разочароват по нататък МамаД Simple Smile   bouquet

Истината е, че е нужен добър Интернет за да гледате mytvplay.com. Аз съм с 40 mbps и нямам никакви проблеми, но мои познати, плащаха 15 mbps и им насичаше. Филмите им вървяха, но телевизията насичаше. После предоговориха на 25 mbps и сега e OK. Аз лично съм много доволен, всяка седмица качват по някой нов филм, е не е от най-новите, но пък не ми се налага да свалям и прочие, така или иначе плащам за телевизията и филмите ми идват като бонус. Тук във Франция няма проблеми със свалянето от торенти, но доколкото знам, не навсякъде е така, така че опцията с филмите он-лайн, там, където няма право да се теглят, си е доста добра.

# 339
ЩЕ споделя един сайт който предлага онлайн телевизия сериали и предавания на запис
дано да ви е полезен
http://coolplay.ovo.bg

# 340
  • при Дядо Коледа
Да,напълно съм съгласна а филмите,хубаво е да ги има на запис,ако пропуснем да гледаме.Ние предплатихме на нетера или както се казва.Бях се насочила към предложения сайт,но половинката ме изпревари.Има обаче доста програми,ще видим как ще е.

# 341
Здравейте от скоро съм в чужбина , и видях форума тук докато си търсих Бг телевизия .
Всички коментирате някакви сайтове , но в нито един не видях БТВ или столичани в повече , след известно лутане посетих сайта на бтв който ме насочиха към mytv.bg .
Някакво мнение имате ли за тях. newsm78
 Аз си платих за 1 месец за да си до изгледам сериялите. 

# 342
  • при Дядо Коледа
Здравей,Живка! И ние се абонирахме за mytv заради сериалите,най вече "Столичани в повече".Ами аз лично съм доволна,така си решихме проблема с липсата на бтв.

# 343
  • ENGLAND
Има си тема за Столичани в повече и другите сериали в Кино и телевизия и там се пущат линкове с епизодите, дори и седмица преди излъчването им по телевизията.

# 344
  • тук и там
Аз пък за сега съм доволна от Телемост-не ми е прекъсвала до сега картината,имах проблем със синхронизацията на звук и картина,писах им и след около половин час вече бяха реагирали с отговор с подробни инструкции как да си оправя настройките.Преди това погледнах сайта на mytv,но останах със впечатлението,че е само за  БТВ и техните продукции....или не съм разбрала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт