ЮЛИ 2007

• 25 927
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Моите само като го видят и викат ИБИ,аз немога да чуя,мъж ми вика ИВа ужас.

# 361
  • София
Аз почвам психически да се потготвям  Grinning
Как се казва белия робот от Уоли?Моите това гледат сега
Адаш ти е  Wink  Иве, с твоето инфо за легото се разорих... Ей, девойки, да си изкарате страхотнически довечера  Hug
Ами прав е мъжът ти  Peace Когато хората напускат Земята забравят да изключат последния робот. След много самотни години работа, Уоли открива нова цел в живота си /освен колекционирането на джунджурии/ когато среща обличкия робот Ива.
Тя разбира, че Уоли случайно намира това, което ще спаси планетата. Ива се връща в Космоса, за да докладва за откритието на човеците, които очакват сигнал за да се върнат на Земята. Уоли обаче не се поколебава да тръгне след любимата си.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 17:50 от Aganka

# 362
мойто дребосъче още спи,явно ще ме дочака довечера  Laughing и ще побърка баща си  Joy

# 363
  • Sofia
http://www.imdb.com/character/ch0089609/ - това е роботката Wink
аз може да съм в грешка, щото само на английски съм го гледала ...

# 364
  • София
Да,ти какво мислиш и ние като видни англичани на този език го гледаме и то без субтитри. Joy

# 365
  • София
Ей, Дани, да й се ненадяваш на Вероничка - браво, много се радвам за нея и теб! Hug

# 366
  • USA
Дани, много се радвам за Вероничка. Все с желание да ходи на детска градина и да не боледува!  Hug

Момичета, да пиете по едно и за мен. Наздраве! Много ми се идва с вас!

На мен мъжът ми ми подари ай фоун за Коледа. Много съм щастлива. Имам неограничен интернет и мога да си ви нося с мен навсякъде Simple Smile. Висенето на площадката стана много по-интересно. Simple Smile И Криси мога да го гледам по всяко време на деня. Той е станал голямо мрънкало и тръшкало и пак не яде. За неволите с гърнето по-добре да не ви говоря. Дано да му мине този период скоро.

След като си получих подаръка ме хвана коледното настроение и украсихме елхата, че и подаръци купих. К. ще получи едно влакче, което си поиска. Купих му и един дървен пъзъл с въдица и това за хладилник. Смятам това да е за Коледа, Нова Година и именния му ден.

Иве, прави са децата. Роботката се казва Иви и той през целия филм я викаше.

И моят мъж има фобия към форума. След като Кристиан преди 2 дена ми каза "Мамо стига с тоя титор (компютър)." Представяте си за какво иде реч вкъщи.

# 367
  • Варна
Мацките ги няма, пият ли, пият и тук затишие. Хайде едно виртуално наздраве за тези, които не могат да присъстват
Дани, браво на малката кукла. Дано само така да е занапред и да ви се налага да отсъствате от ясла само по семейни причини  WinkДа им натриете носа.
Е Уинкс, страхотен подарък/телефона/ и аз си поръчах, но моя Дядо Коледа го няма.  Sad Ще има да чааакам. Дано на лято ме огрее.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 20:39 от BOOTY

# 368
Честити да са ви подаръците:)
Уинкс, това чудо какво точно прави, че вече едвам чета Rolling Eyes произнася букви ли?
По повод айфоните вече придобивам фобия:) Емо си направи сам на себе си подарък и се барна с HTC.Та щяхме да ходим оняден до един карнавален магазин ( от който се отказахме в последствие, не знам дали се оплаках), на който знаем само адреса- Патриарха 3. Викам му- провери го в бг мапс и ще идем в обедната почивка,а той- абе какви бг мапс, аз имам джипиес. С тоя джипиес седяхме 10 минути на един ъгъл, докато не-знам-си-кое се ъпдейтне, та да ни покаже маршрута. Прекрасно щях да се оправя и без гпс, и то два пъти по бързо. Искам обратно в 20 век ooooh!
Емо купил тая книга на Ники ( колежките му купували и той да не остане по назад). Никсъна пък толкова много й се радва, да се ненадяваш. Не ми дава да му я пипам, вика "това е моята книжка" и си я зяпа и разгръща цялавечер, главно на страниците с коли.
Логопедката ни има някакъв проблем и известно време няма да работи  Confused Обясних на Никсъна, но май ще го приеме тежко.

Дани, радвам се за вас, дано и занапред да е така.

# 369
  • USA
Рокси, прознася буквите и пее песнички от едно филмче за буквите, което К. много обича. Той по принцип доста се интересува от букви и мисля, че ще му хареса.
За ай фона е мн. важно каква е услугата зад него. Тук не мога да се оплача, още повече, че ЛА е огромен град с много магистрали. GPSа на мен ми е много полезен. Не знам как е в БГ, но тук дава инфо къде има бензиностанции, кафета, магазини, абе каквото душа ти поиска.

# 370
Да, съгласна съм. Аз явно съм консерва, все повече и повече нямам нерви да разучавам нови технологии, нови версии на софтуеър и т.н. Embarassed

Тук намного места нет-а е слаб ( безплатния), а платения през мрежата на мобилния оператор пък нее много евтин. Затова може би е бавна понякога услугата
Отделно,че все пак живеем в София:)))

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 22:15 от Рокси

# 371
  • София
Давид току- що ми донесе щастлив 2 болта от куфарчето за инструменти като на Мани, което получи за Хакука преди няма и час... хайде, час и половина... и които разглобил "съвсем самичък" - гордо. Преди това счупи чука, разбира се - горкия Пат, кратък му беше живота у нас, да видим дали ще бъде реставриран... предишните чукове не оцеляха.

ПП
Рокси, аз на джипиеса му Фанах цаката. Връчих книжката на съкровището и после като трябва да ходя някъде, му казвам да ми го програмира и ама не мога да  се занимавам да го разучавам, че сега бързам и закъснявам и моооооляааааа... и после машинката с тих женски глас ме напътства. Твърде тих - не мога да я слушам през Меноар, ама... какво да се прави - чак всички благинки не може. Явно съм станала мързел с напредването на годините...

# 372
  • USA
Купонджийките, чакам ви да кажете как прекарахте. И ако може по-подробно за тези, които се облизвахме от далече.  Mr. Green

# 373
  • Canada
Мацките ги няма, пият ли, пият и тук затишие. Хайде едно виртуално наздраве за тези, които не могат да присъстват

Joy Ха-ха, BOOTY, уби ме с тая бъчва! Mr. Green Много обичам вино! Наздраве!

Това за хладилник с буквите и Раян го има, но нашето има само една песен - с азбуката, пак му харесва много, де. Само дето баща му не дава да се използва хладилника за магнитна дъска (да не се надраскал  ooooh!) и сега търсим да купим такава.

# 374
  • Canada
Уинкс, я кажи каква е вашата стратегия с буквите - кога мислите да представяте българските. Аз засега се въздържам, че ще му стигнат две азбуки на първо време Crazy. При всяка говореща/пееща играчка се питаме на френски или английски да я вземем Crazy , хитрягите ги правят по отделно. Twisted Evil
И мерси за успокоителните думи при предното ми включване Hug, много положителен човек си! Дано вече са се разсеяли облаците при теб. Hug

Според Раян ще идва дядо Кольо Laughing, понякога - чичо Кольо Laughing, но Дядо Коледа - нц. Какво му е толкова трудно не знам.

Моят мъж също се дразни много от форума, явно е обща болест. Mr. Green Почти решихме проблема, след като ми подари нетбук за РД - мога дискретно да си чета от място, различно от бюрото. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт