ЮЛИ 2007

• 25 919
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
 wavey здравейте на всички
Ева спи , аз готвя ,защото ще имаме гости  Grinning
Днес бях много ангаже   LaughingКогато се прибрах снощи заварих Ева удна,малко преди да си дойда била повърнала храчки, естествено не в легенчето ,а на кревата и днес цял ден пускам перални  LaughingСутринта звъннах на хомеопатката и тя каза да отидем до нея.Даде на Еви още едно лекарство ,с което да засили процеса.Ддаох го още на обяд преди съня й.Радва се че повръща и кашля повече -това било целта.Вярва че съвсем скоро Ева ще е много добре  Grinning PraynigТази жена ме кара да летя просто  Whistling
И аз искам вече да натрупа сняг.Дори днес се хванах на бас с мъжа ми ,че ще натрупа и утре сутрин ще има за по едни снижни топки  Laughing
Кати ,честито  HugНяма страшно, за дечко ще е добре всичко това,аккто и за теб - ще видиш  Wink
Само си водя записки за това фрикасе  Laughing, другата седмица ще опитам  Peace
Хриси, приятен маскен бал,чакаме снимките с нетърпение  Hug
Вилма, много късно са легнали малките  Grinning Довечера май и вие ще купонясвате  Party

# 391
Kami,браво за смелостта,вярвам че скоро Евичка ще е добре!Ти ми изглждаше доста угрижена снощи!Инъче си ведър човек,но е така-като ми е болно дете и аз съм половин човек.
Неможах да се видя добре с Борянчето,Ками и Галена,точно щото бяхме на отдалечени места,но другият път.А за парти с деца само да сме здрави ще дойда.Интересно ще ми е да видя порасналите юлчета.
Кати,не си само ти така.Много майки го изживяват.Това е стрес и за детето и за майката!Успех!Вярвам,че идва един момент когато и двете страни сме готови!
Оправих мивката и колко още работа свърших!  ooooh!Обелих си лака и наново.но тва не е проблем.Добрата новина е,че след 15мин. тръгвам за Дивака с мацките от Здрача.  Party

# 392
  • София
Не те е срам Яна, Hug
Поръчвам пица,паля колата и отивам на приказка с една приятелка,използвам дядото че после чак за срещата през януари.
Ками с теб съм,ако имаш нужда пиши ми.
Боряна не си се резписала,какво правиш?
Велина липсваше,какво стана заигра се с телефона или изпусна бързия самолет Winkкога ще си идваш?

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 18:13 от Ива&СиЕ

# 393
Иве, Яна  Hug Благодаря ви   bouquet
леле гледате ли по Нова предаването на Карбовски  Laughing, е няма такъв смях
Ева е щастлива, дойде кака й от Кюстендил и тя само я преследва ,кара я да играят на какво ли не  Laughing

# 394
  • София
МОЛЯ момичета погледнете архива на море от любов от дата 28.11.2009г съвсем в началото 1-2 минути новия асистент?Какво ще кажете?В сайта на бтв

# 395
  • София
Кати, нещо много се вживяваш. От какво толкова те е страх?
Като не ти стиска, отписваш го и освобождаваш мястото.

Ние с Вико тая вечер ще сме си сами. Мъжо и Роки ще ходят на РД, а ние с малкия ще си купонясваме вкъщи.

Ясно, че ще ходи... но... ме е страх.
Сигурно понеже аз лично никога не се адаптирах в ДГ и така и не се почувствах на място там...
Дано на него да му хареса...

Благодаря на всички за подкрепата...

Семирамида, твоето фрикасе ми звучи толкова сложно, че по- скоро ще ти дойда на гости да хапна...  Hug само да уточня, че "фрикасе" точно какво е не знам, ама опитам ли се да захвана нещо чак толкова засукано, 100% ще свърши жизнения си път в кофата...

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 19:18 от katiABV

# 396
  • Варна
Иве, Яна  Hug Благодаря ви   bouquet
леле гледате ли по Нова предаването на Карбовски  Laughing, е няма такъв смях
Ева е щастлива, дойде кака й от Кюстендил и тя само я преследва ,кара я да играят на какво ли не  Laughing
Ками, точно си мислех да ви питам някой гледа ли го? Какъв смях, на мен ми се видя страшно, много страшно.Откъде ги намира тоя Карбовски все му се чудя. И в най- големите ми фантазии не мислех, че има такива хора в 21 век.
Сега ще ходя да го гледам асистента  Laughing

# 397
Вилма, ама видя ли го големият им син  Crazy, колко беше надъхан, кмет ще става  ooooh!

# 398
  • Варна
Асистента много готин.Тъкмо си мислех че е малък за мен, ама той се хванал за трийсетака.Ако ми поиска телефона няма да се дърпам  Mr. Green
Ками, те тия всичките не бяха в ред  CrazyТо не е хубаво тъй да се говори, ама да родиш 22 деца, на които на половината не им помниш имената и рождените дати  Rolling Eyes Аз със две зор виждам, пък за повече не знам. Тя не, че ги е гледала, ама ги е раждала все пак. Sick

# 399
  • sf
ДУ
 Tired
Никакви ви няма.
Аз нещо го закъсах. Вместо да се оправям, ставам по-зле. Хремата ми почти мина, сополите се сгъстиха, но ушите ми заглъхнаха и ми е тежко на гърдите. Май направих бронхит. Мъжо ми викаше снощи да ходим на док,ама аз -не,та не. А днес съм сама с двамата и няма как.
Дали в аптеката ще ми дадат нещо без рецепта по описание на болежките.  Пфиуууу, как мразя да съм болна.

# 400
Вики,ако е бронхит изписват за големи хапчета Мухосолван 3 пъти на ден по 1,нурфен на хапчета 3 пъти по 1 на ден и витамин ц и комбинирани витамини.Аз го изкарах преди месец бронхита.Бързо оправяне!
Моят компютър е болен също,съвсем се е прецакал поради което сме доста изнервени с мъжът ми.Вече е сигурно,че нета подържа равновесието у дома-горките деца!Така,че тия дни може би ще липсвам!  Sad

# 401
 Hug

Никола пък говори на меко  Laughing но то май е нормално за малките

Купихме подаръците - строителна площадка (кран с камион и мотокар), паркинг-писта, по настояване на Десо му взехме и триизмерен пъзел, но аз си спомням, че от триизмерните пъзели на Мариса ме заболяваха очите. Гледах едни пластмасови кухни, които са на половина на цената на тази в дженезис,не са много обемни, с повече части (освен това се продават и допълнителни) и сега съм в чуденка.Е, вярно не са толкова хубави...

Ками, и аз съм забелязала, че така действа хоемопатията - първо усилва симптомите и след това лекува...

Коледното парти мина много добре в петък, за Никола беше голяма еуфория. Така гледаше с обожание дядо Коледа,снимаха се, гушка го, даже и мерси за подаръка му каза  Laughing. Самият дядо Коледа беше толкова смешен, много кльощав и му се откопчаваше наметката, а отдолу беше по дънки  Laughing не знам как по-големите деца му се връзваха. На Бъдни вечер свекър ми ще е дядо Коледа, той поне е малко по-едър. Интересно ми е дали ще го познае Никола

Иве,какъв ти е матрака?

Кати на ясла или на ДГ е приет Давид? Честит втори ден на Ханука!

# 402
  • София
Айде и аз да се оплача,мъж ми тръгна да кара свекър ми и маслото на скоростната кутия изтекло на втория тунел на магистрала Хемус.Телефона ми беше на поправка върнаха ми го сега не иска да приеме картата, Twisted Evil
Вики здрависах ме се с мъж ти Laughing
Марти магнифлекс е.
Ходих до джъмбо за пластелин изкупили го,бая са поопоскали щандовете останали са тъпотии и скъпи неща.
Хриси чакаме снимки.
Само Вилма ли го видя това момче?

# 403
  • София
Кати на ясла или на ДГ е приет Давид? Честит втори ден на Ханука!

В ОДЗ. Благодаря за поздрава! При нас май аз ще се правя на Дядо Мраз на Нова Година.
Всички мъже край мен категорично отказаха да се преобличат. Така че... аз ще го направя. Още само не съм решила дали да го направя след (о/о) 24 ч., или по- рано - ама дребните ще искат да отварят подаръците - или по- късно - примерно към 01 ч. - ама той дали няма да окапе... и аз не знам.

# 404
Хелоу:)
Днес голяма пустош. Аз водих малкия на Коледария заедно с братовчед ми, снахата и техния юнак ( 3.5г), след това в Борисовата, после на МАкдоналдс и сега спи уморен. Вчера цял ден не е мигнал, а вечерта изкара докъм 10.
Уж го свалих с мен в гаража вчера следобед, хем да не пречим на Емод а учи, хем да подредя малко ардауша. Докато аз ръчкам по рафтовете той взел помпата за колелата, решил да сменя гумата на голфа. Свалил единия тас, след това намерил някаква резервна крушка и свалил и десния мигач, уж да сменя крушката  ooooh!  и всичко това зад гърба ми. Майстор човека....
Ето няколко снимки от снощи-  цък, цък и цък

За тържеството в ДГ в четвъртък трябва май да купя някаква риза за Никсъна. Не се бях замисляла до оня ден, ама сякаш е редно да е по официален   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт